Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(vidal @ 2009 12 03, 15:12)
na aš  savaji irgi suvymiojau i kepimo popierių ( be ne visai aklinai) ir įdėjau i  kartonine dėžute ir paslėpiau.Bet man taip baisu , kad jis nepradėtų pelyt( pvz.apačia g.gif ) nes jis vis tik drėgnokas, o kai taip  pasideda, nekvėpuoja, tai gali kokia bjaurastis ir įsimest- taip būtų gaila g.gif  doh.gif .Na  bet kitos rašo, kad  suvynioja i kepimo poperiu, dar i folija, tai jis juk visai nekvėpuoja g.gif  g.gif nežinau, nežinau....na, kaip vyras guodžia- nepabandžius nežinosi blush2.gif

Aš pernai kepiau pagal receptą, kurį įdėjau kelis psl. atgal. Bet manau jų visų principas tas pats - mažai tešlos ir daaaaaug dž.vaisių bei riešutų. Tai jis iškepęs buvo gan kietas ir sausas. Pralaikiau 1,5 mėn. įvynojus į maistinę plėvelę, visą laiką laikiau virtuvėj, tik laistydavau brendžiu kas savaitę panašiai ir nieks nesupelijo.
Tikrai, kad gerai vyras guodžia - nepabandęs nesužinosi smile.gif
Man pernai buvo neramu, kaip jis tiek laiko išbus, ar nesuges, bet kai viskas puikiai pavyko ir skonis nenuvylė, tai apsiraminau. Kitais metais vėl jį kepsiu, o šiemet kitus pyragus norisi išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 03, 12:54)
as manua kad su rududu dar skaniau nei su šokoladu būtų

bigsmile.gif
aciu 4u.gif

QUOTE(ulyja @ 2009 12 03, 13:01)
kaip rašiau man ir taip saldu buvo,jei dar rududu ant viršaus tai br...bet čia kaip kam patinka saldumas biggrin.gif

tai kad as daugiau nesugalvoju, kuo butu galima aptepti be sokolado g.gif
Kam bus per saldu, gales Rududu nukrapstyti irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(Noelle @ 2009 12 03, 13:55)
Laba,

išsikepiau štai tokių besmegenių.

labai smagus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 12 03, 16:24)
Aš pernai kepiau pagal receptą, kurį įdėjau kelis psl. atgal. Bet manau jų visų principas tas pats - mažai tešlos ir daaaaaug dž.vaisių bei riešutų.  Tai jis iškepęs buvo gan kietas ir sausas. Pralaikiau 1,5 mėn. įvynojus į maistinę plėvelę, visą laiką laikiau virtuvėj, tik laistydavau brendžiu kas savaitę panašiai ir nieks nesupelijo.
Tikrai, kad gerai vyras guodžia - nepabandęs nesužinosi smile.gif
Man pernai buvo neramu, kaip jis tiek laiko išbus, ar nesuges, bet kai viskas puikiai pavyko ir skonis nenuvylė, tai apsiraminau. Kitais metais vėl jį kepsiu, o šiemet kitus pyragus norisi išbandyt.

na kai paskaitai tokiu atsiliepimu - tai ir ramiau pasidaro blush2.gif Man tai ji ir dabar norisi suvalgyt - tikrai manęs nenuvylė, skanus, tai tikiuos kad iki Kalėdų bus viskas irgi gerai.Ačiukas už tai, kad dalijatės patirtim 4u.gif
Atsakyti
Oho kokios jsu plepes, kiek daug jau prikalbejusios.
Siandien nusipirkau zurnala "nuo...iki virtuve"
http://www.zurnalai....spgneumo3cpi5f5
Kakzas jau lyg buvo idejes kelis receptus is jo. Nu zinokit koks "skanus" zurnalas thumbup.gif thumbup.gif Perverciau tai tiek visokiu recpetu, o svarbiausiai ir apie keledines valgmas dovanas raso ir visa kita skanu geri kuciom ir kaledom. Niu tikrai verta nusipirkti.
Jei nesutingsiu siandien eisiu kepti meduolius kaledom ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 12 03, 16:39)
Oho kokios jsu plepes, kiek daug jau prikalbejusios.
Siandien nusipirkau zurnala "nuo...iki virtuve"
http://www.zurnalai....spgneumo3cpi5f5
Kakzas jau lyg buvo idejes kelis receptus is jo. Nu zinokit koks "skanus" zurnalas  thumbup.gif  thumbup.gif  Perverciau tai tiek visokiu recpetu, o svarbiausiai ir apie keledines valgmas dovanas raso ir visa kita skanu geri kuciom ir kaledom. Niu tikrai verta nusipirkti.
Jei nesutingsiu siandien eisiu kepti meduolius kaledom  ax.gif  ax.gif

