Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Labas rytas,

Vaidosse - koks grozis wub.gif
Atsakyti
iskepiau ir as kaledini pyraga tongue.gif kvepejo namai nerealia vakar kai kepiau!! panasu kad gavosi viskas thumbup.gif kepiau pilna porcija dai bleta kauks kaledu o du mazesnius ragausim kas gavosi anksciau, va tada ir parasysiu kas ir kaip tongue.gif . siaip retai kada ka kepu ir nelabai moku, uz tai dabar kaip savim didziuojuosi!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 03, 19:18)
Sveikos 4u.gif
Va kokius maiselius sian nusipirkau meduoliukams pakuoti
Is tikruju as pirkau visa pakuote (500 vnt) biggrin.gif  (16x30,) nes kitaip nepardave. Tai jei kam reikia galeciau parduoti, rasykit i AZ

kuriame mieste?
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 12 04, 10:10)

kuriame mieste?

Aga, ir man įdomu bigsmile.gif , nes kaip kartas ieškau, paimčiau 50 vnt ax.gif
Atsakyti
buvau radusi receptą ir nuotrauką kalėdinio pyrago, kur daug aguonų ir šokoladu aplietas, nerandu niekur, gal žinote as apie tokį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2009 12 04, 10:34)
buvau radusi receptą ir nuotrauką kalėdinio pyrago, kur daug aguonų ir šokoladu aplietas, nerandu niekur, gal žinote as apie tokį  unsure.gif

tikriausiai kalbat apie sita http://www.supermama...p;#entry3265147
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 12 04, 11:42)

taip, ačiū labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2009 12 03, 21:34)
gal galetum aguonu vyniotinio recepta parasyti?  blush2.gif

Aguonainis

Tešlai:
500 g miltų
1 stiklinė pieno
1 kiaušinis
1 pakelis sausų mielių
po 100 g sviesto ir cukraus
2 tryniai
žiupsnelis druskos
trupučio riebalų formai ištepti
1 šaukštas džiūvėsių

Įdarui:
200 g džiovintų vaisių, riešutų ir pan.
400 g aguonų
0,5 ml pieno
125 g cukraus
po 2 šaukštus medaus ir sviesto

Glajui:
1 pakelio konditerinės tamsaus šokolado masės

Į miltus suberkite mieles, cukrų, druską, įmuškite kiaušinį, įdėkite du atskirtus trynius, supilkite pieną ir išmaišykite tešlą. Tuomet supilkite ištirpintą sviestą, tešlą gerai išminkykite ir padėkite šiltai. Susmulkinkite riešutus ir vaisius. Aguonas 10 min. pavirinkite piene, nusunkite, sumalkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite aguonas, cukrų, medų. Viską 4 min. pakepinusi suberkite kapotus riešutus ir vaisius. Iškočiokite stačiakampį nestorą tešlos lakštą. Jį aptepkite aguonų mase ir suvyniokite volelį. Aguonainį įdėkite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Ataušusį aguonainį apliekite karšto vandens vonelėje ištirpinto šokolado glajumi. 4u.gif

Kepiau šį aguonainį prieš porą mėnesių. Tik nedėjau riešutų, džiovintų vaisių, medaus ir šokolado, ir aguonų nesumaliau ax.gif Besukant volelį man ištižo visą tešlą doh.gif Bet vistiek gavosi skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 03, 22:51)
Na,merginos,atnesu ir as savo namuka  ax.gif ,tik atsiprasau,neatsimenu pagal kurios recepta daryta blush2.gif ,na tas kur ne medus,o sirupas verdamas.Ir tikrai rekomenduoju daryti langus su saldainemis,jau taip graziai atrodo ant nuotrauku nesimato tikro vaizdo  doh.gif
user posted image

Labai grazus namukas, kaip tik tuoj einu kociot ir kepti as, tik tesla man labai kieta kazko pasidare, bet gal galima apie tuos langus placiau 4u.gif labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 04, 11:06)
bet gal galima apie tuos langus placiau 4u.gif  labai graziai atrodo smile.gif

prieš baigiant kept reikia įdėt pačius paprasčiausius čiulpiamus saldainius.. jei didesni tai reiktų juos patraiškyt./. aš dėjau tuos mažus bibi saldainiukus tai dėjau cielus rolleyes.gif ir jie ten išsilydo bigsmile.gif
Atsakyti
Vaidosee koks grožis wub.gif

o man niekada nepavyksta tinkamai sulipdyt sienų, o daugiausia problemų su stogų.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 12 03, 17:55)
tikrai yra geru receptu, o ir ta knygele kur ideta i zurnala Dan sukker visai nebloga, paprasti receptai is nesudetingu ir paprastu produktu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O kur jus pirkot ta zurnala, nes siandien apejau kelis kioskus ir niekur neturejo g.gif
Atsakyti