Sveikos
Radau recepta "Šveicariškas riešutų pyragas" pagal bea, labai noriu issikepti, galeciau ir siandien, bet susimeciau, ar sulauks jis Kaledu?
as apie sita http://www.supermama...p;#entry3289308
Radau recepta "Šveicariškas riešutų pyragas" pagal bea, labai noriu issikepti, galeciau ir siandien, bet susimeciau, ar sulauks jis Kaledu?
as apie sita http://www.supermama...p;#entry3289308
rozine svajone,vakar issikepiau pagal cipsiuko recepta meduolius,nu fantastiski.Tik reikia ne visai plonai iskociot,na zodziu viska dariau pagal cipsiuko nurodymus,tik prieskoniu dejau pagal save.Zoziu minkstuciai,kvapnuciai.
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 11 27, 18:02)
uoj merginos, tiek cia prisiskaiciau receptu visokiausiu, net akys raibsta ir nezinau pagal kury kepti. noreciau MINKSTU, RUDU IR KVEPIANCIU meduoliu parekomenduokit kuris receptas geriausias pagal mano norus?
Niekas nebandė manųjų išskyrus mane pačia Bet jie labai skanus, ir minkšti Tik geriausia kaip ir visus meduolius , palaikyti kartonineje dėžutėje. O jei nepatinka migdolai, jų gaдima ir nedėti Tikrai puikūs meduoliai, rekomenduoju!!!
Sveikutes , laukiat kaledu ?
As pabandziau kepti meduolius pagal Cypciuka, gavosi tikrai labai skanus. tik va su puosimu, reikia dar daug daug treniruociu, nu nieko iki kaledu ismoksiu graziai meduolius nuspalvinti
mano meduoliai
Papildyta:
Varciau maximos kaledini zurnala ir vos nenumiriau pamacius kiek kainuoja meduolinis kaledinis nemelis
Nu ar tai realu, ar as ant tiek atsilikusi nuo kainu, 30 lt , uz tokias suma namie turbut kelis butu galima issikepti.
As pabandziau kepti meduolius pagal Cypciuka, gavosi tikrai labai skanus. tik va su puosimu, reikia dar daug daug treniruociu, nu nieko iki kaledu ismoksiu graziai meduolius nuspalvinti
mano meduoliai
Papildyta:
Varciau maximos kaledini zurnala ir vos nenumiriau pamacius kiek kainuoja meduolinis kaledinis nemelis
Nu ar tai realu, ar as ant tiek atsilikusi nuo kainu, 30 lt , uz tokias suma namie turbut kelis butu galima issikepti.
o pagal Cypciuko recepta kiek mazdaug prieskoniu dedasi? as nusipikrau prieskoniu meduoliams misini.tai kiek mazdaug reiketu deti?ir svarbiausias klausimas, recepte dedasi dirbtinis medus, o jeigu as desiu naturalu medu tai jis nera toks skystas kaip dirbtinis, tai manau bus sunku ismaisyti su kiausiniais cukrum ir tirpintu margarinu ? ka patartumet? gal medu kartu su margarinu tirpinti ir po tik supilti i mase?tiek daug klausimu nes pirma syk kepsiu, baisu
QUOTE(Domi95 @ 2009 11 27, 15:11)
Niekas nebandė manųjų išskyrus mane pačia Bet jie labai skanus, ir minkšti Tik geriausia kaip ir visus meduolius , palaikyti kartonineje dėžutėje. O jei nepatinka migdolai, jų gaдima ir nedėti Tikrai puikūs meduoliai, rekomenduoju!!!
o kur tavuju meduoliu receptas? niekur nerandu
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 11 27, 15:28)
o pagal Cypciuko recepta kiek mazdaug prieskoniu dedasi? as nusipikrau prieskoniu meduoliams misini.tai kiek mazdaug reiketu deti?ir svarbiausias klausimas, recepte dedasi dirbtinis medus, o jeigu as desiu naturalu medu tai jis nera toks skystas kaip dirbtinis, tai manau bus sunku ismaisyti su kiausiniais cukrum ir tirpintu margarinu ? ka patartumet? gal medu kartu su margarinu tirpinti ir po tik supilti i mase?tiek daug klausimu nes pirma syk kepsiu, baisu
as irgi dejau pirktinius prieskonius meduoliams, bet dejau nedaug pilna arbatini sauksteli, pabijojau kazkaip daugiau deti.
O del medaus nezinau, as dejau dirbtini, pagailejau tikro medaus.
as vel atsakysiu,dejau ir as naturalu medu,o ant karstos garu voneles viskas kuo puikiausiai istirpsta,pas cipciuka viskas puikiai paaiskinta.Taip kad sekmes ir tikrai turi gautis gerai,beje del prieskoniu,as dejau pusantro saukstelio ir tikrai neperdaug.
Papildyta:
tiesa man miltu siek tiek daugiau reikejo,nes lipo prie ranku tesla,bet naudojau ne karaliskus,tai gal del to.
Papildyta:
tiesa man miltu siek tiek daugiau reikejo,nes lipo prie ranku tesla,bet naudojau ne karaliskus,tai gal del to.
Noelle, tavo meduoliukai superiniai
QUOTE(Domi95 @ 2009 11 27, 16:11)
Niekas nebandė manųjų išskyrus mane pačia
aš bandysiu
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 11 27, 16:28)
o pagal Cypciuko recepta kiek mazdaug prieskoniu dedasi? as nusipikrau prieskoniu meduoliams misini.tai kiek mazdaug reiketu deti?
pora arbatinių šaukštelių tai drąsiai