Neryte - super
as dar nedekoruoju meduioliu.. jau savaie stovi supakuoti dezese... gal kita savaitgali nesinori kad nutrupetu cukrus... beje, dar ryt sesuo atvaziuos meduoliu kepti, tai vienu kartu reiks ir grazint
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 02, 08:09)
tai teks ismest.... pravalas... bandysiu perpjaut siandien susinervijau....
vieną perpjoviau... viskas ten viduj normaliai... paragavau ta proga ne toks skanus kaip pernai elementariai per šlapias bet kaip keista.. kitas tai net net nelabavęs jokio pelėsiuko na visus dabar sukroviau ant radiatoriaus tegu padžiūsta
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 02, 09:11)
vieną perpjoviau... viskas ten viduj normaliai... paragavau ta proga ne toks skanus kaip pernai elementariai per šlapias
O ką darei kitaip? Kiba ir man reikia eit apžiūrėt ir paragaut
QUOTE(Song @ 2009 12 02, 09:19)
O ką darei kitaip? Kiba ir man reikia eit apžiūrėt ir paragaut
jau rasiau kad vaisius apelsinų sultyse išmirkiau
QUOTE(mereveja @ 2009 12 01, 20:12)
Oi tai as nededu daug Dedu i visa dideli puoda teslos po sauksteli kiekvienu Ir skonio jie net nepajutau kad priduotu, greiciau kvapo Ir patamsina tuo paciu, plius medus mano tamsus, dedes ekologiniam uki isgautas : Zodziu, as patamsinu juos truouti kitais budais
Oi, tai cia jau nemazai pagal mane tu prieskoniu As i Kaledini pyraga dejau tik sauksteli to prieskoniu misinio Dr.Oetker ir man jau fui gavosi
O medu ir as tamsu dejau, mano ir ekologiskas, pacios surinktas Vyro tevai bites laiko
Ale ot as uzmarsi pasidariau, vel pamirsau su savim fotika, parodyciau savo pirmus "blynus"
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 20:50)
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes
ale fantastika Man ir tokiu minciu buvoeglute meduoliais papuosti, bet neismastau kaip tas skylutes padaryti sniuriukui Ar iskarto isspaudziant formas ar jau iskepusiems Jaigu iskarto is teslos spausti, tai orkaitei gali pakilti ir nelikti tu skyluciu, o iskeptiems gali negraziai gautis
Kaip tu darai?
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 01, 22:24)
kadangi 6iemet gavosi dar fainesnis tai jau nebemanau kad pernykštis buvo tobulas
bet įkeliu
http://i122.photobuc...ej/namukas4.jpg
bet įkeliu
http://i122.photobuc...ej/namukas4.jpg
Oooo.... Cia tai padirbeta Laukiam siemetinio sedevro
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 30, 20:59)
kiek daug cukraus ir medau ...
o jie gaunasi kieti? ir ar labai kyla, nes reikia recepto ant eglutės, kad tiktų puošti
o jie gaunasi kieti? ir ar labai kyla, nes reikia recepto ant eglutės, kad tiktų puošti
Aha, tiek daug. Jie gaunasi ne kieti, gerai pasipucia. As kepiau 250 laipsniu apie 3 min. Bet dar bandysiu ir Cipciuko recepta.
Vakar buvau "Schetelig" parduotuveje, tai ten uzmaciau tokiu neblogu permatomu maiseliu, iv. dydziu. Bet vieno kaina 50ct. Siaip gana brangu, nes zinau kazkur Vilniuje jie po 20 ct. yra. Ir dar pardaveja sunervino. Apziurineju tuos maiselius su mama, o ju toks didelis ipakavimas (gal 100 vnt.) ir aiskiai matau, kad parasyta jog kainuoja 50 ct uz 1 vnt. Ta boba taip piktai atsisuko ir debtelejo: Cia vieneto kaina, o ne viso pako As atsisukau ir sakau, pati matau, skaityt moku
Bet siaip tie maisiukai lb patiko
labas visoms, kepiau vakar ir aš ta išgirtą kalėdų pyraga nežinau, nežinau, kas gavosi ten viduj kepiau 3 val 140-145 laipsniu temperatūroj
palikau namie viena vargšeli, reiks gerai pažiūrėt kai grįšiu pietų iš darbo.Būtų labai įdomu, kad kuri nors labiau patyrus kepėja nuotrauka jo idėtų.Nes keista, bet man atrodo,kad daugelis apie jį rašo- bet fotkės nemačiau nei vienos Būtų įdomu palyginti bent jau.Ir gavosi man jo visai nedaug( nes ten recepte buvo rašyta, kad gaunas 2 skardos iš orkaitės- tai kokio jos dydžio turėtų būt, ir kokio storio jums jis būna iškepes????
