debesyla, nesakau,kad fimo blogas. Tik manau,kad naujokams si mase per kaprizinga. Kaip minejau-kalbu tik is savo patirties.

Geriau eičiau į antruosius

QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 15, 11:30)
antras variantas

QUOTE(debesyla @ 2010 01 15, 10:39)
vovere, aš kaip tik norėčiau iš džiūstančio pabandyti lipdyti. Jeigu pvz. norėčiau visą kūną lipdyti, tai karkasą irgi su folija gaminti, ar klijuojant sluoksnius modelino? Turbūt sutrūkinėtų vien modelinas džiūdamas storu sluoksniu?
Kūnui bet kokiu atveju reiks vielos karkaso. Foliją ant jos vynioti. Be vielos nesilaikys ir lūš.
Bet kam tau visą kūną iš modelino daryt? Nuoga lėlytė bus? Taip daug medžiagų išsinaudos ir sunku gražiai padaryti.
Sveikos
Na, rodomės ir mes su Teta Regina
Tai mano pirmoji lėlė, tačiau ne visai baigta, nes šiuo metu visiškai neturiu laiko ... Sunkiausia buvo daryti rankas, bet čia gal todėl, kad modelinas iš senukų (pats prasčiausias turbūt), tik paskui nusipirkau to gerojo
Labai tikiuos, kad antroji lėlė bus panaši į jūsų gražiąsias lėlytes

Na, rodomės ir mes su Teta Regina

Labai tikiuos, kad antroji lėlė bus panaši į jūsų gražiąsias lėlytes

Kroja, is pigiu masiu gal tik profesionalai stebuklus gali islipdyti. Taciau pasimokymui uztenka ir senukines mases, kad suzinotum,kiek darbo reikia ideti,ar isvis tau toks uzsiemimas patinka. Tu saunuole,kad bandai
Lauksime nauju darbeliu:)

QUOTE(Agnietea @ 2010 01 15, 23:57)
Laba vakara
i si foruma uzsukau ieskodama patarimo
noreciau sudalyvauti lelyciu kurimo kursuose, gal kuri lanketes kursuose ir galetumete man kazka parekomenduoti?
leliu gamyboje as nieko nebandziusi bet degu noru tai isbandyti
padekit, prasau 

O iš kokio tu miesto? Juk turbūt norėsi kursų arčiau namų, nes, kaip taisyklė, jie vyksta ne vieną dieną, tai trenktis per visą Lietuvą (ypač į pirmus gyvenime kursus) turbūt nelabai yra prasmės. Pvz., Vilniuj tikrai yra iš ko pasirinkti, Kaune mažiau, bet irgi įmanoma kažką rasti, Klaipėdoj irgi yra lėlininkų, vedančių kursus.
QUOTE(Agnietea @ 2010 01 15, 22:57)
Laba vakara
i si foruma uzsukau ieskodama patarimo
noreciau sudalyvauti lelyciu kurimo kursuose, gal kuri lanketes kursuose ir galetumete man kazka parekomenduoti?
leliu gamyboje as nieko nebandziusi bet degu noru tai isbandyti
padekit, prasau 

Apie kursus šiek tiek informacijos yra čia: http://www.leliunama...orum/forum?f=35
Pasiskaitinėkit ir gal kažką atrasit sau.
Aišku priklauso daug kas nuo to iš kur esat. Kartais menininkės organizuoja ir išvažiuojamuosius kursus, tuomet galima jungtis prie grupės norinčių.
Rodausi
"Amelija su kiškučiu" paperclay, 36 cm.

Juratele2006, nu nerealu žinok. matosi, kad turi savo "braižą", kuris toks originalus... O jau rūbeliai... fantastika.