Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Semi @ 2009 12 31, 12:47)
Dekui uz info. o kaip manot Uvaminas gal geriau uz furadonina? nes urologas sake kad pas mane nezymus uzdegimas,baltymo biski yra slapime ir leukocitai padideja. kaip ir nejauciu uzdegimo,isgeriau vakar 3furadonin,tai TAIP skauda galva kad sakes blink.gif  gal kam taip buvo?

O tai gydytojas vaistu neskyre pats? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2009 12 31, 13:47)
O tai gydytojas vaistu neskyre pats? blink.gif

Skyre uvanim,bet as namie turejau furadonin,todel maniau kad geriau gert ka namie turiu. bet nepatiko man ju salutinis poveikis,todel pradejau gert uvamin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2009 12 30, 13:18)
Na, as furadonino isgeriu vos pajutus, kad kazkas darosi negerai (jau atpazistu uzdegimo pradzia), tai man dazniausiai uztenka tos 1 tabletes ir uzdegimas neissivysto smile.gif prie to pacio geriu labai daug medetku arbatos (tinka ir meskauogiu, spanguoliu, brukniu). Kadangi komplikaciju neissivysto, tai per dienele ir pasveikstu.

Jei furadonina pradedavau gert, kai jau paumejes uzdegimas budavo, tai tekdavo kelias dienas kentet verysad.gif

Furadonina galima gerti 3-4k per para, po valgio, uzgeriant dideliu kiekiu vandens mirksiukas.gif  www.vaistai.lt lb geras puslapiukas 4u.gif

P.S. manes jis nepykina arba nezymiai smile.gif

Taip vartodama vaista niekuomet neissigydisit iki galo uzdegimo, suvartoti reikia visa kursa
QUOTE(Semi @ 2010 01 02, 11:29)
Skyre uvanim,bet as namie turejau furadonin,todel maniau kad geriau gert ka namie turiu. bet nepatiko man ju salutinis poveikis,todel pradejau gert uvamin 4u.gif

Nieko sau, savo nuoziura keiciate gydytojo paskirta gydyma doh.gif , tai idomu, kuris daugiau ismano??
Uvamin retard neisgasdino salutinis poveikis? Juk tai ta pati veiklioji medziaga, tik prailginto veikimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo accessories: 05 sausio 2010 - 06:03
[quote=accessories,2010 01 05, 07:02]
Taip vartodama vaista niekuomet neissigydisit iki galo uzdegimo, suvartoti reikia visa kursa

Manau, kad uzdegimas dar neissivysto ax.gif nelaukiu, kol nebegalesiu kentet, o isgeriu is karto...aisku cia yra saviveikla, bet su pusles uzdegimu laukti pora dienu kol pateksi pas gydytoja, tikrai mazochizmas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kadangi nepasikartoja ta problema jau kokius metus, tai manau, nepakenke man ta tablete isgerta ne pagal gydytojo paskyrima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 05 sausio 2010 - 11:23
tai butent, jei dar nera to uzdegimo o tik is pozymiu jauciama, kad tuoj bus, tai neriek gi tuos pakuotes gert, plius cia ne antibiotikai. O profilaktiskai gydytoja ir tai kas kelis menesius skiria arba vienu arba kitu.
Dar netycia radau tokias tabletes lactolady, per vaistai.lt ten ir parasyta kad apsaugo nuo tu daznai moteris varginanciu uzdegimu, kuriuos dazniausiai sukelia e.coli bakterija.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 05, 10:32)
tai butent, jei dar nera to uzdegimo o tik is pozymiu jauciama, kad tuoj bus, tai neriek gi tuos pakuotes gert, plius cia ne antibiotikai. O profilaktiskai gydytoja ir tai kas kelis menesius skiria arba vienu arba kitu.
Dar netycia radau tokias tabletes lactolady, per vaistai.lt ten ir parasyta kad apsaugo nuo tu daznai moteris varginanciu uzdegimu, kuriuos dazniausiai sukelia e.coli bakterija.

