Sveikos
Porą dienų neprisėdau, tai ohoho kiek prirašėt. Šian iškepiau trečią porciją meduolių, tai manau, kad dovanoms užteks, nebekepsiu.
Kepiau pagal bea, ištikima jos receptui, kitų nepabandau
Bet kaip namai kvepia
O paragavau meduoliuką iš partijos, keptos prieš porą sav, tai super, labai skanūs, paminkštėję
Kaledinėj temoj tokį receptą:
Baunti saldainiai
50 g sviesto
80 g cukraus
200 g grietineles;
200 g kokoso drozliu.
Visus produktus pavirti ant silpnos ugnies .Mase iskloti ant kepimo popieriaus ,paslegti ir palaikyti per nakti saldytuve.Veliau supjaustyti mazais gabaleliais ,aplieti glaistu ir vel deti,kad susingtu.As apliejau tirpintu šokoladu
Kaip patartumėt juos stingdint?
Juk jei įdėsiu į kokią skardą, tai per plonas gausis, o ir į lėkšte tas pats