QUOTE(Domi95 @ 2009 11 27, 15:11)
Niekas nebandė manųjų išskyrus mane pačia

Bet jie labai skanus, ir minkšti

Tik geriausia kaip ir visus meduolius , palaikyti kartonineje dėžutėje. O jei nepatinka migdolai, jų gaдima ir nedėti

Tikrai puikūs meduoliai, rekomenduoju!!!
o kur tavuju meduoliu receptas? niekur nerandu
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 11 27, 15:28)
o pagal Cypciuko recepta kiek mazdaug prieskoniu dedasi? as nusipikrau prieskoniu meduoliams misini.tai kiek mazdaug reiketu deti?ir svarbiausias klausimas, recepte dedasi dirbtinis medus, o jeigu as desiu naturalu medu tai jis nera toks skystas kaip dirbtinis, tai manau bus sunku ismaisyti su kiausiniais cukrum ir tirpintu margarinu ? ka patartumet? gal medu kartu su margarinu tirpinti ir po tik supilti i mase?tiek daug klausimu nes pirma syk kepsiu, baisu
as irgi dejau pirktinius prieskonius meduoliams, bet dejau nedaug pilna arbatini sauksteli, pabijojau kazkaip daugiau deti.
O del medaus nezinau, as dejau dirbtini, pagailejau tikro medaus.