Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 11, 01:58)
na isore turi likt ne visai sviesai,bet pereit sviesejanciai,ir brezt kontura,per visa akyte,nuo vidinio kampucio pradedant plonyte linija ir baigiant isoriniame piestuka vos vos isoriniame kampe pakeliant i virsu,akys atrodys gaivesnes.

Papildyta:
Taciau ta balksva spalva reiketu rinktis labai atsargiai,nes jei bus per sviesi spalva,bus ne tas variantas kurio mergina nori,o ji atitolint ,o suartint akis.
Del idegio kremo tai tikrai nerekomenduciau siam atvejui,nes matos ant veidelio giluminiai spuogai,jei dar det idegio kremo,berimas itariu sustipretu ir net labai stipriai.
Del garbanu sutinku,butu dailu.

dekui uz patarimus smile.gif oda dabar gydausi, tai jokiu pudru net nededu smile.gif cia katik grizus is duso, tai plaukai be jokiu priemoniu dziovintuvu isdziovinti ant greituju tai tokie nutyse gan smile.gif
user posted image
cia truputi patvarkytos garbanos smile.gif o makiaza visada renkuosi paprasta smile.gif jei norisi ryskiau renkuosi rusvus atspalvius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 12 11, 00:35)
dekui uz patarimus smile.gif oda dabar gydausi, tai jokiu pudru net nededu smile.gif cia katik grizus is duso, tai plaukai be jokiu priemoniu dziovintuvu isdziovinti ant greituju tai tokie nutyse gan smile.gif
user posted image
cia truputi patvarkytos garbanos smile.gif o makiaza visada renkuosi paprasta smile.gif jei norisi ryskiau renkuosi rusvus atspalvius smile.gif

na bet kaip ir minejau,man Jusu akeles tikrai neatrodo toli viena nuo kitos.Pabandzius pamatuot tikrai to nesimato.
Tad realiai bandyciau drasiai ant Jusu svelnu dumini makiaza,lupas dazyciau koraliniu nude blizgesiu,padarant putlumo efekta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 11, 02:44)
na bet kaip ir minejau,man Jusu akeles tikrai neatrodo toli viena nuo kitos.Pabandzius pamatuot tikrai to nesimato.
Tad realiai bandyciau drasiai ant Jusu svelnu dumini makiaza,lupas dazyciau koraliniu nude blizgesiu,padarant putlumo efekta 4u.gif

na lupos tai tikrai gana plonos, o dar kai breketai, tai isvis jos isitempia biggrin.gif
o gal galetumet dar patarti, kur tamsinti veida o kur sviesinti? kaip suzaisti su tom spalvom, kad veidas proporcingas atrodytu smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 10, 01:36)

pasakiskas sis makiazas... bigsmile.gif kaip man ismokti taip graziai akis pasidazyti... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2009 12 11, 21:29)
Oi kaip ir as noreciau patarimo is saules sielos, taip nuosirdziai visom pataria. Noreciau paklaust, koks makiazas man tiktu, ypac akims. Visada dazaus galima sakyti vienodai, pilkais seseliais, labai jau atsibodo, bet, kad daugiau nieko nesugalvoju... kazkaip neatitaikau spalvu  4u.gif

http://images45.fotk...IMG_4419-vi.jpg

Sveiki! smile.gif
Pirmiausia apie Jusu tipa pagal metu laikus.Paziurejus nuotraukele matau ,kad esate vasaros tipo,tad labiausiai derancios spalvos butu akims : švelnios, šaltos, pilkšvos, pastelinės spalvos. Visi rausvi bei violetiniai tonai, natūralūs matiniai rusvi su pilkumo ar kakavos atspalviu, šviesūs rusvi, pereinantys į rausvumą.Siulyciau isbandyt ir zalia saltos spalvos piestuka,taip pat tiktu melsvos spalvos deriniai.Dar pabandziau is nuotraukos apskaiciuot tarpeli tarp akiu,tad deretu pabandyt ji padidint,nes pagal apskaiciavima jis siek tiek per mazas,siulyciau vengti brezti tamsia spalva vidini akies kamputi,pabandykite ji issviesint.
Lupoms – visos švelnios spalvos, prislopinta raudona su kakavos ar slyvos atspalviu, arbūzo,avietės spalva.Jums labiausiai rekomenduociau naudot blizgesius,siulyciau rinktis su reflektuojanciomis spalvomis,pvz rozinis ,atsispindintis melsvu arba zalsvu atspalviu,tokios spalvos siek tiek nugesina lupu raudoni,lupos igauna saltumo ir putlumo.
Skaistalus taip pat deretu rinktis saltesnio atspalvio,avietes,saltus rozinius.
Toliau veidelio forma - kiek matosi is nuotraukos - pailgas.Idedu kaip reiketu ji pakoreguot.
Tikslas – vizualiai sutrumpinti pailgą veidą.
Norint sutrumpint pailgą veidą, reikia tamsia pudra užpudruot smakrą ir kaktą. Skaistalus tepkite horizantaliai.Vieteles kurios pazymetos rudu atspalviu reiketu tepti rudos spalvos matine pudra.Kur pazymeta rozine spalva - tepkite skaistalus,taip vizualiai veidelis sutrumpes.
Ir dar,idedu keleta ideju pasidazymui - pagal toki pat kaip Jusu tipaza,labai atitinka Uma Thurman.