pajutus pirmuosius pozymius, kaip jau ir buvo mineta pirmiausia geriama daug vandens, bakterijai isplauti, vaistazolines arbatos... Minetas vaistas- antibakterinis preparatas, vartojamas visas kursas, o ligos simptomai isnyksta anksciau, nei infekcija isgydoma visiskai. Nepakankama vartojimo trukme ar per ankstyvas gydymo uzbaigimas greiciausiai leis is naujo isirusenti ligai.
Pamenu klinikini atveji, kai moteris pajutus panasius i slapimo pusles uzdegimo simptomus, savavaliskai gydesi ilgus metus furadoninu. Po ilgo laiko kreipesi i gydytojus, atlikti tyrimai parode isbujojusi augli, deja, gydyti beviltiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo accessories: 07 sausio 2010 - 05:10
Nugi taip iseina kad as gerdama ilgus metus ta furadonina isitaisiau sau liga doh.gif blink.gif Gydytojai beje ji visada po uzdegimu skiria profilaktikai. Ir porai menesiu.
Taigi arbatos irgi buna ir priesbaterines ir pries uzdegimines, bet gi nepuola niekas geri 3 men tongue.gif
Atvejas kuri apraset nemanau kad susijes su tuo ar gydesi pati ar ne.
Tai jei ir gerkles uzdegimus gydomes pacios, nuo to jokie augliai tikrai neatsiranda.
Beje gydytjai dabar tik reklamos aukos, todel jais pasitiket 100 proc irgi nevertetu. Kartais ju "pagalba" duoda neigiama rezultata cool.gif
Jau rasiua praitose temose, kad antibiotiku skyrimas duodavo atvirkstini rezultata, nes per metus prasirgau net 4 kartus inkstu uzdegimu. Beje furadoninas po natibiojotiku net nebeveikdavo po poros savaiciu ir baktrija ir uzdegimas vel kartodavosi. Beje kliniku gydytoja gusciojo tik peciais ir kagi daugiau behgalejo apsakyti 3 men antibiotiku kurso. blink.gif Ar jus suvokiat ta protu? Po menesio prasidejo kepenu skausmai, bet kad jausciau pagerejima t.y. kad nesijausciau prastai - nebuvo. Antibiotikai skirti pagal paselio tyrima, kad nepultumet aiskinti kad jie netinka. Antibiotias cefuroksimas (vienas stipresniu antibiotiku), nes kitokie tiesiog manes neveikia. Vienu zodziu meciau gerti, ir klinikose nuo to karto nebuvau. Beje iki siol tfu tfu uzdegimai nepasikartojo, t.y buvo lyg bet siuo atveju jau padejo furadoninas, nors seimos gydytoja su baime ziurejo ir norejo israsyti antibiotiku.
Tyrimai buvo daryti, viskas ok thumbup.gif
Dabar po poros savaiciu eisiu vel daryti slapimo tyrimo , kraujo bendro, paskui biochemini urea, kretininas , kalis, echo ir t.t.
Atsakyti
sveikas

aš pirmą kartą susidūriau su šia problema tiksliau galvoju, kad su šia. Pastarosiom dienom labai dažnai šlapinuosi ir pūslė kaip pilna pastoviai, o šį ryt šlapime buvo kraujo. Teks rytoj pėdint pas gydytoją. Kadangi noriu nestuke.gif tai prie vaistų nesu linkus iš karto pult. Na ant dienų turėtų ateit mmm, o kol kas tai kiek supratau kol nesu tikra ar ne nestuke.gif arbatom galiu gyditis? Kokiom ir kaip ta petražolių arbata daroma? Plykomos paprastos petražolės?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 01 10, 06:25)
sveikas

aš pirmą kartą susidūriau su šia problema tiksliau galvoju, kad su šia. Pastarosiom dienom labai dažnai šlapinuosi ir pūslė kaip pilna pastoviai, o šį ryt šlapime buvo kraujo. Teks rytoj pėdint pas gydytoją. Kadangi noriu  nestuke.gif tai prie vaistų nesu linkus iš karto pult. Na ant dienų turėtų ateit mmm, o kol kas tai kiek supratau kol nesu tikra ar ne  nestuke.gif arbatom galiu gyditis? Kokiom ir kaip ta petražolių arbata daroma? Plykomos paprastos petražolės?

Na ir ka pasake gyd. g.gif
Atsakyti
nesuprantu ar cia man pusles uzdegimas ar ne. 4u.gif o del kiekvineo sh nenoriu vis pas daktare lakstyti... siand ryte atsikeliu is keisto noro i wc, nors man taip nebuna..o gi nueinu ir vos ten kas bega..o ir skausmelis ir kazkaip lyg pilvo apcioj kazkas daros...bet tai vakar tikrai negalejau persalti..nebent uzvakar turejau lytiniu santykiu..gali buti del to??? isgeriu ta furadonins, nes nujauciu , kad jau nepermas man taip kartas kaz kazkas ten daros..
Atsakyti
QUOTE(Gaivilė @ 2010 01 24, 16:28)
nesuprantu ar cia man pusles uzdegimas ar ne. 4u.gif  o del kiekvineo sh nenoriu vis pas daktare lakstyti... siand ryte atsikeliu  is keisto noro i wc, nors man taip nebuna..o gi nueinu ir vos ten kas bega..o ir skausmelis ir kazkaip lyg pilvo apcioj kazkas daros...bet tai vakar tikrai negalejau persalti..nebent uzvakar turejau lytiniu santykiu..gali buti del to??? isgeriu ta  furadonins, nes nujauciu , kad jau nepermas man taip kartas kaz kazkas ten daros..

tikrai gali būti dėl to..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 24, 16:52)
tikrai gali būti dėl to..

bet tai tada ziauru... schmoll.gif keisti kita zmogu reik... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti