Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(belil @ 2009 12 19, 00:21)
Taigi lendu pas jus į dienos šviesą su savo paskutine - Klaudija. Ji labai nedidelė vos virš 20 cm (nemėgstu tokių mažų daryt) dariau ja draugei.

Labai graži, švelni būtybė. O ir kitos įdomios. Teisingai visgi nusprendei grįžti prie lėlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belil @ 2009 12 18, 23:21)

Jau LN gyriau, bet ir čia leisiu sau pasakyti - jezusmarija swoon.gif . Koks subtilumas, kokia elegancija wub.gif
Atsakyti
belil,puikios leles 4u.gif
Atsakyti
Belil ---gal nereikejo maums cia tiek daug is karto rodyti --gali yvaryti infarkteli swoon.gif

Meistriskai-pragalvotai ir be galo grazus darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif 4u.gif ačiū
Atsakyti
Tei, nu tavo lėlės kiekviena - naujas meno kūrinys. Labai wub.gif
belil wub.gif aš apšalus ir labai baltai pavydžiu, ypač tiems, kurie tavo lėles dovanų gauna blush2.gif
Atsakyti
Va, pagaliau galiu parodyti blush2.gif Čia vienai labai fainai mokytojai, užsakytas darbelis.

Mokytoja, 38 cm be stovelio, paperclay:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Veidas , plaukai labai patiko, tikroviskai. Kostiumas gerai padarytas, daug detaliu ir toks.... atpazistamas smile.gif
KOdel taip klubu pagailejai? Ir su kojom neaisku (gal nuotraukos defektas)?
bet visu trukumelius atsveria gyvas ir siltas zvilgsnis!!!!
P.S. O kur gavai toki pada?
Atsakyti
QUOTE(belil @ 2009 12 18, 23:21)
Sveiki, lėlių liga sergu labai seniai, tik galima sakyti su pertraukom. Buvo labai aktyvus periodas prieš kokius 3-4 metus, kai pas mus forumuose nebuvo tiek info, medžiagų pirkt praktiškai nebuvo ir tekdavo suktis savaip. Paskui buvo visokie reikalai, pertraukos, motyvacijos trūkūmas ir visokie kitokie depresyvūs dalykai.
Tikiuosi dabar pagaliau pasinėriau giliau ir tam kad tik giliau nerčiau. Taigi lendu pas jus į dienos šviesą su savo paskutine - Klaudija. Ji labai nedidelė vos virš 20 cm (nemėgstu tokių mažų daryt) dariau ja draugei. Man akis joje bado baisiai daug trūkumų, bet visa laimė naujoji jos šeimininkė buvo labai patenkinta.
user posted image

labai grazi lelyte tokia miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 20, 17:44)
Va, pagaliau galiu parodyti blush2.gif Čia vienai labai fainai mokytojai, užsakytas darbelis.

Mokytoja, 38 cm be stovelio, paperclay:

Pritarsiu masianiai- viršus labai gražus- plaukai, veidukas, drabužiai thumbup.gif , bet kažkas su apačia- jinai per trumpa ir kažkas su kojomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 12 20, 18:23)
Veidas , plaukai labai patiko, tikroviskai. Kostiumas gerai padarytas, daug detaliu ir toks.... atpazistamas smile.gif
KOdel taip klubu pagailejai? Ir su kojom neaisku (gal nuotraukos defektas)?
bet visu trukumelius atsveria gyvas ir siltas zvilgsnis!!!!
P.S. O kur gavai toki pada?

Ačiū už gražius žodžius ir už pastabas 4u.gif
Klubus ji turi g.gif Ir užpakaliuką tokį moteriškai riestą. Nuotraukoj kažkaip neteisingai atrodo g.gif
Stovelių va tokio dydžio ir dar didesnių turiu prisidėjusi atsargai. Paprašiau pažįstamo, iš medžio ištekino. Dažiau, sendinau. Tik jau noriu ir kitokių formų.

QUOTE(Vilm@ @ 2009 12 20, 20:12)
Pritarsiu masianiai- viršus labai gražus- plaukai, veidukas, drabužiai thumbup.gif , bet kažkas su apačia- jinai per trumpa ir kažkas su kojomis g.gif

Matau, aha, kojos trumpos sustumtos atrodo. O kojos g.gif Na ji eina, aš save fotkinau po kambarį bėgiojančią ir žiūrėjau kaip tas kojas įdomiau galima pastatyt. Gal aš kažkaip keistai vaikštau g.gif
Aš galvoju gal negerus sijono ir švarko ilgius padariau, kad apatinė kūno dalis trumpa atrodo? nes kai karkasą aplipdžiau ir suformavau kūno linijas tai gerai atrodė ir pamatavus proporcijos geros buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 20, 22:19)
Aš galvoju gal negerus sijono ir švarko ilgius padariau, kad apatinė kūno dalis trumpa atrodo? nes kai karkasą aplipdžiau ir suformavau kūno linijas tai gerai atrodė ir pamatavus proporcijos geros buvo g.gif

na jei noresi kitai lelytei realistiskesniu proporciju, tai pagal galvyte gali matuot. I vidutines moters ugi telpa 8 galvos, i sitos lelytes ugi telpa apie 6 kiek as iziuriu is nuotraukos. jei kalbant apie klasikines proporcijas, tai torsas visiskai geras, tik kojyciu ilgio reiketu prideti, ir tada rankytes taip pat tektu prailgint.

Nors man visai sita tavo lelyte gerai ziurisi su tokiom kiek stilizuotom proporcijom. smile.gif user posted image
Atsakyti