Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Voveryte, na tikra mokytoja, griežta nenusiteikusi juokauti smile.gif smile.gif, gal tik nuotrauka tavo padaryta iškraipo proporcijas, natūroj dažniausiai būna viskas kitaip rolleyes.gif , iš dalies vizualiai ir drabužių siluetas ilgina torsą, tarkim jei būtų švarkelis iki liemens matytųsi liemens linija visai kitaip atrodytų, bet ne tai esmė, lėlė perteikia savo emociją ir tai puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 12 21, 10:58)
Voveryte, na tikra mokytoja, griežta nenusiteikusi juokauti smile.gif smile.gif, gal tik nuotrauka tavo padaryta iškraipo proporcijas, natūroj dažniausiai būna viskas kitaip  rolleyes.gif , iš dalies vizualiai ir drabužių siluetas ilgina torsą, tarkim jei būtų švarkelis iki liemens  matytųsi liemens linija visai kitaip atrodytų, bet ne tai esmė, lėlė perteikia savo emociją ir tai puiku smile.gif

Ačiū 4u.gif Aš va padarau lėlę, drebu kelias dienas kol ryžtuosi ją parodyt. Džiaugiuosi po to kaip mažas vaikas, ypač gerų žodžių sulaukus. Bet va pastabos, kritika....Po truputį pradeda liūdint ir lėlė pradeda nebepatikt doh.gif Atrodo, kad niekada nesulauksiu to momento kai mano darbelį tik girs ir nebus prie ko prikibti... Va ir dabar, jau tas periodas kai darosi ant savęs pikta ir nebenoriu net pagalvot apie lėlių kūrimą, norisi viską mest į šoną. Bet laimė, žinau, kad ateis tuoj toks pyktis, kuris varo į priekį. Dar palauksiu ir supykus ant savęs imsiuos darbo. Aš turiu įveikt tas nelemtas klaidas, turiu išmokt...
Va, išsiliejau blush2.gif
Atsakyti
Vovere74--teisingas Tavo poziuris drinks_cheers.gif as irgi visada bunu nepatenkinta savais darbukais ir randu prie ko prikibti--bet tai ir gerai--reiskia yra vietos tobuleti-ir judeti i prieki mirksiukas.gif

O fotkint reik is tikro moket-kad nekraipytu tikro vaizdo--uz tai mane dukra visad bara rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
O kartais supykti ant savęs visai neblogai rolleyes.gif biggrin.gif , kaip postūmis būna, na jau tavo entuziazmo daryti judėti į priekį tai dažna galėtų pavydėti smile.gif, neužgesink savo kibirkštėlės group.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 21, 14:12)
Va ir dabar, jau tas periodas kai darosi ant savęs pikta ir nebenoriu net pagalvot apie lėlių kūrimą, norisi viską mest į šoną.

na žinai kam kam, o tau tai tikrai ant savęs pykti nėr ko. Su kiekviena lėle tu darai akivaizdžią pažangą ir judi primyn, kas yra tikrai pagirtina ir sektina wink.gif

Papildyta:
o beje kas liecia disproporcijas - stai vieno zymau Rusijos lelininko lele - zmogui tiesiog patinka ilgi kaklai ir trumpos kojos, ir nieks nedrista kabinetis biggrin.gif
Александр Лузанов
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 21 gruodžio 2009 - 15:02
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 21, 14:43)
Vovere74--teisingas Tavo poziuris drinks_cheers.gif as irgi visada bunu nepatenkinta savais darbukais  ir randu prie ko prikibti--bet tai ir gerai--reiskia yra vietos tobuleti-ir judeti i prieki mirksiukas.gif

O fotkint reik is tikro moket-kad nekraipytu tikro vaizdo--uz tai mane dukra visad bara rolleyes.gif  blush2.gif

Ačiū, man labai svarbu kitų nuomonė ir palaikymas, bet labai svarbu ir savo pačios nusiteikimas biggrin.gif
Fotografuot nemoku. Faktas. Turiu draugę fotografę, kuri daro tiesiog neįtikėtinai nuostabias nuotraukas, mano draugės jos fotosesijos rezultatus vadina antidepresantais biggrin.gif Bet va lėlių fotografuot jai nesigauna. Nes labai jau specifiška.

QUOTE(pavonija @ 2009 12 21, 14:45)
O kartais supykti ant savęs visai neblogai  rolleyes.gif  biggrin.gif , kaip postūmis būna, na jau tavo entuziazmo daryti judėti į priekį tai dažna galėtų pavydėti smile.gif, neužgesink savo kibirkštėlės  group.gif

Ačiū labai, reikia kartais, kad kažkas įspirtų į sėdimąją, arba, kad pastumtų švelniai į priekį. O kartais reikia, kad tiesiog už ausų traukte ištrauktų.

