Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 01, 16:49)
as pirkau ta su snaigutem ir su sidabriniais papuosimais.

as pirkau su baltom snaigem.. tai niekas nesmirda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ICJ @ 2009 12 01, 15:54)
Na, o as ateinu su tokiu klausimu. Pries tris savaites kepiau Kaledini dziovintu vaisiu pyraga, bet vis ilendu paziureti, taciau jis man visai nedreksta. Zinau, kad iki Kaledu dar daug, taciau idomu per kiek laiko jis turetu sudrekti, bent trupuciuka, nes dabar koks buvo toks ir yra.

aš irgi nesenai žiūrėjau- sausas blink.gif Maniau, kad bent šiek tiek jau bus pradėjęs minkštėti unsure.gif Perkėliau dabar į kitą vietą, gal bus geriau unsure.gif

akvilyte, gal turi savo namuko nuotrauką? Rašei, kad pernai buvo tobulas, labai įdomu būtų pamatyti ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 01, 16:54)
as pirkau su baltom snaigem.. tai niekas nesmirda  schmoll.gif

Gal man tokia partija papuole,bet as pirkau 4 ritinelius ir visi vienodai smirdi doh.gif ,gal tu nebuvai issukus ju,o gal tik man cia papuole,kokios atliekos verysad.gif
Atsakyti
Hm, as dar neisvyniojau to popieriaus is Jysk, tai nezinau. Tikiuos nesmirdes unsure.gif
O siaip is Maximos nusipirkau labai neblogu dezuciu. Papuostos su kaspineliais, o virsus toks kaip tapetu kokiu senoviniu, bet man labai patiko ax.gif Tik nepigios tokios sakyciau doh.gif Didziausia 35*30 mazdaug tai 10 lt kainuoja. Bet ten nemaza dovana galima ideti, yra dar pora dydziu mazesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na, as nekepeja, bet cia pas jus taip pakvipo skaniai, tai susigundziau ir as bandyti siais metais meduolius. Pradesiu nuo Cypciuko recepto. Tik nedeginsiu to cukraus, nes nusipirkau specialaus labai tamsaus.
Susipirkau siandien produktu, dovanu dezuciu. Butinai pademonstruosiu savo pirma blyna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2009 12 01, 18:18)
Sveikutes,
Na, as nekepeja, bet cia pas jus taip pakvipo skaniai, tai susigundziau ir as bandyti siais metais meduolius. Pradesiu nuo Cypciuko recepto. Tik nedeginsiu to cukraus, nes nusipirkau specialaus labai tamsaus.
Susipirkau siandien produktu, dovanu dezuciu. Butinai pademonstruosiu savo pirma blyna  mirksiukas.gif

lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 12 01, 16:09)
O as siuos kartus prieskoniu dar nedejau. Kazkaip man jie nelabai patinka. Na kita syki gal ibersiu vos vos... Bet tik del kvapo, tikrai ne del spalvos  biggrin.gif  O jai ideciau tiek, kad paruduotu, tai turbut negaleciau isideti i burna  blush2.gif

Oi tai as nededu daug biggrin.gif Dedu i visa dideli puoda teslos po sauksteli kiekvienu:) Ir skonio jie net nepajutau kad priduotu, greiciau kvapo bigsmile.gif Ir patamsina tuo paciu, plius medus mano tamsus, dedes ekologiniam uki isgautas bigsmile.gif Zodziu, as patamsinu juos truouti kitais budais biggrin.gif
Atsakyti
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes blush2.gif

user posted image

user posted image

zinoma cia tik mazoji ju dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 19:50)
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes blush2.gif

Fantastiski meduoliukai bigsmile.gif
Atsakyti
atrodo fantastiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 19:50)

zinoma cia tik mazoji ju dalis biggrin.gif

wow bigsmile.gif dekoras fantastiškas, įsivaizduoju kaip atrodys eglutė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,

jau groziu pridejot bigsmile.gif As noriu paklausti,jau galima kept kaledini namuka?
Neryte,negaliu atsidziaugti tavo receptukais ir ju groziu kaip jie pateikti wub.gif thumbup.gif Ir dar klausimelis,kiek iseina skardu meduoliuis tavo recepto?gal ir rasiai jau ax.gif
Atsakyti