smile.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 12 gruodžio 2009 - 20:38
Noreciau ir as patarimu koks makiazas man tiktu (labai nedraugauju su seseliais -neisivaizduoju kaip jais dazytis ir skaistalai nera mano stiprioji puse blush2.gif ).
Nuotrauku labai tinkanciu neturiu, ale labai uzsimaniau isgirsti nuomones/patarimus, tai dedu kokias radau ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 12 13, 17:27)
Noreciau ir as patarimu koks makiazas man tiktu (labai nedraugauju su seseliais -neisivaizduoju kaip jais dazytis ir skaistalai nera mano stiprioji puse  blush2.gif  ).
Nuotrauku labai tinkanciu neturiu, ale labai uzsimaniau isgirsti nuomones/patarimus, tai dedu kokias radau  ax.gif
user posted imageuser posted image

Laba vakareli,
blogiausia,kad nuotraukelese esat isdazyta,tad sunku apibudint viska tiklsiau.Taciau pagal nuotraukas - esate ryskus ziemos tipazas.Taciau mane truputi vercia abejot gelsvo atspalvio oda,ar is tiesu ji sviesesne nei yra nuotraukuose?..
Jūsų spalvos šaltos, tamsios,intensyvios, ryškios ir švarios.

Lupoms rinkites – visus raudonus atspalvius,.Rausvi, violetiniai tonai,slyvos,vyšnios.
Šešėlių spalvos turėtų būti ryškios, šaltų tonų: pilka alyvinė, violetinė, žalsva, melsva,rausva,šviesiai žydra,matinė violetinė,pilka,sidabrinė,tamsi kakavinė.
Akių pieštukas – juodas, tamsiai pilkas, pilkai rudas, tamsiai mėlynas.
Skruostams rekomenuoju alyvos,rozines spalvas,jei norisi naturalaus saules pabuciuotos efekto isbandykite ir bronzine pudra,tuomet ir lupas padazydama kakavos spalva,o akis galite pabandyt padazyt kontrastinga melsva spalva,ypac linija po apatinemis blakstienomis,tuomet akiu spalva taps labai ryski.(idedu viena pvz su tokiu makiazu).
toliau tarpelis tarp akiu kiek matau nuotraukoje pas Jus siek tiek per mazas,taigi,kaip ir nuotraukoje,taip ir gyvenime turetumete sviesint vidini akies kamputi,taip padidindama tarpeli tarp ju.
Veido forma - (velgi kiek matos is nuotraukeles) - Apvali,idedu pavyzduka kaip patobulint veidelio forma.(pavyzduke pavadinimas ROUND)ten parodyta kurias vieteles turite patamsint ,kad veidas igautu ovalo forma.
Beje,kaip ir minejote,matau,kad Jusu kaktyte auksta ar niekada nemastete apie kirpciukus?Manau nuostabiai Jums tiktu.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Man cia labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gal ir man Saules- Siela patars blush2.gif. Noriu pasikeist,nuolat dazausi taip pat- duminis arba dar plius sidabrinis seselis unsure.gif Akys tamsiai zalios smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 12 16, 18:34)
Gal ir man Saules- Siela patars blush2.gif. Noriu pasikeist,nuolat dazausi taip pat- duminis arba dar plius sidabrinis seselis unsure.gif Akys tamsiai zalios smile.gif

