150 g sviesto
130 g rudojo cukraus
3 kiaušiniai
0,5 šaukstelio kepimo miltelių
0,5 apelsino sultys
0,5 citrinos sultys
300 g miltų
1 kg džiovintų vaisių, iš kurių maždaug 1/3 riešutų ir 2/3 džiovintų vaisių ir uogų
Minkštą sviestą ištrinkite su cukrumi. maišykite kiaušinius, supilkite apelsino ir citrinos sultis, galiausiai suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudėkite susmulkintus džiovintus vaisius, uogas ir riešutus. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite 2 valandas 140 laipsnių orkaitėje.
Iškeptą pyragą sulaistykite 50 g brendžio, sandariai uždenkite arba užriškite maišelyje ir palikite kambario temperatūroje. Pyragas turi subręsti. Brendžiu pyragą laistykite kas 2 savaitės, arba kas savaitę, jei pyrago brandinimo laikas trumpesnis. Jei pyragą kepate vaikams, brendžiu jo laistyti nebūtina, bet palaikyti vis tiek reikia.
Kepiau iš pilnos normos apvalioje 25cm skersmens formoje, gavosi panašiai 5-6cm aukščio. Štai kaip atrodė:

