Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(999999999 @ 2009 12 06, 14:30)
O kaip skonis siu meduoliuku?Ir ar jie minksti gaunasi? g.gif nes sudetis tai kaip Nerytes meduoliuku beveik smile.gif

As labai plonai kociojau ir man gavosi kieti,bet man tokie skanesni,ir as juos laikiau ant spinteles.O jei kociot storiau apie 0.7cm ir laikyt kartoninej dezutej,tai gal bus minksti-jei kas pabandys-butu idomu suzinot.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 06, 16:16)
Velniava kokia mad.gif itariu teks perkept meduolius, nes jau kad nutepliojau mad.gif arsiau mazo vaiko. Ir tai visi meduoliai - juk man ju neliks iki svenciu  doh.gif itariu ar taip ar taip dar teks kept  blink.gif

user posted image

Su kuo piešei ant meduolių tokias plonas ir dailias linijas?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 12 06, 16:24)

Ir man smalsu ax.gif Gal su pagaliuku galima vedžioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 12 06, 16:24)

Baik tyciotis biggrin.gif dailios matai linijos biggrin.gif as turiu antgali 2 mm skylute berods, ir vienkartini maiseli naudoju (aisku jis tik vadinamas vienkartiniu, nes naudoju daug kartu).

Va jau dukra kaip maitvanagis apie tuos meduolius slankioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 06, 16:28)
Baik tyciotis biggrin.gif dailios matai linijos biggrin.gif as turiu antgali 2 mm skylute berods, ir vienkartini maiseli naudoju (aisku jis tik vadinamas vienkartiniu, nes naudoju daug kartu).

Va jau dukra kaip maitvanagis apie tuos meduolius slankioja  lotuliukas.gif

Tikrai dailios,bet kad ir turint siaurą antgalį,dar reikia turėt nedrebančią ranką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2009 12 06, 16:23)
As labai plonai kociojau ir man gavosi kieti,bet man tokie skanesni,ir as juos laikiau ant spinteles.O jei kociot storiau apie 0.7cm ir laikyt kartoninej dezutej,tai gal bus minksti-jei kas pabandys-butu idomu suzinot.

As kocioju mazdaug 0,7-0,8 cm. Kai issipucia, tai buna gal virs 1 cm. Ir buna minkstuciai, skanuciai. Cia kalba eina apie Cipciuko meduolius. O laikai kartoninej dezutej, pridengtus ranksluostuku.
Atsakyti
Iškepiau Nerytės sausainiukus,skanūs labai gavosi,tik nesu didelė mėgėja šokolado,lauksiu vyro įvertinimų biggrin.gif
Atsakyti
O as glaju susipilu i zipini ( uzsegama) maiseli ir prakerpu truputi kampa, gerai piest
Atsakyti
Kiek laiko džiūsta tas baltyminis icingas suklijavus namo sienas?

Ir kiek laiko galiu laikyt jį pagamintą puode, nes prisigaminau perdaug?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 06, 16:36)
Iškepiau Nerytės sausainiukus,skanūs labai gavosi,tik nesu didelė mėgėja šokolado,lauksiu vyro įvertinimų biggrin.gif

tikiuosi vyrui labiau patiks biggrin.gif
Atsakyti
Nu as ir duodu vaizdu doh.gif angeliuka kaip as numaliavojau doh.gif dabar tik paziurejau, kaip reikia is tikro biggrin.gif nei sparnu, nei koju, nei ranku doh.gif gerai, kad tik vienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 06, 20:23)
Nu as ir duodu vaizdu  doh.gif angeliuka kaip as numaliavojau  doh.gif dabar tik paziurejau, kaip reikia is tikro biggrin.gif nei sparnu, nei koju, nei ranku  doh.gif gerai, kad tik vienas  blush2.gif

man tai labai grazus tavo meduoliai wub.gif o su kuo taip lygiai uztepi glaju?
Atsakyti