QUOTE(zuika12 @ 2009 12 07, 15:28)
Vija tai man tokie baltymai ne standus kaip paaiskinti nezinau skyscio apacioje yra
kaip puse pokelio supyliau pudros ir vos vos susiplake putu, zodziu reiks per nauja bandyti, o ji stingsta greitai ? o cirtina butinai pilti, ka ji duoda ?
As irgi pirma karta is pradziu suplakiau baltyma, paskui beriau pudra - gavosi tas pats, kas ir tau. Gal pridejus pudros ir butu pasitaise, bet as nevargau. Siandien dariau taip - kiausinio baltyma labai labai trumpai paplakiau mikseriu (kad nespetu pradeti darytis putos), tada beriau pudra ir toliau plakiau mikseriu. Pamaciau, jog skystoka mase, dar iberiau pudros ir paplakiau, ipyliau citrinos sulciu ir gavosi viskas
QUOTE(drugelis. @ 2009 12 07, 17:05)
Ei, padėkit kas nors, labai prašau. Užmaišiau tešlą pagal Bea receptą, dabar reik valandai šaldytuve laikyt, bet man ta tešla baisiai limpa prie rankų, kai atšals nelips? ar miltų daugaiu dėti, viską pagal receptą darau....
Man gavosi irgi tokia - velesi ant ranku, net minkyti negalejau. Padejau i saldytuva (tik pas mane stovejo para) ir viskas buvo gerai. Matyt suminkstejes medus ja daro tokia lipnia, o kai jis atvesta ir sustingsta, viskas buna gerai.