Sveiki Neringa!
Pirmiausia pastebejimai ir patarimai iskarto – Jusu odele labai sviesi – sakyciau porceliano sviesumo (kas mano nuomone yra labai labai grazu),taciau Jums reiketu pasidairyti sviesesnio makiazo pagrindo,nes kakliukas nuo veido skiriasi pakankamai ryskiai,pudra per rausva Jusu veidui,arba jei ant veido yra rausvu vieteliu siulyciau paieskot smelio spalvos – siek tiek i gelsva pusele kremines pudros,tai nugesins veido rausvuma,nes panasu,kad Jusu oda plona,jautri,kapiliarai manau irgi arti odos,odos tipas misrus kiek izvelgiu,tad taip pat rekomenduociau paieskot produkteliu T – zonai,kuris pristabdytu riebaliuko issiskyrima dienos begyje,ir beabejo,nepamirskite,kad geram tonalinio kremuko issilaikymui reiketu birios pudros – uztvirtinimui,tai,taip pat pristabdys ir odos blizgejima,denkite pudros teptuku,jis uztikrins lengva padengima ir nebus “kaukes” efekto.
Toliau apie tipaza – Jus esate tarpinis pavasario – vasaros tipo,o tai reiskia,kad galite paeksperimentuot su spalvomis,Jusu plaukuciuos matau ivairiu tonu,yra ir silto ir salto,tad kokiomis spalvomis papuosite veiduka,I toki tipaza labiau ir palinksite,jei dazysite saltais atspalviais – sidabras,salta zalia,sviesi alyva,salta rozine,melsva – atrodysite vasaros tipazo.Jei paeksperimentuosite su siltesniais tonais tokiais kaip chaki,sviesaus aukso,bronzos,gelsva – atrodysite siltesnio tipazo,taciau manau neapsiriksit pasirinkusi arba siltas arba saltas spalvas,nes abiem atvejais atrodysite puikiai.
Antakiukai – atrkreipiu demesi i desini antakiuka,reiketu piestuku,arba antakiu seseliais ji sulygint su kairiuoju.Spalva – grafito,gali buti siek tiek tamsesne nei dabar pas Jus yra.
Lupoms – pabandykite koralu atspalvio blizgesi ,is pradziu lupas apvedus naturalios spalvos piestuku,virsutine lupu dali apveskite siek tiek auksciau tikrosios linijos,taip optiskai sulyginsite abi lupu puses,jos taps putlesnes.Taip pat puikiai tiktu naturalus lupu atspalviai,ir jeigu as teisi del rausvo veidelio (manau Jus pasipudravus tai gali mane suklaidint),tai ziurekite,kad lupu dazuose ar blizgyje nebutu raudonos spalvos,nes tai dar labiau suaktyvins rausva spalva veidelyje.
Toliau apie akiu forma – matau ,kad vokiukai pas Jus siek tiek uzkrite,ir akiu kampuciai siek tiek nusvire,tai sudaro “liudnu” akeliu vaizda,taigi – reiketu pakelti isorinius akiu kampucius,tad konturas ir seseliai tepami kelianti i virsu retusuojami ir tempiami link antakio pabaigos.tarpelis nuo akies iki akies pas Jus puikus,tad vidini kamputi galite tiek sviesint tiek tamsinti.
Veido forma – apvalus-keturkampis. user posted image
Idedu ir makiazu pavyzdzius pagal panasu I Jusu tipaza :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Beje,pagal tipaza Jus man panasi siek tiek Kate Hudson,atkreipkite demesi,vienoje nuotraukoje ji su siltesniu makiazu,kitoje su saltesniu,taciau abu atrodo puikiai,ji – taip pat kaip Jus tarpinis pavasario – vasaros tipazas.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 17 gruodžio 2009 - 00:22
Turiu klausimu lavina smile.gif

1. Yra makiazo pagrindas- kuo jis realiai skiriasi nuo kremines pudros?
2. Kokia pudra yra geriausia dazytis kremine ar biria ar kompaktine? Zinau, kad nemazai naudoja kelias, kam ir kaip?
3. Kuo skaistalai skiriasi nuo paprastu dazu skruostams? (tarkim meteoritai nuo paprasto persikinio spalvos dazo) Kuri kada reikia naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės_radija: 17 gruodžio 2009 - 22:22
Ir dar! Kas tas highliteris? Ir kur ir kaip ji naudoti?
Atsakyti