Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

debesyla, nesakau,kad fimo blogas. Tik manau,kad naujokams si mase per kaprizinga. Kaip minejau-kalbu tik is savo patirties. smile.gif
Atsakyti
sveikos lėlininkės,
noriu paklasuti, kur būtų išsamiau ir geriau (gal žinote, pžįstate mokytojas)
pirmieji ar antrieji
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Geriau eičiau į antruosius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 15, 11:30)
pžįstate mokytojas
pirmieji ar antrieji

antras variantas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 01 15, 10:39)
vovere, aš kaip tik norėčiau iš džiūstančio pabandyti lipdyti. Jeigu pvz. norėčiau visą kūną lipdyti, tai karkasą irgi su folija gaminti, ar klijuojant sluoksnius modelino? Turbūt sutrūkinėtų vien modelinas džiūdamas storu sluoksniu?

Kūnui bet kokiu atveju reiks vielos karkaso. Foliją ant jos vynioti. Be vielos nesilaikys ir lūš.
Bet kam tau visą kūną iš modelino daryt? Nuoga lėlytė bus? Taip daug medžiagų išsinaudos ir sunku gražiai padaryti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, rodomės ir mes su Teta Regina smile.gif Tai mano pirmoji lėlė, tačiau ne visai baigta, nes šiuo metu visiškai neturiu laiko ... Sunkiausia buvo daryti rankas, bet čia gal todėl, kad modelinas iš senukų (pats prasčiausias turbūt), tik paskui nusipirkau to gerojo smile.gif
Labai tikiuos, kad antroji lėlė bus panaši į jūsų gražiąsias lėlytes rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Kroja, is pigiu masiu gal tik profesionalai stebuklus gali islipdyti. Taciau pasimokymui uztenka ir senukines mases, kad suzinotum,kiek darbo reikia ideti,ar isvis tau toks uzsiemimas patinka. Tu saunuole,kad bandai thumbup.gif Lauksime nauju darbeliu:)
Atsakyti
Laba vakara smile.gif i si foruma uzsukau ieskodama patarimo blush2.gif noreciau sudalyvauti lelyciu kurimo kursuose, gal kuri lanketes kursuose ir galetumete man kazka parekomenduoti? smile.gif leliu gamyboje as nieko nebandziusi bet degu noru tai isbandyti rolleyes.gif padekit, prasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietea @ 2010 01 15, 23:57)
Laba vakara smile.gif i si foruma uzsukau ieskodama patarimo blush2.gif  noreciau sudalyvauti lelyciu kurimo kursuose, gal kuri lanketes kursuose ir galetumete man kazka parekomenduoti? smile.gif  leliu gamyboje as nieko nebandziusi bet degu noru tai isbandyti rolleyes.gif  padekit, prasau doh.gif

O iš kokio tu miesto? Juk turbūt norėsi kursų arčiau namų, nes, kaip taisyklė, jie vyksta ne vieną dieną, tai trenktis per visą Lietuvą (ypač į pirmus gyvenime kursus) turbūt nelabai yra prasmės. Pvz., Vilniuj tikrai yra iš ko pasirinkti, Kaune mažiau, bet irgi įmanoma kažką rasti, Klaipėdoj irgi yra lėlininkų, vedančių kursus.
Atsakyti
QUOTE(Agnietea @ 2010 01 15, 22:57)
Laba vakara smile.gif i si foruma uzsukau ieskodama patarimo blush2.gif  noreciau sudalyvauti lelyciu kurimo kursuose, gal kuri lanketes kursuose ir galetumete man kazka parekomenduoti? smile.gif  leliu gamyboje as nieko nebandziusi bet degu noru tai isbandyti rolleyes.gif  padekit, prasau doh.gif

Apie kursus šiek tiek informacijos yra čia: http://www.leliunama...orum/forum?f=35
Pasiskaitinėkit ir gal kažką atrasit sau.
Aišku priklauso daug kas nuo to iš kur esat. Kartais menininkės organizuoja ir išvažiuojamuosius kursus, tuomet galima jungtis prie grupės norinčių.
Atsakyti
Rodausi 4u.gif "Amelija su kiškučiu" paperclay, 36 cm.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Juratele2006, nu nerealu žinok. matosi, kad turi savo "braižą", kuris toks originalus... O jau rūbeliai... fantastika. wub.gif
Atsakyti