QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 12 16, 18:34)
Gal ir man
Saules- Siela patars

. Noriu pasikeist,nuolat dazausi taip pat- duminis arba dar plius sidabrinis seselis

Akys tamsiai zalios
Sveiki Neringa!
Pirmiausia pastebejimai ir patarimai iskarto Jusu odele labai sviesi sakyciau porceliano sviesumo (kas mano nuomone yra labai labai grazu),taciau Jums reiketu pasidairyti sviesesnio makiazo pagrindo,nes kakliukas nuo veido skiriasi pakankamai ryskiai,pudra per rausva Jusu veidui,arba jei ant veido yra rausvu vieteliu siulyciau paieskot smelio spalvos siek tiek i gelsva pusele kremines pudros,tai nugesins veido rausvuma,nes panasu,kad Jusu oda plona,jautri,kapiliarai manau irgi arti odos,odos tipas misrus kiek izvelgiu,tad taip pat rekomenduociau paieskot produkteliu T zonai,kuris pristabdytu riebaliuko issiskyrima dienos begyje,ir beabejo,nepamirskite,kad geram tonalinio kremuko issilaikymui reiketu birios pudros uztvirtinimui,tai,taip pat pristabdys ir odos blizgejima,denkite pudros teptuku,jis uztikrins lengva padengima ir nebus kaukes efekto.
Toliau apie tipaza Jus esate tarpinis pavasario vasaros tipo,o tai reiskia,kad galite paeksperimentuot su spalvomis,Jusu plaukuciuos matau ivairiu tonu,yra ir silto ir salto,tad kokiomis spalvomis papuosite veiduka,I toki tipaza labiau ir palinksite,jei dazysite saltais atspalviais sidabras,salta zalia,sviesi alyva,salta rozine,melsva atrodysite vasaros tipazo.Jei paeksperimentuosite su siltesniais tonais tokiais kaip chaki,sviesaus aukso,bronzos,gelsva atrodysite siltesnio tipazo,taciau manau neapsiriksit pasirinkusi arba siltas arba saltas spalvas,nes abiem atvejais atrodysite puikiai.
Antakiukai atrkreipiu demesi i desini antakiuka,reiketu piestuku,arba antakiu seseliais ji sulygint su kairiuoju.Spalva grafito,gali buti siek tiek tamsesne nei dabar pas Jus yra.
Lupoms pabandykite koralu atspalvio blizgesi ,is pradziu lupas apvedus naturalios spalvos piestuku,virsutine lupu dali apveskite siek tiek auksciau tikrosios linijos,taip optiskai sulyginsite abi lupu puses,jos taps putlesnes.Taip pat puikiai tiktu naturalus lupu atspalviai,ir jeigu as teisi del rausvo veidelio (manau Jus pasipudravus tai gali mane suklaidint),tai ziurekite,kad lupu dazuose ar blizgyje nebutu raudonos spalvos,nes tai dar labiau suaktyvins rausva spalva veidelyje.
Toliau apie akiu forma matau ,kad vokiukai pas Jus siek tiek uzkrite,ir akiu kampuciai siek tiek nusvire,tai sudaro liudnu akeliu vaizda,taigi reiketu pakelti isorinius akiu kampucius,tad konturas ir seseliai tepami kelianti i virsu retusuojami ir tempiami link antakio pabaigos.tarpelis nuo akies iki akies pas Jus puikus,tad vidini kamputi galite tiek sviesint tiek tamsinti.
Veido forma apvalus-keturkampis.

Idedu ir makiazu pavyzdzius pagal panasu I Jusu tipaza :

Beje,pagal tipaza Jus man panasi siek tiek Kate Hudson,atkreipkite demesi,vienoje nuotraukoje ji su siltesniu makiazu,kitoje su saltesniu,taciau abu atrodo puikiai,ji taip pat kaip Jus tarpinis pavasario vasaros tipazas.