esu labai susirūpinus- kasten pas mano pyraga viduj, gavosi jo nedaug, taip nenoriu pjaut, nes mano vyrai tuoj užpuls ir jo neleiks, bet manau,kad neiškesiu ir kampuka......pasislėpus
palikau namie viena vargšeli, reiks gerai pažiūrėt kai grįšiu pietų iš darbo.Būtų labai įdomu, kad kuri nors labiau patyrus kepėja nuotrauka jo idėtų.Nes keista, bet man atrodo,kad daugelis apie jį rašo- bet fotkės nemačiau nei vienos Būtų įdomu palyginti bent jau.Ir gavosi man jo visai nedaug( nes ten recepte buvo rašyta, kad gaunas 2 skardos iš orkaitės- tai kokio jos dydžio turėtų būt, ir kokio storio jums jis būna iškepes????
esu labai susirūpinus- kasten pas mano pyraga viduj, gavosi jo nedaug, taip nenoriu pjaut, nes mano vyrai tuoj užpuls ir jo neleiks, bet manau,kad neiškesiu ir kampuka......pasislėpus
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 02, 10:25)
jau rasiau kad vaisius apelsinų sultyse išmirkiau
sveikutes o kokio storio jumstas pyragas gavosi? as planuoju siandien arba ryt kepti, tai kazkur skaiciau kad is pilnos normos dvi skardos kur prie dujines buna gaunasi, tai toks jis plonas? as apie kaledini su daug daug dziovintu vaisu
QUOTE(vidal @ 2009 12 02, 11:06)
Ir gavosi man jo visai nedaug( nes ten recepte buvo rašyta, kad gaunas 2 skardos iš orkaitės- tai kokio jos dydžio turėtų būt, ir kokio storio jums jis būna iškepes????
esu labai susirūpinus- kasten pas mano pyraga viduj, gavosi jo nedaug, taip nenoriu pjaut, nes mano vyrai tuoj užpuls ir jo neleiks, bet manau,kad neiškesiu ir kampuka......pasislėpus
esu labai susirūpinus- kasten pas mano pyraga viduj, gavosi jo nedaug, taip nenoriu pjaut, nes mano vyrai tuoj užpuls ir jo neleiks, bet manau,kad neiškesiu ir kampuka......pasislėpus
Neesu patyrusi kepeja bet man tai s... gavosi Kepiau is puses kiekio, tai tikrai nesigavo per skarda (ta standartine orkaites) Net maziau negu puse gal ir toks poplonis Neiznau, man nepatiko ir daugiau tikrai nekepsiu
O paragauti, tai butinai reikia sakyciau. Nes jai gavosi gerai, tai negaila, kad ir suvalgis O jai nesigavo, tai neverta jo ir saugoti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 01, 17:17)
Gal man tokia partija papuole,bet as pirkau 4 ritinelius ir visi vienodai smirdi ,gal tu nebuvai issukus ju,o gal tik man cia papuole,kokios atliekos
Mano irgi smirda. Norejau gydytojai nunesti meduoliuku, kai istraukiau ta popieriu, tai fuiiiii. Gerai, kad turejau maistinio celofano is senu laiku
QUOTE(vidal @ 2009 12 02, 11:06)
labas visoms, kepiau vakar ir aš ta išgirtą kalėdų pyraga nežinau, nežinau, kas gavosi ten viduj kepiau 3 val 140-145 laipsniu temperatūroj
palikau namie viena vargšeli, reiks gerai pažiūrėt kai grįšiu pietų iš darbo.Būtų labai įdomu, kad kuri nors labiau patyrus kepėja nuotrauka jo idėtų.Nes keista, bet man atrodo,kad daugelis apie jį rašo- bet fotkės nemačiau nei vienos Būtų įdomu palyginti bent jau.Ir gavosi man jo visai nedaug( nes ten recepte buvo rašyta, kad gaunas 2 skardos iš orkaitės- tai kokio jos dydžio turėtų būt, ir kokio storio jums jis būna iškepes????
esu labai susirūpinus- kasten pas mano pyraga viduj, gavosi jo nedaug, taip nenoriu pjaut, nes mano vyrai tuoj užpuls ir jo neleiks, bet manau,kad neiškesiu ir kampuka......pasislėpus
palikau namie viena vargšeli, reiks gerai pažiūrėt kai grįšiu pietų iš darbo.Būtų labai įdomu, kad kuri nors labiau patyrus kepėja nuotrauka jo idėtų.Nes keista, bet man atrodo,kad daugelis apie jį rašo- bet fotkės nemačiau nei vienos Būtų įdomu palyginti bent jau.Ir gavosi man jo visai nedaug( nes ten recepte buvo rašyta, kad gaunas 2 skardos iš orkaitės- tai kokio jos dydžio turėtų būt, ir kokio storio jums jis būna iškepes????
esu labai susirūpinus- kasten pas mano pyraga viduj, gavosi jo nedaug, taip nenoriu pjaut, nes mano vyrai tuoj užpuls ir jo neleiks, bet manau,kad neiškesiu ir kampuka......pasislėpus
va va, nuotraukytes ir as nerealiai noreciau
QUOTE(laurindre @ 2009 12 02, 10:28)
Mano irgi smirda. Norejau gydytojai nunesti meduoliuku, kai istraukiau ta popieriu, tai fuiiiii. Gerai, kad turejau maistinio celofano is senu laiku
Merginos, labai tinka meduoliukams vynioti kepimo rankoves popierius pernai ma puikiai pasitarnavo. Siandien eisiu kept meduoliu