Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

Paskaicius tema pastebejau kad dauguma mazyliu nemiega diena, o manoji nemiega vakare po dienos miego g.gif . Atsikelia apie 16 val. pavalgo, po pusvalandzio matau kad nori jau miego, bet negali uzmigti, jeigu uzmiega tai max 30 min., atsibunda , ir verkia kad vel nori miego, taip mes verkiam iki kito maitinimo. Bet po to jau valgo blogai, spjauna, pyksta, nes nori miego, ir negali miegoti nes nori valgyt.... Ir taip mes kankinames visa vakara iki 12 nakties ar iki 1... doh.gif, nesiojam ja, supuojam, duodam paverkti, duodam ciulptuka ir niekaip verysad.gif . Gal del to kad diena ilgai miega po 3-3,5 val. unsure.gif . Jau nebezinau ka daryt...
Atsakyti
O as nakti nebekeliau jau nuo kokio 3 men. schmoll.gif ir ismiega nevalgius nuo 9 vakaro iki 7 ryto. O svoris auga kuo puikiausiai. O del miego diena, mano vaikas niekur tai gerai nemiega kaip lauke, prirengiu, apkutulioju, uzdedu pirstinytes ir i lauka. Buvo tokiu atveju kai isvaziavau dar nelijo, o paskiau lija kai turi but doh.gif , vezimeli tik apdengiau nuo lietaus ir kad pucia musu princese.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Galvojau kad mes tik turime tokia problemele kad vaikas labai mazai miega,diena po 30min o ilgiausiai valanda doh.gif atsikelia piktas, neissimiegojes. Lauke visiskai miegoti atsisako.Gaila labai maziaus. Mums jau 8 men. Gal kokia arbatele ramuneliu padetu vaikeliui pries miega? O didziausia problema,kad uzmiega tik ant mamos ranku, atsisako ciulptuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 29, 09:48)
Gal galite pasidalinti patirtimi  blush2.gif

Mano dukriukui 4 mėn. Pirmieji trys buvo klaikūs: skaudejo pilvuką, netiko mišinys, alergija ... Miegodavau tik kelias valandas per parą ...
Dbar jau turime savo dienos ritmą. Miega nuo 10 iki 13 val lauke, 14 valgo, nuo 16 iki 18 miega tik ant rankų  doh.gif 18 valgo, nuo 18 iki 21 val budravimas ir pasiruošimas nakčiai, miegam nuo 22 iki 8 val. Bet va turiu klausimų su naktiniu valgymu. Dabar valgo mišinį kas 4 valandas ir dieną ir naktį ... Paskutinę savaitę 2 ir 6 nakties maitinu miegančią. Turiu įtarimą ... gal jau jai taip dažnai naktį nereikia ?
Tačiau, dar neužmiršau to spiegimo naktimis ir bijau jos verkimo.
Nuo kokio mėnesio jūsų vaikučiams keitėsi maitinimo dažnumas. Mes valgome 6 kartus po 150 ml. mišinio.

maniskei irgi 4men, ir nors ne visai, bet situacija kazkiek truputi panasi, diena du kartus numiega ilgesnius miegelius, bet tik ant ranku. o nakti ismiega visa (nuo 24val. iki 9 ryto) nesikelusi pavalgyti jau nuo 2 menesiu. pradzioj irgi galvojau, gal zadint, vis gi maziuke, turi pavalgyt, bet kaip jau cia buvo mineta- jei kudikis nesikelia, vadinasi jis nealkanas, kam be reikalo zadinti ir trukdyti jo saldu miegeli, maniske ko gero rekt pradetu ne todel kad alkana, bet kam prizadinau biggrin.gif taip pat pastebejau, kad diena ji tiesiog valgyti didesnem porcijom pradejo kai nakti nebesikelia, todel paros norma gaunasi tokia pati, svorio priauga, tai ne kiek nesuku galvos, jei nesikelia- tai ir nereikia, ir vaikas man linksmesnis nubunda ryte po ilgo miego, ir pati issimiegojus turiu daugiau jegu dienai. kaip gydytoja pasake- dziaukis, dievo dovana gavai, kad ji sitaip anksti visa nakti ismiegot pradejo, ner cia ko sustis kad nesikelia, noretu valgyt buk tikra, duotu zinot, ramiai tikrai nemiegotu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 11 12, 17:56)
Paskaicius tema pastebejau kad dauguma mazyliu nemiega diena, o manoji nemiega vakare po dienos miego  g.gif . Atsikelia apie 16 val. pavalgo, po pusvalandzio matau kad nori jau miego, bet negali uzmigti, jeigu uzmiega tai max 30 min., atsibunda ,  ir verkia kad vel nori miego, taip mes verkiam iki kito maitinimo. Bet po to jau valgo blogai, spjauna, pyksta, nes nori miego, ir negali miegoti nes nori valgyt.... Ir taip mes kankinames visa vakara iki 12 nakties ar iki 1...  doh.gif, nesiojam ja, supuojam, duodam paverkti, duodam ciulptuka ir niekaip  verysad.gif . Gal del to kad diena ilgai miega po 3-3,5 val.  unsure.gif . Jau nebezinau ka daryt...

