Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Sveikinu visas gerasias fejas ir ju artimuosius su Graziausiom metu sventemis!!!
Geriausi linkejimai!
user posted image
Atsakyti
Visas auksarankes sveikinu su Šventėmis 4u.gif
Atėjau palinkėti kuo kaitresnės kūrybinės ugnies, kad ji liepsnotų ir neužgestų
4u.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

LINKSMŲ ŠVENČIŲ!
Atsakyti
Laba ,mergaites,greitai sie metai pasibaigs,bus nauji,taigi visoms nauju ideju ir laiko joms igyvendinti bigsmile.gif
o ispaskutiniuju rodytu lelyciu man labaiusia patiko Voverytes,tą kur mokytojai dare bigsmile.gif wub.gif saunuole mirksiukas.gif

o cioa mano Namų Pokštinkas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
namu pokstininkas nuostabus bigsmile.gif
Atsakyti
Namų Pokštinkas gražuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 12 27, 15:25)
Laba ,mergaites,greitai sie metai pasibaigs,bus nauji,taigi visoms nauju ideju ir laiko joms igyvendinti bigsmile.gif
o ispaskutiniuju rodytu lelyciu man labaiusia patiko Voverytes,tą kur mokytojai dare bigsmile.gif  wub.gif saunuole mirksiukas.gif

...

Oi blush2.gif Ačiū labai 4u.gif
Pažiūrėjus į tavo pokštininką išgirdau kaip varpeliai skamba bigsmile.gif Toks Kalėdinis, šventinis, jaukus.
O koks jo ūgis? Jis tikriausiai nedidukas? rolleyes.gif
Atsakyti
dekui mergaites,o dydis ,na nera labai mazas,29cm aukstis,visas skambantis ji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 12 27, 14:25)
o ispaskutiniuju rodytu lelyciu man labaiusia patiko Voverytes,tą kur mokytojai dare bigsmile.gif  wub.gif saunuole mirksiukas.gif

user posted image

Namu pokstininkas nuostabus, o jau jo rubeliai wub.gif wub.gif , labai jau Yyla pasistenge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaide @ 2009 12 28, 21:10)
Namu pokstininkas nuostabus, o jau jo rubeliai wub.gif  wub.gif , labai jau Yyla pasistenge smile.gif

isties labai grazus pagirsiu dar karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 22:12)
user posted image

bet kaip sita lele i mano buvusia mokytoja panasi biggrin.gif

beja, tiek groziu cia prisiziurejau, nerealu, nesuprantu kaip jus taip sugebat, dideliausia pagarba thumbup.gif
Atsakyti
YYla-Tavo lelytes visos savitos-tokios YYliskos biggrin.gif

Ir šis su skambaliukais labai mielas wub.gif
Atsakyti