Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Labai graži mažulytė fėja wub.gif wub.gif
Na, bet tikrai, kaip išlipdyt tokią mažytę 4u.gif
Atsakyti
Voveryt, visai uzmirsau-taip,batukai lipdyti,dazyti ir lakuoti.
yyla,aciu-komplimentas is tavo lupu-muzika mano ausims ir balzamas sirdziai ax.gif
Atsakyti
as jau leliu namuose pasisakiau, ale ir cia pagirsiu - labai jau smaiksti dantuku feja gavosi. Liuks darbelis 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 11 28, 11:12)
Kazkaip as cia praziopsojau, kad jau nauja temuke yra  doh.gif

Aciu vovere74  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pastebejau, kad su kiekviena temuke vis daugiau leliu parodom  thumbup.gif

Prašom prašom, gera daryti gera biggrin.gif
O lėlyčių tirai daugėja, kaip ir jų mylėtojų 4u.gif

QUOTE(mimo @ 2009 11 28, 23:16)
Man sudetinga dideles daryti biggrin.gif Dabar mazute dariau,nes laikas spaude. Turejau kazka per 2 savaites sukurpti. Sekanti bus didele(mano mastais smile.gif  )

Geras, o man atvirkščiai - mažas sunkiau ir ilgiau einasi daryti lotuliukas.gif doh.gif
Va ir dabar darau tokią kaip man įprasta apie 38-40 cm tikriausiai bus. Kaip pirmą darėm kursuose tokio dydžio, tai taip ir eina visos tokios.
Atsakyti
Mimo na si lelyte tikrai man labai patiko, jos veidelis toks atrodo lyg ir nustebes turedamas tiek dantuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 29 lapkričio 2009 - 14:28
mimo - kokia gera ideja
Mums si tema aktuali , mazajai tuoj prades dantukai bireti smile.gif
Atsakyti
Laba, šlapią sekmadienį,

smagu,kad nauja tema tuščia nestovi ir pasipildo naujom lėlytėm. Ir aš noriu parodyti savo naują gyventoją.

Paperclay, sėdinčios ūgis apie 33 cm. Obuoliukas tekstilinis, ne plastamsinis wink.gif

user posted image

Ir daugiau - Auksinis obuoliukas
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 11 29, 16:42)
Laba, šlapią sekmadienį,

smagu,kad nauja tema tuščia nestovi ir pasipildo naujom lėlytėm. Ir aš noriu parodyti savo naują gyventoją.

Paperclay, sėdinčios ūgis apie 33 cm. Obuoliukas tekstilinis, ne plastamsinis wink.gif

Oooo, naujas gyventojas mūsų temoje bigsmile.gif
Labai panašus bernelis į praėjusį, gal vienu metu lipdei abi galvytes? Ar čia jau savo braižą turi? Žiūriu daugumos dabar lėlytės liūdnos, susimąsčiusios unsure.gif Bet taip ir verčia galvot - o kodėl? Kodėl liūdi tavo bernelis? Paskutinis obuolys?
Gal galima obuolį iš arčiau apžiūrėt? Pati jį darei?
Atsakyti

Vovere
, kokia tu operatyvi smile.gif nežinau dėl braižo, po kursų darčia tik 3 lėlė, tai turbūt nebraižas dar, tiesiog taip nusilipdo tie vyrukai man. Va moteriški veidai šiek tiek kitoki ax.gif
Man tai jis neliūdnas,melancholiškas labiau... Pradžioj norėjau jam moliūgą duot šalia, net darbinis vardas jo buvo Moliūgėlis, bet kai apsirengė, tai pamačiau, kad moliūgas jam nebetinka.
Obuolį siuvau, tada kimšau,kietinau su tekstilės kietikliu ir dažiau. Valdo Tilda ir jos aksesuarai mane dabar smile.gif ir obuolys iš vienos Tilda knygos. Sulaukiau klausimo ar neplastamsinis obuolys, todėl čia iškart parašiau iš ko jis wink.gif fotografuosiu šią lėlę šviesesnę dieną daugiau, tada ir obuolį nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 11 29, 16:56)

Vovere
, kokia tu operatyvi smile.gif nežinau dėl braižo, po kursų darčia tik 3 lėlė, tai turbūt nebraižas dar, tiesiog taip nusilipdo tie vyrukai man. Va moteriški veidai šiek tiek kitoki  ax.gif
Man tai jis neliūdnas,melancholiškas labiau... Pradžioj norėjau jam moliūgą duot šalia, net darbinis vardas jo buvo Moliūgėlis, bet kai apsirengė, tai pamačiau, kad moliūgas jam nebetinka.
Obuolį siuvau, tada kimšau,kietinau su tekstilės kietikliu ir dažiau. Valdo Tilda ir jos aksesuarai mane dabar smile.gif ir obuolys iš vienos Tilda knygos. Sulaukiau klausimo ar neplastamsinis obuolys, todėl čia iškart parašiau iš ko jis wink.gif fotografuosiu šią lėlę šviesesnę dieną daugiau, tada ir obuolį nufotografuosiu smile.gif

Operatyvumas toks, kad tik atėjau čia ir radau tavo darbą biggrin.gif
Tai čia tavo tokie veidai kursų palikimas g.gif Po truputį keisis ir atrasi savo kažką, o gal taip ir liks. Mūsų kursuose kai nemokė kažko konkretaus, tai mano ir lėlės visos dar bandomosios, dar savęs nerandu.
Obuolys gerulis, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Tiek kartų apėjau dideliu ratu lėlių temą bijodama, kad nualpsiu jūsų grožių prisižiūrėjus. Bet neatsilaikiau šį kart. Ir tikrai - ne veltui bijojau swoon.gif
Jau kokių grožių pridirbę blink.gif Tuoj iš pavydo pažaliuosiu. Jei kur sutiksit žalią žmogeliuką - žinokit, kad tai ne ufonautai, o aš lotuliukas.gif

Kažkada ir aš siuvau minkštas lėles, o dabar laiko tam trūksta (nesinori prie vienos puse metų krapštytis). Tai ir skaudinuosi širdį čia pasižvalgius cry.gif
Atsakyti