QUOTE(Smulkmena @ 2009 12 02, 13:14)
Aš, pvz., imbierą tarkuoju į sirupą (uogienė ar sirupas, ištirpintas medus, gvazdikėliai, cinamonas, pipirai, imbieras ir kt.), pakaitinu jį, atvėsinu ir perkošus per sietelį pilu į tešlą, tai jokių plaušų Tik apelsino žievelę smulkiai tarkuoju tiesiai į tešlą, taip žymiai skaniau ir kvapniau!
O meduolių mišinys tai niekad nepakeis grynų ingridientų. Aš dedu ir to mišinio ir dar dvigubą kardamono, gvazdikėlių, cinamono, pipirų dozę (viską pilu į sirupą ir po to perkošiu). Meduoliukai gaunas tokie su cinkeliu, prieskoningi, nes kitaip bus tiesiog įprastų sausainių skonio...
O meduolių mišinys tai niekad nepakeis grynų ingridientų. Aš dedu ir to mišinio ir dar dvigubą kardamono, gvazdikėlių, cinamono, pipirų dozę (viską pilu į sirupą ir po to perkošiu). Meduoliukai gaunas tokie su cinkeliu, prieskoningi, nes kitaip bus tiesiog įprastų sausainių skonio...
Reiks ir man taip pasielgt...nors ir senuosius išmarginau-gražūs,bet norisi skonio.O gvazdikėlius mali ar grūdi? pamenu,seniai juos bemaldama kavamalės dangtelį subraižiau-kieti,bjaurybės...