QUOTE(Will @ 2009 12 06, 22:16)
Sakykit, o kiek tešlos reikia pasiruošti namukui?
Artėja ir mano bandymas kepti, tai iškilo toks klausimas
Siandien kepiau is Bea meduoliu teslos, tai man uzteko vienos normos, nors jau bijojau, kad pritruks...O ir kociojau visas detales gana plonai. Iskepes gavosi tvirtas ir kietas, tikiuosi man jis atlaikys jei nera storom sienom? Sakyciau kad gal apie 1cm gavosi.
Tiesa, as nameli dariau mazesni, nei kazkur cia buvo ideta schemute ir matmenys.
QUOTE(angi @ 2009 12 06, 22:54)
dariau is vienos, tai jau taip tik tik, kad nei vienam lisnam meduoliukui neliko teslos
dar norejau paklaust, bea teslos kepiniai turi buti laaaaaaaabai kieti?
nes kepiau namuka is sios teslos, karstos detales minkstutes buvo, bet tik atsale tai jau kaip tikro namo medines sienos pasidare
Man keliem liko,- eglutei ir seneliuku porelei.
Isbandziau kiauras eglutes su karamele viduryje, man labai grazu, o ir gavosi pagal mane visai neblogai.
Kieti kieti
bet man skanus labai. As dar ir pakepiau ta nameli iki rudumo, gal net per daug.
Tik man labai patiko, kad visiskai nekeicia formos tesla, kokia padarai detale, tokia ir iskepa.
Is pradziu lipo tesla, bet kai pasimiltavau rankas gavosi gerai, nu man tai detales grazios atrodo paciai
Viena siena matosi, pakepus daugokai
Akvilyte, as irgi sakau, jei nebus valgomas mano namas, tai bus nors grazi puosmena. O gal kaip jus ir sugrausim
Ir dar iskepiau normyte Nerytes meduoliuku. Ko gero kazka netaip nutaisiau
atrodo ir kociojau plonai, bet jau kaip kepdami issiputeeeeee. o man tokie nepatinka. Skonis geras, bet vaizdas tai man jau ne. Tik gal as miltus per daug puode sildydama perplikiau, nu nezinau. ir tesla man sunkokai kocejosi, nes traukesi, ir net dar neikepti putesi meduoliukai.
Va, matosi, kad storoki ir truputi formas pakeite, pasitrauke
Oi, kai ilindau cia i sita tema, tai islipt negaliu