Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Ačiu ELIJA man patinka tai ka darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2010 01 16, 12:55)
Rodausi  4u.gif "Amelija su kiškučiu" paperclay, 36 cm.

nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2010 01 16, 12:26)
O iš kokio tu miesto? Juk turbūt norėsi kursų arčiau namų, nes, kaip taisyklė, jie vyksta ne vieną dieną, tai trenktis per visą Lietuvą (ypač į pirmus gyvenime kursus) turbūt nelabai yra prasmės. Pvz., Vilniuj tikrai yra iš ko pasirinkti, Kaune mažiau, bet irgi įmanoma kažką rasti, Klaipėdoj irgi yra lėlininkų, vedančių kursus.

Is Druskininku esu, taciau dabar laikinai gyvenu Vilniuj ,tai man tikti bet kuriam is siu miestu:) nerandu as to pasirinkimo Vilniui, tik artmanija... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2010 01 16, 14:13)
Apie kursus šiek tiek informacijos yra čia: http://www.leliunama...orum/forum?f=35
Pasiskaitinėkit ir gal kažką atrasit sau.
Aišku priklauso daug kas nuo to iš kur esat. Kartais menininkės organizuoja ir išvažiuojamuosius kursus, tuomet galima jungtis prie grupės norinčių.

Dekoju, bandysiu ieskotis smile.gif
Atsakyti
Tai jeigu tu Vilniuje gali tai ten tikrai daugiausiai pasirinkimų. Va ir mergaitės kaip tik organizuojasi kursams, renkasi grupę. Registruokis lėlių namuose ir junkis į šeimą 4u.gif Kuo geresnę mokytoją pasirinksi tuo daugiau žinių gausi ir lengviau bus pradėti.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 01 16, 15:48)
Tai jeigu tu Vilniuje gali tai ten tikrai daugiausiai pasirinkimų. Va ir mergaitės kaip tik organizuojasi kursams, renkasi grupę. Registruokis lėlių namuose ir junkis į šeimą 4u.gif Kuo geresnę mokytoją pasirinksi tuo daugiau žinių gausi ir lengviau bus pradėti.

butinai uzsiregistruosiu mirksiukas.gif tik nesuprantu kur jus tuos pasirinkimus matot, turbut ieskot nemoku doh.gif
Atsakyti
Aciu Dovė* 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2010 01 16, 14:55)

PASAKISKA smile.gif)) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2010 01 15, 12:15)
debesyla, nesakau,kad fimo blogas. Tik manau,kad naujokams si mase per kaprizinga. Kaip minejau-kalbu tik is savo patirties. smile.gif

antrieji ax.gif
Atsakyti
aciu Agnietea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 01 15, 15:11)
Kūnui bet kokiu atveju reiks vielos karkaso. Foliją ant jos vynioti. Be vielos nesilaikys ir lūš.
Bet kam tau visą kūną iš modelino daryt? Nuoga lėlytė bus? Taip daug medžiagų išsinaudos ir sunku gražiai padaryti.

Mhm, tokią idėją turėjau. Nesitikiu, kad iš pirmo karto gražiai išeis, bet nebandžius tai ir neišmoksi... Gal kokio papigesnio pradžiai reikės įsigyt... unsure.gif
Kad vielos reikės, tai savaime suprantama. Bet keletą tutorialų žiūrinėjau ir ten lipdo grynai iš modelino - raumenuką po raumenuko, be jokios folijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 01 17, 18:10)
Mhm, tokią idėją turėjau. Nesitikiu, kad iš pirmo karto gražiai išeis, bet nebandžius tai ir neišmoksi... Gal kokio papigesnio pradžiai reikės įsigyt...  unsure.gif
Kad vielos reikės, tai savaime suprantama. Bet keletą tutorialų žiūrinėjau ir ten lipdo grynai iš modelino - raumenuką po raumenuko, be jokios folijos  g.gif

Aš tai galvoju, kad pradžiai reiktų nuo lengvesnių pradėt, o sudėtingai jau su laiku išmokstama daryt. Net jau gerokai praktikos, patirties turintys retai kada lipdo ištisą kūną. Pirmiau reikia išmokt galvą, veidą išlipdyt, rankas bent jau iki alkūnių, kojas iki kelienių. O visą kūną ir dar anatomiškai taisyklingai ir su visokiais raumenimis, iškilumais ir t.t. čia jau profų darbas.
Kūną lipdant galima folijos ir nenaudot, tik tiesiai ant vielos gan sudėtinga. Tuose tutorialuose viskas atrodo labai lengvai padaroma, bet tik kol pats nepabandai lotuliukas.gif Bet ir vėl gi - tų mokymų įvairiausių yra. Skiriasi kur pradedantiesiems ir kur jau gerokai pažengusiems.
Nežinau, gal aš ir neteisi, bet galvoju, kad mokytis reik nuo lengviausio link sudėtingiausio. Va tik dėl medžiagų kitaip manau biggrin.gif Pradedantiesiems ir taip nelengva, o dar jei modelinas prastas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2010 01 16, 14:55)

Nuostabi lėlytė wub.gif žiūriu ir negaliu atsigrožėti blush2.gif

Kadangi planuoju ir aš pradėti tai man labai aktualu kaip taip tobulai rankytes ir veiduką padarai, ar dedi į rankytes kokias vielytes, kad tokie pirštukai gražūs gaunasi smile.gif
Atsakyti