QUOTE(Tei @ 2009 12 21, 16:00)
na žinai kam kam, o tau tai tikrai ant savęs pykti nėr ko. Su kiekviena lėle tu darai akivaizdžią pažangą ir judi primyn, kas yra tikrai pagirtina ir sektina wink.gif
Papildyta:
o beje kas liecia disproporcijas - stai vieno zymau Rusijos lelininko lele - zmogui tiesiog patinka ilgi kaklai ir trumpos kojos, ir nieks nedrista kabinetis  biggrin.gif
Александр Лузанов
user posted image

Ačiū ir tau. Aš juk ir pati matau koks skirtumas tarp pirmųjų ir paskutiniųjų lėlių. Bet vat vis kalu save prie sienos kai pasižiūriu į kitų tiesiog tobulus darbus jau nuo pat pirmos lėlės. Suprantu, kad visi skirtingai mokomės, tobulėjam, judam į priekį arba ne. bet tas supratimas nublanksta prieš savimeilę. Sunku darosi visada vilktis gale. Žinau, esu pesimistė, jei būčiau optimistė tai sakyčiau valio, eidama paskui visus susirinksiu kas liks, o kadangi esu pesimistė tai atrodo, kad nesugebėsiu aplenkt priešais einančių. Laimė esu dar ir užsispyrusi nesvietiškai biggrin.gif Tai net ir paskutinė eidama nė už ką nesutiksiu sustot biggrin.gif
O va nuotraukoje iš ties keistos proporcijos. Ilgas kaklas dar kažkaip įprastai atrodo, daug tokių mačiau, bet tos kojytės blink.gif Kita vertus - akį traukia kaip reikiant. Kai tiek daug puikių menininkų ir jų darbų, kažkuo išsiskirti, patraukti darosi vis sunkiau.
Atsakyti
vovere74 ar jau taip butina ka nors aplenkt mirksiukas.gif as tai darydama lelejauciu nesvietiska malonuma rolleyes.gif paprasciausiai yra zmoniu kurie turi tam gyslele ir jiems savaime viskas greiciau gaunasi,o kazkam reikia daugiau uzsispyrimo ir darbo idet. nedepresuok,nes ir as pradesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
" Aš juk ir pati matau koks skirtumas tarp pirmųjų ir paskutiniųjų lėlių. Bet vat vis kalu save prie sienos kai pasižiūriu į kitų tiesiog tobulus darbus jau nuo pat pirmos lėlės. Suprantu, kad visi skirtingai mokomės, tobulėjam, judam į priekį arba ne. bet tas supratimas nublanksta prieš savimeilę. Sunku darosi visada vilktis gale."

Miela Vovere, puikiai suprantu kaip tu jautiesi. Bet tu tikrai nesivelki "gale". Bent man asmeniškai jaučiasi, kad pas tave ima ryškėti savitas stilius. O tas manau yra pats svarbiausias aspektas šiame mene. Labai sunku save objektyviai vertinti, visada autorius pastebi savo trūkūmus labiau nei aplinkiniai, ar bent kitaip. Man irgi visalaik atrodo kad dižioji dauguma kuria geriau/įdomiau/kruopščiau už mane. bet juk ir kaip kažkas jau sakė, juk svarbiausia procesas, kiek tai tave daro laimingą, kiek tu pati kurdama pamilsti savo lėlę. O dėl proporcijų tai irgi velniop jas. Dažnai man net gražiau kai neproporcinga. Aš visada viską iš akies darau, net nematuoju karkaso ir nenusipiešiu eskizo. Žinau kad neproporcingos kažkiek gaunasi.
Dėl fotografavimo irgi sutinku. Sunkiausia turbūt yra fotografuoti lėles ir skulptūras. Pati fotografuoju nemažai ir iš to buvo netgi minčių gyveti, bet tenka paprakaituot kai reik nufotografuot savo darbus. O mano draugai geri fotografai išvis nesugeba jų taip nufotkint, kad pagaut lėlės esmę.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 12 21, 15:00)
o beje kas liecia disproporcijas - stai vieno zymau Rusijos lelininko lele - zmogui tiesiog patinka ilgi kaklai ir trumpos kojos, ir nieks nedrista kabinetis  biggrin.gif
Александр Лузанов

labai grazu wub.gif
Atsakyti
man asmeniškai gražiau, ką ten gražiau - gražiausia kai yra disproporcija ir kažko pabrėžimas, netobulumas, na nemoku pasakyti, toks savitas požiūris. juk tai lėlė. ne barbes čia darom.
jaučiasi jausmas, išgyvenimas, kažko parodymas, bet ne visiems lemta "pamatyti"/suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 22 gruodžio 2009 - 20:46
QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 22, 21:45)
man asmeniškai gražiau, ką ten gražiau - gražiausia kai yra disproporcija ir kažko pabrėžimas, netobulumas

man irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 23 gruodžio 2009 - 11:25
O as aplamai nesuprantu kaip galima kritikuoti leles proporcinguma, juk tai kiekvienos individualus darbas. gal kazkam patinka trumpos kojos ar rankos. Paziurekit i Sashos Petrovos didziagalves, tai ka ir jas peiksit, kad grazu bet nera proporciju doh.gif
Mano nuomone kiekvienas daro taip kaip jam atrodo grazu tongue.gif
Atsakyti