Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(masiania @ 2009 12 18, 14:29)
Na jau tau pavydeti smile.gif Skaiciau apie jusu nuotikius Vilniuje smile.gif Saunuoles! Lauksim nauju darbu smile.gif

A kodėl man negalima pavyduliauti tokiems fainiems užsiėmimams? biggrin.gif Žinai kaip sakoma - apetitas kyla bevalgant lotuliukas.gif Aš va gavau kąsniuką Vilniuje, tai dabar noriu jau ne vieno kąsnelio, o viso gabalo biggrin.gif Jau žinau kur po naujų keliausiu mokytis biggrin.gif
Dėl naujų darbų tai nežinau, nežinau lotuliukas.gif Aš dar seno niekaip nepabaigiu doh.gif Jau viską padariau, beliko aksesuarų porą pabaigt ir bus galima atiduot. Nors jau iki šios savaitės planavau, bet...ai man vis negerai ir negerai buvo, vis perdarinėjau ir perdarinėjau. ir dabar nesu patenkinta, dar perdarinėčiau, bet rankos nebekyla. Kol vargau su ja ėmiau ir pamilau tokią kokia yra, nenoriu savo darbo vaisiaus per nauja kurt. Tai kai tik ją baigsiu dar turiu vieną užsakymą padaryt ir jau po to konkursėliui kai ką reik iš minčių perkelt į realybę doh.gif nežinau ar po Sašos mokymų pavyks akivaizdžią pažangą padaryt blush2.gif . Aišku naudos yra ir techninių sprendimų įdomių sužinojom, bet mes tik žiūrėjom, va kai reiks visa tai realizuot tada ir pasimatys iš kurios vietos rankos auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Spaminu ir čia paskutinę savo lėlę smile.gif
Kas jau matėt lėlių namuose, nekreipkit dėmesio biggrin.gif

Medzio masė, akriliniai ir aliejiniai dažai, šilko pluoštas, daug daug stiklo karoliukų.
Ūgis apie 36 cm
user posted image user posted image

daugiau čia: Nemigos Nakties Mūza
Atsakyti
voveryte - neperdarines daugiau savo lelytes smile.gif Svarbu laiku sustoti smile.gif

Tei - labai apgalvotas personazas, skanios detales, tikrai meistriskai padaryta.
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Tai ketvirtoji mano lelyte ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Paperclay, akriliniai ir pasteliniai dazai, silkas, filcas, neriniai, tiulis, karoliukai. Dydis su skrybele 34 cm. stovi pati blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 12 18, 20:41)
Tei - labai apgalvotas personazas, skanios detales, tikrai meistriskai padaryta.
Sveikinu  4u.gif

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2009 12 18, 23:19)
Tai ketvirtoji mano lelyte ax.gif

Paperclay, akriliniai ir pasteliniai dazai, silkas, filcas, neriniai, tiulis, karoliukai. Dydis su skrybele 34 cm. stovi pati  blush2.gif

Labai svelni smile.gif Patiko akys. Kostiumas kruopsciai padarytas. Taip gavosi, kad Tei lele - tamsioji puse, o tavo sviesioji, juoda/balta smile.gif Jas reiketu kartu eksponuoti smile.gif
Atsakyti
Aciu masiania 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, lėlių liga sergu labai seniai, tik galima sakyti su pertraukom. Buvo labai aktyvus periodas prieš kokius 3-4 metus, kai pas mus forumuose nebuvo tiek info, medžiagų pirkt praktiškai nebuvo ir tekdavo suktis savaip. Paskui buvo visokie reikalai, pertraukos, motyvacijos trūkūmas ir visokie kitokie depresyvūs dalykai.
Tikiuosi dabar pagaliau pasinėriau giliau ir tam kad tik giliau nerčiau. Taigi lendu pas jus į dienos šviesą su savo paskutine - Klaudija. Ji labai nedidelė vos virš 20 cm (nemėgstu tokių mažų daryt) dariau ja draugei. Man akis joje bado baisiai daug trūkumų, bet visa laimė naujoji jos šeimininkė buvo labai patenkinta.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pirmą sykį daraiau lėlę iš paperclay, ir turiu pripažint kad įsimylėjau šitą medžiagą
Atsakyti
Tei lėlytę jau gyriau LN, bet nebus per daug dar kartą pagirti- labai įspūdinga thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
juratele2006, miela lėlytė, gražios detalės, bet man kažkaip proporcijos kliūva-ar čia nuotrauka tokiu rakursu iš viršaus?
belil, nesistebiu, kad draugė liko labai patenkinta- tikrai labai graži ir gracinga lėlė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Belil labai grazi lelyte, tokia gyva, tie plaukuciai, tarsi ji is "Vejo nubloksti", gal kas skaitet smile.gif
O rankytes, naguciai palakuoti. Nuostabi lelyte, svajosiu ir as apie tokia wub.gif
Atsakyti
Aciu Vilm@ 4u.gif
belil dailus darbelis - kruopsciai ir svariai padarytas. Pasirodyk ir su ankstesnemis lelytemis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 19 gruodžio 2009 - 00:15
Ačiū labai biggrin.gif !

čia toks naktinis kratinys baigtų ir nebaigtų

user posted image
sniego karalienė
user posted image
šitą kankinu dabar
user posted image
šitos vardas Filomena (vėl maža ir su daug klaidų)
user posted image
user posted image
šitą dar irgi reikia pabaigt. Mylimiausioji mano, tik padariau klaidą kad lipžiau iš Premier, tai prasikankinau
user posted image

dar yra senų kalnas bet jas jau gėda rodyt būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belil: 19 gruodžio 2009 - 00:42