ir aš šiandien nusipirkau drinks_cheers.gif Ieškojau jau pirmadienį, bet neradau doh.gif
Mąsčiau ar verta, nes buvo nuotraukos, bet išties verta, nes ten ne viskas buvo- vakare mėgausiuos skaitinėdama ir gal net Kalėdoms ką nors išsirinksiu ir nebekepsiu Malkų po sniegu ax.gif
Atsakyti
tikrai yra geru receptu, o ir ta knygele kur ideta i zurnala Dan sukker visai nebloga, paprasti receptai is nesudetingu ir paprastu produktu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2009 12 03, 16:12)
na aš  savaji irgi suvymiojau i kepimo popierių ( be ne visai aklinai) ir įdėjau i  kartonine dėžute ir paslėpiau.Bet man taip baisu , kad jis nepradėtų pelyt( pvz.apačia g.gif ) nes jis vis tik drėgnokas, o kai taip  pasideda, nekvėpuoja, tai gali kokia bjaurastis ir įsimest- taip būtų gaila g.gif  doh.gif .Na  bet kitos rašo, kad  suvynioja i kepimo poperiu, dar i folija, tai jis juk visai nekvėpuoja g.gif  g.gif nežinau, nežinau....na, kaip vyras guodžia- nepabandžius nežinosi blush2.gif

is as savaji katik istraukiau is orkaites, pakeliau krasteli ir man dregnokas pasirode g.gif nors visos cia kalba kad sausas buna unsure.gif
Papildyta:
Ai tiesa, merginos. o istraukus ta pyraga kaledini reikia atvesinti ir tada vinioti ir slepti ar iskart suvyniot ir saugiai padet? g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif seniai skaitineju saldumynu temas - nusprendziau ir as isbandyti si ta - vakar kepiau meduolius kaledoms pagal bea, tai tesla man labai lipo - gal kazka ne taip padariau, miltu dejau zenkliai daugiau nei recepte, kol buvo imanoma kocioti doh.gif bet skonis nenuvyle thumbup.gif tai ir likau nesupratusi, kas ne taip buvo mirksiukas.gif o snd issikepiau sutrukinejusiu sausainiuku lyg tai nerytes receptas, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai laaaaabai skanus ir paprasta pagaminti. tik va su ta pudra, tai keistai man- vieni lyg ir isejo gerai, pudros daug ir nesusigere, kiti taip vidutiniskai - aptirpo pudra, o kiti is viso vos vos balksvi, nors kepe toj pacioj skardoj. niekaip nesuprantu, kas ta itakoti gali? atrodo, kad pudros daug prilimpa, bet orkaitej tiesiog matau, kaip ji nukrenta nuo karscio doh.gif na, bet atrodo jie graziai ir su maziau pudros, o skonis thumbup.gif aciu visoms uz receptelius drinks_cheers.gif

beje, kaledoms tuos meduolius laikyti sandariai reikia, o puosti galima pvz., paskutine diena? ar geriau anksciau?
Atsakyti
Atvesinti, kitaip gali pelyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 03, 18:32)
Atvesinti, kitaip gali pelyti 4u.gif

Jei cia tas i mano zinute, tai labai aciu 4u.gif laukiu kada atves smile.gif
Atsakyti
Keli receptai is pernykscio "Mazylio" 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

nieko nesimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casi: 03 gruodžio 2009 - 18:31
Sveikos 4u.gif
Va kokius maiselius sian nusipirkau meduoliukams pakuoti
is vienos puses
user posted image
is kitos puses
user posted image
Is tikruju as pirkau visa pakuote (500 vnt) biggrin.gif (16x30,) nes kitaip nepardave. Tai jei kam reikia galeciau parduoti, rasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 03 gruodžio 2009 - 19:21