Labas rytas,
Vaidosse - koks grozis
iskepiau ir as kaledini pyraga kvepejo namai nerealia vakar kai kepiau!! panasu kad gavosi viskas kepiau pilna porcija dai bleta kauks kaledu o du mazesnius ragausim kas gavosi anksciau, va tada ir parasysiu kas ir kaip . siaip retai kada ka kepu ir nelabai moku, uz tai dabar kaip savim didziuojuosi!!!
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 03, 19:18)
Sveikos
Va kokius maiselius sian nusipirkau meduoliukams pakuoti
Is tikruju as pirkau visa pakuote (500 vnt) (16x30,) nes kitaip nepardave. Tai jei kam reikia galeciau parduoti, rasykit i AZ
Va kokius maiselius sian nusipirkau meduoliukams pakuoti
Is tikruju as pirkau visa pakuote (500 vnt) (16x30,) nes kitaip nepardave. Tai jei kam reikia galeciau parduoti, rasykit i AZ
kuriame mieste?
QUOTE(Martini @ 2009 12 04, 10:10)
Aga, ir man įdomu , nes kaip kartas ieškau, paimčiau 50 vnt
buvau radusi receptą ir nuotrauką kalėdinio pyrago, kur daug aguonų ir šokoladu aplietas, nerandu niekur, gal žinote as apie tokį
QUOTE(Cili @ 2009 12 04, 10:34)
buvau radusi receptą ir nuotrauką kalėdinio pyrago, kur daug aguonų ir šokoladu aplietas, nerandu niekur, gal žinote as apie tokį
tikriausiai kalbat apie sita http://www.supermama...p;#entry3265147
QUOTE(Raseliuke @ 2009 12 04, 11:42)
taip, ačiū labai
QUOTE(GūGa @ 2009 12 03, 21:34)
gal galetum aguonu vyniotinio recepta parasyti?
Aguonainis
Tešlai:
500 g miltų
1 stiklinė pieno
1 kiaušinis
1 pakelis sausų mielių
po 100 g sviesto ir cukraus
2 tryniai
žiupsnelis druskos
trupučio riebalų formai ištepti
1 šaukštas džiūvėsių
Įdarui:
200 g džiovintų vaisių, riešutų ir pan.
400 g aguonų
0,5 ml pieno
125 g cukraus
po 2 šaukštus medaus ir sviesto
Glajui:
1 pakelio konditerinės tamsaus šokolado masės
Į miltus suberkite mieles, cukrų, druską, įmuškite kiaušinį, įdėkite du atskirtus trynius, supilkite pieną ir išmaišykite tešlą. Tuomet supilkite ištirpintą sviestą, tešlą gerai išminkykite ir padėkite šiltai. Susmulkinkite riešutus ir vaisius. Aguonas 10 min. pavirinkite piene, nusunkite, sumalkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite aguonas, cukrų, medų. Viską 4 min. pakepinusi suberkite kapotus riešutus ir vaisius. Iškočiokite stačiakampį nestorą tešlos lakštą. Jį aptepkite aguonų mase ir suvyniokite volelį. Aguonainį įdėkite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Ataušusį aguonainį apliekite karšto vandens vonelėje ištirpinto šokolado glajumi.
Kepiau šį aguonainį prieš porą mėnesių. Tik nedėjau riešutų, džiovintų vaisių, medaus ir šokolado, ir aguonų nesumaliau Besukant volelį man ištižo visą tešlą Bet vistiek gavosi skanus
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 03, 22:51)
Na,merginos,atnesu ir as savo namuka ,tik atsiprasau,neatsimenu pagal kurios recepta daryta ,na tas kur ne medus,o sirupas verdamas.Ir tikrai rekomenduoju daryti langus su saldainemis,jau taip graziai atrodo ant nuotrauku nesimato tikro vaizdo
Labai grazus namukas, kaip tik tuoj einu kociot ir kepti as, tik tesla man labai kieta kazko pasidare, bet gal galima apie tuos langus placiau labai graziai atrodo
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 04, 11:06)
bet gal galima apie tuos langus placiau labai graziai atrodo
prieš baigiant kept reikia įdėt pačius paprasčiausius čiulpiamus saldainius.. jei didesni tai reiktų juos patraiškyt./. aš dėjau tuos mažus bibi saldainiukus tai dėjau cielus ir jie ten išsilydo
Vaidosee koks grožis
o man niekada nepavyksta tinkamai sulipdyt sienų, o daugiausia problemų su stogų.
o man niekada nepavyksta tinkamai sulipdyt sienų, o daugiausia problemų su stogų.
QUOTE(mamkaa @ 2009 12 03, 17:55)
tikrai yra geru receptu, o ir ta knygele kur ideta i zurnala Dan sukker visai nebloga, paprasti receptai is nesudetingu ir paprastu produktu
O kur jus pirkot ta zurnala, nes siandien apejau kelis kioskus ir niekur neturejo