Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(fedoska @ 2009 12 06, 12:36)
Va mano pirmas kartas  ax.gif

labai maza nuotrauka, bet kiek imatau tai labai graziai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2009 12 06, 12:31)
Jei to paprasto permatomo taip vadinamo "celofano"  g.gif , tai yra "Senukuose" prie dovanų popieriaus ir "Balionų šaly". Jei ką, Senukuose pigiau  mirksiukas.gif .

Paprasto celofano būna visuose gėlių skyriuose, kur puokštes daro.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 06, 12:19)
Tu apie meduolius ar itrukusius sausainius klausi? blush2.gif
jei apie itrukusius tai cudra turi buti sausai, gali siek tiek apacia buti surekus, bet siaip turi buti biri. pas mane visas indas buvo pudruotas, nes nubirejo siek tiek cukraus perteklius 4u.gif

Oi doh.gif ot ziopla. As apie itrukusiu blush2.gif . O kazi kodel man gavosi ta pudra tokia slapia? g.gif Nes jau kai iskepe ji buvo na tokia tarsi aptirpusi. Tikiuosi nesuges, kol pasieks adresata g.gif
Papildyta:
Va, Neryte. Prasau paziureti ir pakomentuoti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 06, 12:58)
Oi doh.gif  ot ziopla. As apie itrukusiu blush2.gif . O kazi kodel man gavosi ta pudra tokia slapia? g.gif Nes jau kai iskepe ji buvo na tokia tarsi aptirpusi. Tikiuosi nesuges, kol pasieks adresata g.gif
Papildyta:
Va, Neryte. Prasau paziureti ir pakomentuoti blush2.gif

sugesti nesuges, tik kad isvazida ne kokia...

cukraus pudra galejo sudrekti nuo perdregnos teslos, nors kiek matau is nuotraukos nevisi sudreko g.gif gal permazai pudroj apvoliojai
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 06, 13:26)
sugesti nesuges, tik kad isvazida ne kokia...

cukraus pudra galejo sudrekti nuo perdregnos teslos, nors kiek matau is nuotraukos nevisi sudreko  g.gif gal permazai pudroj apvoliojai

Nu zinok pakankamai tos pudros buvo. Sakot per dregna tesla? Paaiskinkit man kaip tai suprasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2009 12 05, 22:05)
Kaip sakiau-taip padariau.Aliejus padejo.O teslos kalnas gavosi.Namelio ismatavimus dar sumazinau.Liks ir elutems ir tvorai. thumbup.gif
Dekoravo vaikai.Receptura is 1 kl.saltinelio.
MEDUOLIAI
4 stiklines miltu
1 kiausinis
2 tryniai
2 valg. saukstai lydyto sviesto
0.5 stiklines medaus
1 st. cukraus
2 valg. saukstai grietines
1 arb. saukstelis sodos
prieskoniai
Gaminti kaip ir kitus meduolius 4u.gif

O kaip skonis siu meduoliuku?Ir ar jie minksti gaunasi? g.gif nes sudetis tai kaip Nerytes meduoliuku beveik smile.gif
Atsakyti
O su kuo piešti ant meduolių?Ta prasme glajų? blush2.gif
Papildyta:
Na einu kept Nerytės įtrūkusius sausainiukus,tikiuosi man gausis bigsmile.gif Tik klausimas,kaip su tom grotelėm džiovinti?Ar būtina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 06, 16:42)

Man geriausiai piesiasi su vienkartiniu svirkstu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 06, 15:56)
Man geriausiai piesiasi su vienkartiniu svirkstu. mirksiukas.gif

Ačiū,reiks nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Velniava kokia mad.gif itariu teks perkept meduolius, nes jau kad nutepliojau mad.gif arsiau mazo vaiko. Ir tai visi meduoliai - juk man ju neliks iki svenciu doh.gif itariu ar taip ar taip dar teks kept blink.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Agniska,2009 12 06, 17:42]
o man geriausia su kepimo popieriaus tutele...
Atsakyti
Be abejo, tie meduoliai didoki, ypac zmogeliukai ir kiskiai. Ir kaip minejau, jie pas mane stori ir minksti.
Atsakyti