ateinu ir as psigirti savo meduoliukais. kepiau pagal cypciuko recepta teko jau keleta kartu, nes labai greit isnyksta vaiku burnelese sitie uzslepti kaledoms
http://public.fotki....piniai/012.html
http://public.fotki..../015.html#media
turbut jau simtoji, kuri klausiu bet kas kepet namuka, pagal kuri recepta?
ar ta kur pirmam puslapy ideta kartu su visos gamybos aprasymu, ar kuri kita?
QUOTE(Domi95 @ 2009 12 05, 00:05)
Dėl to dansucker cukraus džiuvimo tiksliai žinau, bet glajaus džiuvimas priklauso nuo jo tirštumo, - skysčio ir cukraus santykio, jei skystesnis džius ilgiau, tištos konsistencijos, kur daug cukraus, kad išleidus juostele visai nesidefuormuoja, tia lb greit išdžiūna
Ačiū reiks pabandyti pasiruošti
QUOTE(VAMI @ 2009 12 05, 09:48)
ateinu ir as psigirti savo meduoliukais.
Kokie fainuoliai
QUOTE(angi @ 2009 12 05, 12:51)
As vakar kepiau, pagal ta kur virsuj receptas su visais trafaretais, nu ka galiu pasakyt.. ziaurus pravalas.. cia man bent jau taip nenusiseke, kepiau pirma karta, viskas atrode labai nesudetinga cia paskaitinejus. Detales issikepiau viskas gerai, bet jos tokios kietos, nu kaip medines, o dar as taip ne per storiausiai kociojau, jauciu reikia minimum 1 cm storio daryt, nes ta tesla gi tiek cukraus ir medaus jokiu riebalu, tai faktas kad labai trapi bus, ka tik dabar supratau, zodziu sustatyti ji kaip subadyti su tais smeigtukais nezinau, vakar nervu nebeturejau, gaila mest bandysiu siandien kazkaip klijuot su kokia karamele, nu nezinau ka ir bedaryt...
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 05, 12:32)
As vakar kepiau, pagal ta kur virsuj receptas su visais trafaretais, nu ka galiu pasakyt.. ziaurus pravalas.. cia man bent jau taip nenusiseke, kepiau pirma karta, viskas atrode labai nesudetinga cia paskaitinejus. Detales issikepiau viskas gerai, bet jos tokios kietos, nu kaip medines, o dar as taip ne per storiausiai kociojau, jauciu reikia minimum 1 cm storio daryt, nes ta tesla gi tiek cukraus ir medaus jokiu riebalu, tai faktas kad labai trapi bus, ka tik dabar supratau, zodziu sustatyti ji kaip subadyti su tais smeigtukais nezinau, vakar nervu nebeturejau, gaila mest bandysiu siandien kazkaip klijuot su kokia karamele, nu nezinau ka ir bedaryt...
Nu va kaip tik ruošiausi kepti pagal šį receptą, nors man ta idėja su gręžimais ir krapštukais nelabai patiko... Ar yra kam pavyko viskas puikiai pagal šį receptą?
Kokia graži namuko formA:
http://www.metacafe....gerbread_house/
QUOTE(angi @ 2009 12 05, 10:51)
As pernai kepiau pagal Cipsiuko meduoliu recepta, tik idejau truputi daugiau miltu ir nekociojau labai plonai. Is pradziu tvirtinau nameli dantu krapstukais ir klijavau cukraus pudros glajum, viskas pavyko puikiai
QUOTE(vija @ 2009 12 05, 11:46)
Nu va kaip tik ruošiausi kepti pagal šį receptą, nors man ta idėja su gręžimais ir krapštukais nelabai patiko... Ar yra kam pavyko viskas puikiai pagal šį receptą?
koks grazus namelis ir kaip viskas aiskiai parodyta
Prisižiūrėjau visokių grožių Šaunuolės merginos, visoms po balionėlį
Aš šian dar kepsiu Nerytės meduoliukus, labai greitai jie išnyksta Reiks suslėpti, kad bent Kalėdų sulauktų
Bandau susirasti temose garvežiuką ir arkliuką, galvojau, kad išsisaugojau, bet matyt tik norėjau, o dabar niekaip nerandu Gal kuri turit išsisaugojus?
Aš šian dar kepsiu Nerytės meduoliukus, labai greitai jie išnyksta Reiks suslėpti, kad bent Kalėdų sulauktų
Bandau susirasti temose garvežiuką ir arkliuką, galvojau, kad išsisaugojau, bet matyt tik norėjau, o dabar niekaip nerandu Gal kuri turit išsisaugojus?
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 05, 12:32)
va va as irgi susiruosiau siandien gaminti si nameli, bet dabar jau bijau
gal kas galit koki kita receptuka teslytes rekomenduoti
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 05, 11:32)
nes ta tesla gi tiek cukraus ir medaus jokiu riebalu,
oho, tikram meduoliui reikalingi riebalai
+2009 12 05, 13:26-->
QUOTE(Mamyte @ 2009 12 05, 13:26)
gal kas galit koki kita receptuka teslytes rekomenduoti
pasikartosiu kad as jau n metų kepu pagal bea receptą
aš radau seną žurnalą.. ten dešimt meduolių receptų ir kokie trys to tokio minšto storo, kaip čia kažkas norėjo.. reiks gal pradžiai pačiai pamėgint išsikelt
jei kam bus įdomu tai bandysiu surašyt vakare