Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Merginos, sukit ta baltyma su pudra mediniu saukstu ir nebus jokiu problemu doh.gif nebus jokiu putu, o grazi vientisa mase.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 12 07, 01:47)
O kodėl Cipciuko vadinasi "guminiai", ką nedakepę kiek, ar ką? Nesupratau  g.gif  Padėkit išsirinkti, noriu, kad būtų ne plonyčiai ir minkšti, trapių gal nelabai norisi....

Na, kai iskepa Cypciuko maduoliai buna, mikstuciai, bet pastoveje uzdaroje dezuteje pasikeicia siek tiek. Pasidaro "tampresni", kietesni, bet ne traskus bigsmile.gif

QUOTE(drugelis. @ 2009 12 07, 18:05)
Ei, padėkit kas nors, labai prašau. Užmaišiau tešlą pagal Bea receptą, dabar reik valandai šaldytuve laikyt, bet man ta tešla baisiai limpa prie rankų, kai atšals nelips? ar miltų daugaiu dėti, viską pagal receptą darau.... sad.gif

Taip, po atsaldymo tesla pasikeis. Bet as ir miltu siek tiek daugiau dejau rolleyes.gif

QUOTE(geguzyte5 @ 2009 12 07, 19:51)
As irgi pirma karta is pradziu suplakiau baltyma, paskui beriau pudra - gavosi tas pats, kas ir tau. Gal pridejus pudros ir butu pasitaise, bet as nevargau. Siandien dariau taip - kiausinio baltyma labai labai trumpai paplakiau mikseriu (kad nespetu pradeti darytis putos), tada beriau pudra ir toliau plakiau mikseriu. Pamaciau, jog skystoka mase, dar iberiau pudros ir paplakiau, ipyliau citrinos sulciu ir gavosi viskas  thumbup.gif

g.gif O as Aisinga darau be kiausinio baltymo. Tik cukraus pudra ir citrinos sulciu slaksteli arba vandens. Ir labai greit sukieteja thumbup.gif
Atsakyti
Na, dėkui merginos, nepridėjau miltų ir nesuklydau - tešlytė atšąlo ir labai gera pasidarė... Jau meduoliukai iškepti ir papuošti, bet ne kalėdoms jie kol kas, paragavimui...
O glajų aš be jokių baltymų dariau - į cukraus pudrą dėjau citrinos sulčių iki norimos konsistencijos, skyriau mąsę per pus - vieną palikau baltą, į kitą - kakavos. ir viską su švirkštu, kaip čia kažkas jau patarė.... Įtariu, maniškė, šiandien tik juos ir tevalgys... bent jau panašu... lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis kepėjėlės 4u.gif
aš irgi susigundžiau Nerytės įtrūkusiais sausainiais blush2.gif skanumo tai tikrai skanūs, mano šeimynai patiko, ir kaip smagu daryti...Tik, kažin kodėl Neryte nelabai sutrūkinėjo, o taip norėjosi kad jie kuo daugiau ta grožį parodytų, bet... netrūko nors tu ka, bet kurie sutrūkinėjo tai ne tik skanūs , bet ir gražūs...
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2009 12 07, 20:52)
labutis kepėjėlės 4u.gif
aš irgi susigundžiau Nerytės įtrūkusiais sausainiais blush2.gif skanumo tai tikrai skanūs, mano šeimynai patiko, ir kaip smagu daryti...Tik, kažin kodėl Neryte  nelabai sutrūkinėjo, o taip norėjosi kad jie kuo daugiau ta grožį parodytų, bet... netrūko nors tu ka, bet kurie sutrūkinėjo tai ne tik skanūs , bet ir gražūs...

dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif o kodel vieni sutrukinejo kiti ne tai nepasakysiu g.gif
Atsakyti
viskas labai gražu smile.gif
Atsakyti
gal kuri susigundys isbandyti 4u.gif

IMBIERINIAI KEKSIUKAI

user posted image

receptas cia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 07, 22:27)

susigundysiu bigsmile.gif kaip tik šiandien stalčiuj nušiūrėjau keksiukų formas ir pagalvojau ką čia galėčiau iškept bigsmile.gif

o tai iš tiek tešlos tik tiek mažai keksiukų gaunas g.gif nes žiūrint pagal cinamono lazdeles tai nedidukai jie g.gif

o kaži kefyro neina niekuo pakeist?? nu perku aš jį max kartą per tris mėn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 07 gruodžio 2009 - 22:34
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 07, 22:27)

IMBIERINIAI KEKSIUKAI

receptas cia wink.gif

koks grožis wub.gif
einu skaityti recepto ir spręsiu ar gundytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 07 gruodžio 2009 - 22:48
sveikos mergaites,skaitau tema ir zaviuosi jusu meduoliukais,bet noreciau paklausti gal kuri kepate namuose kuciukus,kadangi per sias kaledas ne teks gryzti namo,labai noreciau ju issikepti,buciau labai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 12 07, 21:51)
sveikos mergaites,skaitau tema ir zaviuosi jusu meduoliukais,bet noreciau paklausti gal kuri kepate namuose kuciukus,kadangi per sias kaledas ne teks gryzti namo,labai noreciau ju issikepti,buciau labai dekinga...

cia apie kuciukus visa tema
http://www.supermama...amp;hl=kuciukai
ir as siemet ruosiuosi pati pabandyti kepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 07, 22:31)
susigundysiu  bigsmile.gif  kaip tik šiandien stalčiuj nušiūrėjau keksiukų formas ir pagalvojau ką čia galėčiau iškept  bigsmile.gif

o tai iš tiek tešlos tik tiek mažai keksiukų gaunas  g.gif  nes žiūrint pagal cinamono lazdeles tai nedidukai jie  g.gif 

o kaži kefyro neina niekuo pakeist?? nu perku aš jį max kartą per tris mėn  doh.gif

keksiukai keksiukinese formose kepti taigi negali buti maziukai wink.gif lazdeles gal ilgesnes nei LT lotuliukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 12 07, 22:47)
koks grožis  wub.gif
einu skaityti recepto ir spręsiu ar gundytis  lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti