QUOTE(ahsitian @ 2012 02 13, 15:11)
anksciau ne viena karta sirgau pusles uzdegimu. ir dabar pries kokius 2 men vel susirgau, simptomai tie patys, noras slapintis kas 5min ir deginimas. na tada pamenu isgeriau vaistu ir man praejo tie simptomai. galvojau pasveikau bet....po kokios savaites vel kazkas uzejo, bet kas svarbiausia, slapintis neinu kas 5min. ir neskauda slapinantis ir pan. bet atlikus reikaliuka, po kokiu 5 min, pradeda deginti ta vieta. ir beto taip buna tik vakarais pries miega kai nueinu paskutini karta i tualeta tada per visa nakti degina. ir man taip jau du men. viena diena gerai viskas, kita vel degina. buvau pas gydytoja israse vaistu isgeriau, bet vistiek man tas pats. tai nesuprantu ar cia pusles uzdegimas ar kas. nes keista, kad nera to pojucio, kur tureciau kas 5 minutes lakstyt i tualeta, visa diena ramiai gyvenu, tik vakarais po paskutinio slapinimosi uzeina deginimas. galvoju dar pas ginekologa nueit del visa ko, gal cia kaip nors susyje, nu bet nesamone, negal but....gal kam nors taip buvo?
Man būdavo lygiai taip pat. Tik dažnai ne vien naktį, bet ir dieną, ypač pašalus ar suvalgius kokio aštresnio maisto. Šeimos daktarė siuntinėjo pas ginekologus, ginekologai -atal. Ir taip daugelį metų. Manau tai buvo uretritas ( šlaplės uždegimas). Visi tyrimai geri, išskyrus tuos atvejus, kai uretritas dažnai peraugdavo i cistitą.
Išbandžiau daugybę vaistų- niekas nepadėjo, kol pagaliau pradėjau vartoti SARSAPARILLĄ (man Folio metodu jį parinko homeopatė - rašiau anksčiau) Homeopatinėse vaistinėse galima nusipirkti be recepto. Man visą šią žiemą ramu.
Tik uretritai dar gali būti sukelti ureplazmų, mikoplazmų, chlamidijų... Tokiu atveju jau reiktų išsitirti ir gydytis kitaip.