pusles uzdegimas galima sakyt mano amzina beda Kai tik pajuntu pirmus pozymius geriu bruknes (naturalias ne is pakeliu) ir furadanina(be sito niekaip neapsieiciau ).
Merginos, o šlapimo pasėlio tyrimas nustato tik bakterijas ar išaugina ir grybelį? Jei ne, tada kokį tyrimą reikia atlikti, kad nustatyti, jog cistito sukėlėjas yra grybelis?
GYDUOLIS VITALIJUS kilęs iš Ukrainos - Jis žmogus per kurį Dievas tiesiogiai duoda išgijimą.
Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais.
Naudojama suteikta Dievo dovana, kurią atsinešė gimdamas.
Gyduolio Vitalijaus seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai.
SEANSŲ METU PER GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS TIESIOGIAI GYDO ŽMOGŲ
VYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - nuo alkoholizmo, onkologinių ligų, cukraligės, nevaisingumo, antsvorio, skydliaukės ir t.t.
Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt.
Priėmimai (konsultacijos, seansai) vyksta darbo dienomis nuo 10 val. -17 val. (reikalinga išankstinė registracija).
Susirinkus grupei žmonių, Gyduolis Vitalijus atvyktų ir į Jūsų miestą.
Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras
K. Kalinausko 2b, Vilnius
Tel. 862059500; 862081800
El.p. gyduolis@gmail.com
KRITINIU ATVEJU N E M O K A M A P A G A L B A SUTEIKIAMA IŠKART -
PER ATSTUMĄ
SKAMBINT tel. 8 6 2 0 8 1 8 0 0
www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais.
Naudojama suteikta Dievo dovana, kurią atsinešė gimdamas.
Gyduolio Vitalijaus seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai.
SEANSŲ METU PER GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS TIESIOGIAI GYDO ŽMOGŲ
VYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - nuo alkoholizmo, onkologinių ligų, cukraligės, nevaisingumo, antsvorio, skydliaukės ir t.t.
Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt.
Priėmimai (konsultacijos, seansai) vyksta darbo dienomis nuo 10 val. -17 val. (reikalinga išankstinė registracija).
Susirinkus grupei žmonių, Gyduolis Vitalijus atvyktų ir į Jūsų miestą.
Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras
K. Kalinausko 2b, Vilnius
Tel. 862059500; 862081800
El.p. gyduolis@gmail.com
KRITINIU ATVEJU N E M O K A M A P A G A L B A SUTEIKIAMA IŠKART -
PER ATSTUMĄ
SKAMBINT tel. 8 6 2 0 8 1 8 0 0
www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Ale kas cia per dur domas
Aisku paskaitinejo, pacios gydosi visokiom nesamonem, kogi iki galo neisdurt
QUOTE(laumupė @ 2009 12 24, 16:59)
Merginos, o šlapimo pasėlio tyrimas nustato tik bakterijas ar išaugina ir grybelį? Jei ne, tada kokį tyrimą reikia atlikti, kad nustatyti, jog cistito sukėlėjas yra grybelis?
Laumupe, kaip sekesi pas gydytojus ? Ar nustate cistita ?
QUOTE(lemurmur @ 2009 12 29, 12:42)
Laumupe, kaip sekesi pas gydytojus ? Ar nustate cistita ?
Biopsijos tyrimas nustatė lėtinį cistitą ir dar epitelis kažkoks pakitęs, tad liepė po 3 mėnesių vėl kartoti cistoskopiją ir daryti biopsiją. prognozės tokios, jog vėžio nėra, bet atmesti jo tikimybės nereikėtų.
O šiaip tai pirmadienį eisiu darytis pasėlio tyrimą, nes jau bus pakankamai praėję dienų po antibakterinių vaistų gėrimo.
QUOTE(laumupė @ 2009 12 29, 11:57)
Biopsijos tyrimas nustatė lėtinį cistitą ir dar epitelis kažkoks pakitęs, tad liepė po 3 mėnesių vėl kartoti cistoskopiją ir daryti biopsiją. prognozės tokios, jog vėžio nėra, bet atmesti jo tikimybės nereikėtų.
