Aciu merginos uz atsiliepimus
(Tik veliau prisiminiau,kad pamirsau kamina priklijuoti ir seima pareiske,kad reikia zaliu egliu ,bandysiu pasitaisyti veliau)
Del langeliu maciau atsake,kai kepi siena su ispjautu langu,baigiant jau iskepti,istrauki ir pribarstai ant tos tuscios ertmes saldainiu,ledinuku trupinuku,as dejau bonpari saldaines,kiekviena,dar nesipakuota padauziu plaktuku ir sudejau visokiu spalvu trupinuku,dedi kepti atgal ir po poros minuciu saldaines buna issilyde,tada issiimi,as dar peiliu,palyginau sirupa,kad neliktu tarpuku,tada nenuimi nuo popieriaus,o palieki atsalti,kai saldaines sustings,lengvai nusiims nuo popieriaus.
Didelis jums aciu uz grazius zodzius,smagu kepti,kai gauni tokiu graziu pagyru
QUOTE(gur @ 2009 12 04, 11:32)
o man niekada nepavyksta tinkamai sulipdyt sienų, o daugiausia problemų su stogų.
as tai pirmiausia prisimėruokju.. jei reikia paskutu meduolį... tada susmaigstau su dantų krapštukais ir tik tada klijuoju kai glajus sudžiūsta- išimu krapštukus
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 04, 11:58)
jei reikia paskutu meduolį... tada susmaigstau su dantų krapštukais ir tik tada klijuoju kai glajus sudžiūsta- išimu krapštukus
butent,taip ir as klijavau
idedu ir as savo meduoliukus
http://public.fotki....de/meduoliukai/
http://public.fotki....de/meduoliukai/
saide, labai grazus meduoliai
QUOTE(burbuliuke1 @ 2009 12 01, 16:01)
na su tuom sukraus deginimu cypsiuko meduoliam tai sss.... gavosi supyliau cukru i keptuve, tai jis ne parudavo o istirpo ir gavos tiesiog tirpintas cukrus, kai supyliau ji i mase jis susitrauke ir liko pluta, uzdejau nat garu tikedamasi kad jis istirps bet nelabai istirpo, zodziu galiausiai isgraibiau ta sukietejusia cukraus pluta ir dariau be jo
Mano istorija ta pati , tik as istirpinau ta plutele ant garu, bet laiko uzeme laaabai daug. Bandziau tirpint is pardziu sviesta, o paskui det cukru, viskas gavosi super, tik nezinau ar tokiu budu atsirnda tamsi spalva, bet visus 3kartus meduoliu spalva buvo vienoda
Sveikos drabstuoles
uch... kol perskaiciau temute
bet aciu visoms uz geras idejas
per sias Kaledas meginsiu nustebnti seimyna Kalediniais meduoliais is kociojamos teslos
taip pat meginsiu lipdyti nameli
na ir zinoma, manau kaip daugelis - brandinsiu pyraga tik truputi per velai susisgribau nes dar tik sarasiuka pasidariau i parduotuve
jusu visu meduoliukai tokie nuostabus- ypac rudolfiukai bijau kad man tokie groziai kaip jums nepavyks
na bet jei gerai gausis-pasirodysiu
gero ir malonaus svenciu laukimo
uch... kol perskaiciau temute
bet aciu visoms uz geras idejas
per sias Kaledas meginsiu nustebnti seimyna Kalediniais meduoliais is kociojamos teslos
taip pat meginsiu lipdyti nameli
na ir zinoma, manau kaip daugelis - brandinsiu pyraga tik truputi per velai susisgribau nes dar tik sarasiuka pasidariau i parduotuve
jusu visu meduoliukai tokie nuostabus- ypac rudolfiukai bijau kad man tokie groziai kaip jums nepavyks
na bet jei gerai gausis-pasirodysiu
gero ir malonaus svenciu laukimo
Vaidose,namelis superinis,kad man toki padarius
Saide,tavo meduoliukai fantastiski,maniskis tai tik ir kalba apie tutu,tai jam cia tokiu gavus groziu
Vakar kepiau meduolius pagal neryte,tikrai laabai skanus,jau ir vakar vaikai kramsnojo.an tik klausimas,ar butina juos det tik i poperine dezute ar galima ir i metaline?dar jie nepuosti,kitoj savaitej meginsiu ir ar galima butu namuka kept ir is nerytes meduolines teslos,noreciau pamegint
Saide,tavo meduoliukai fantastiski,maniskis tai tik ir kalba apie tutu,tai jam cia tokiu gavus groziu
Vakar kepiau meduolius pagal neryte,tikrai laabai skanus,jau ir vakar vaikai kramsnojo.an tik klausimas,ar butina juos det tik i poperine dezute ar galima ir i metaline?dar jie nepuosti,kitoj savaitej meginsiu ir ar galima butu namuka kept ir is nerytes meduolines teslos,noreciau pamegint
saide, o kokios fainutės formelės, kur tokias pirkot?
Papildyta:
http://www.supermama...?...&p=32166455
va čia
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2009 12 04, 14:53)
Gal galėtumėt pagelbėti. Neberandu, kurioj temoj, neseniai buvau mačiusi tokių šokoladiniu sutrūkinėjusių kamuoliukų, apibertų cukraus pudra, receptą. Nenusikopinau , o dabar prisireikė. Gal nuorodą, kuri turit?
http://www.supermama...?...&p=32166455
va čia