Pas mane panaši situacija. Jis pradeda verkti iš niekur nieko doh.gif . Vyras mankština visaip kaip, kad nusiorintų, nes būna pilvuką pučia. Tiūtės neima, atrodo paimi ant rankų, lyg ir nurimsta, bet vėl būna pradeda verkti. Kai paguldai į lovytę tiesiog isteriškai verkia.
Dieną miega, o vakare prasideda dainos doh.gif .
Mėginom įvesti režimą, bet nelabai eina. Kai dieną miega nežadinam, nes tai kenkia vaiko nervinei sistemai, o naktį patys jau būnam su ištįsusiom rankom ir akim verysad.gif .
Man peršasi mintis, kad Jis sumaišė dieną su naktim ir net nežinau ką daryt. Dabar tai gaunasi taip, kad tiesiog laukiam kol atsisuks doh.gif .
Gal žinot kaip Jam pagelbėt?
Atsakyti
QUOTE(Orchidėjaantlango @ 2010 11 17, 19:56)
Man peršasi mintis, kad Jis sumaišė dieną su naktim ir net nežinau ką daryt. Dabar tai gaunasi taip, kad tiesiog laukiam kol atsisuks  doh.gif .
Gal žinot kaip Jam pagelbėt?

Paprasciausiai per daug diena miega blush2.gif Zadint reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bernelis auksas, visa diena nuostabus, geros nuotaikos ir pan, bet kai tik ateina vakaras...as nezianu, ar jam koks stresas, nerimas vakarais ima, nes kitaip paaiskinti nemoku, zyziantis, su pasiklykavimais, visa vakara galetu su (.) prazaisti iki naktinio miego, (paskutini karta valgom 22.30-24, lengvai slenkantis grafikas pas mus:)) va kai mes su vyru savo lovoj is krastu gulim, o jis per viduri - biski ramesni, bet ir tai zirzia ir pykciauja. Bandziau deti viburcolio po puse zvakutes, nes parasyta, kad nuima nerima - nelabai ka padeda... dbr maudydama i vonia ipilu biskuti valerijono arbatos, ziuresim gal tai pades, nuims ta jo nerima.

Pavalges vakare ismiega 5-7 valandas, niekada nezadinau, kzkur skaiciau, kad zadinti reikia vaikus tuos, kurie mazai priauga svorio.
Atsakyti
musu pilietis atkakliai keliasi 6 ryto ir nori bendrauti... doh.gif o taip norisi pamiegoti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofokle: 18 lapkričio 2010 - 11:18
Mano vaikis paskutinėm naktim iš proto tėvelius veda verysad.gif Dabar nuo 3-4val. pradeda verkt ir taip iki ryto beveik verysad.gif zinau kad vaikui dantukai, taip liudna kad negaliu padėt verysad.gif tepaliukai atrodo nieko nepadeda, sianakt jau viburcolio žvakutę kišau bet ir atrodo nelabai jį ten nuramino sad.gif Ir anksčiau jam būdavo, kad atsikelia kokią 2val tikrai ne dėl dantų, duodasi po mūsų lovą pirmyn atgal doh.gif jei pas jį lovytėj paliekam tai verkia verysad.gif O jau taip norisi kada visą nakt, kad išmiegotų, jau kaip ir laikas būtų, o mes dar kartą per naktį valgyt keliamės doh.gif
Atsakyti
Mano mazasis pirmom dienom miegodavo liuks thumbup.gif , bet db nesuprantu kas jam yra g.gif Pradejo rankytem trinti veiduka, taip prabunda ir piktumai doh.gif nepamiega tada irzlus pasidaro. Gal kas susidure su tuo, ka darete?
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 18, 21:23)
Mano mazasis pirmom dienom miegodavo liuks thumbup.gif , bet db nesuprantu kas jam yra g.gif  Pradejo rankytem trinti veiduka, taip prabunda ir piktumai doh.gif  nepamiega tada irzlus pasidaro. Gal kas susidure su tuo, ka darete?

Manasis irgi dažniausiai pabusdavo dėl to kad rankytėm pradėdavo veiduką trinti, apie tokį daigtą sužinojau kai vaikelis buvo apie 6mėn., gaila kad anksčiau apie tai nežinojau, bet mano draugė išbandė kažką panašaus į šį, sakė labai padėjo jos berniukui :
https://www.babymall...cbjvl4evs74gfb0

Kitos mamytės dar vysto vaikučius mirksiukas.gif Pamėginkit, gal padės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 18 lapkričio 2010 - 22:11
QUOTE(Vikadi @ 2010 11 18, 23:10)
Manasis irgi dažniausiai pabusdavo dėl to kad rankytėm pradėdavo veiduką trinti, apie tokį daigtą sužinojau kai vaikelis buvo apie 6mėn., gaila kad anksčiau apie tai nežinojau, bet mano draugė išbandė kažką panašaus į šį, sakė labai padėjo jos berniukui :
https://www.babymall...cbjvl4evs74gfb0

Kitos mamytės dar vysto vaikučius  mirksiukas.gif Pamėginkit, gal padės  4u.gif

Tikrai koks puikus dalykėlis. O aš naudoju miegojimo vokelį tam tikslui, tik turiu užsiuvusi rankovytes (rankutes sukišu į vidų). O kartais suvystau į palutę. Bet suvystytas tikrai geriau miega thumbup.gif
Atsakyti