O šiaip tai pirmadienį eisiu darytis pasėlio tyrimą, nes jau bus pakankamai praėję dienų po antibakterinių vaistų gėrimo.
Tik nenusimink , gydytojai padarys viska kad blogiausio nebutu- pasitikek jais. Stiprybes, sypseneles ir viskas bus puiku . Linksmu svenciu
QUOTE(lemurmur @ 2009 12 29, 13:11)
Tik nenusimink , gydytojai padarys viska kad blogiausio nebutu- pasitikek jais. Stiprybes, sypseneles ir viskas bus puiku . Linksmu svenciu
Dėkui už palaikymą. Esu nusireguliavus ant pozityvo Linksmų ir Jums švenčių Stiprybės ir kantrybės visoms kariaujančiom su tuo biesu cistitu
Sveikos
Na gal ir as susilauksiu priekaistu is kai kuriu, taciau del tos problemos niekada pas gydytojus nejau
Dazniausiai pati domiuosi gydymo budais internete, zurnaluose, todel kai dazniau pasikartodavo, profilaktiskai gerdavau Care Lady, o jau paumejimo atveju Furadonina jis man visada padeda akimirksniu
Tfu tfu tfu bet jau kokius metus tikrai neapturejau sio "dziaugsmo", o esme yra ta, kad labai saugau kojas, rankas, nugara ir aisku TA vietele , kad nepersaltu bent jau mano atveju tik nuo kazkokio persalimo ir pasireiksdavo pusles uzdegimas
Na gal ir as susilauksiu priekaistu is kai kuriu, taciau del tos problemos niekada pas gydytojus nejau
Dazniausiai pati domiuosi gydymo budais internete, zurnaluose, todel kai dazniau pasikartodavo, profilaktiskai gerdavau Care Lady, o jau paumejimo atveju Furadonina jis man visada padeda akimirksniu
Tfu tfu tfu bet jau kokius metus tikrai neapturejau sio "dziaugsmo", o esme yra ta, kad labai saugau kojas, rankas, nugara ir aisku TA vietele , kad nepersaltu bent jau mano atveju tik nuo kazkokio persalimo ir pasireiksdavo pusles uzdegimas
QUOTE(chiuncia @ 2009 12 30, 09:50)
nepersaltu bent jau mano atveju tik nuo kazkokio persalimo ir pasireiksdavo pusles uzdegimas
nepersaltu bent jau mano atveju tik nuo kazkokio persalimo ir pasireiksdavo pusles uzdegimas
Sveika. kiek kartu per diena reikia gerti furadonina? pykina jis labai? as taip pat dabar labai saugausi kad koju nesusalciau,nes iskart slapimo uzdegima isigydavau persalus jas
QUOTE(Semi @ 2009 12 30, 15:58)
Sveika. kiek kartu per diena reikia gerti furadonina? pykina jis labai? as taip pat dabar labai saugausi kad koju nesusalciau,nes iskart slapimo uzdegima isigydavau persalus jas
Na, as furadonino isgeriu vos pajutus, kad kazkas darosi negerai (jau atpazistu uzdegimo pradzia), tai man dazniausiai uztenka tos 1 tabletes ir uzdegimas neissivysto prie to pacio geriu labai daug medetku arbatos (tinka ir meskauogiu, spanguoliu, brukniu). Kadangi komplikaciju neissivysto, tai per dienele ir pasveikstu.
Jei furadonina pradedavau gert, kai jau paumejes uzdegimas budavo, tai tekdavo kelias dienas kentet
Furadonina galima gerti 3-4k per para, po valgio, uzgeriant dideliu kiekiu vandens www.vaistai.lt lb geras puslapiukas
P.S. manes jis nepykina arba nezymiai
QUOTE(chiuncia @ 2009 12 30, 15:18)
Dekui uz info. o kaip manot Uvaminas gal geriau uz furadonina? nes urologas sake kad pas mane nezymus uzdegimas,baltymo biski yra slapime ir leukocitai padideja. kaip ir nejauciu uzdegimo,isgeriau vakar 3furadonin,tai TAIP skauda galva kad sakes gal kam taip buvo?