Skamba kaip inkstų uždegimas...
http://www_sos03_lt/...s_pielonefritas
O man atrodo pavyko nugalėt pūslės uždegimą bent tikiuosi. Sugėriau kursą antibiotikų (Amoksiklav 500/125) ir dar po to kai juos sugėriau kokią savaitę po tabletę Uvamin Retard einant miegoti (čia savavališkai). Pirmą kartą šiais metais šlapimo pasėlyje niekas neužaugo. Prieš tai 3-iuose paėliuose augo e.coli. Jau maniau, kad niekada neišsigydysiu.
Aišku, žinau, kad ji linkusi atsinaujinti, bet dabar darau viską, kad neatsinaujintų (higiena ir pan.). Kažkur skaičiau, kad reikia 2-3 parų, kad bakterijos su šlapimu pasišalintų iš pūslės (dau geriant). Tai galvoju profilaktiškai gerti daug skysčių, kad pūslė valytųsi.
Viliuosi, kad nebereikės daugiau vaistų gerti, bet manau, kad nuo šiol pasėlio tyrimą darysiuos profilaktiškai, kas metus, kad spėti užkirsti kelią, nes kai pradeda skaudėti, tada jau vėlu
Aišku, žinau, kad ji linkusi atsinaujinti, bet dabar darau viską, kad neatsinaujintų (higiena ir pan.). Kažkur skaičiau, kad reikia 2-3 parų, kad bakterijos su šlapimu pasišalintų iš pūslės (dau geriant). Tai galvoju profilaktiškai gerti daug skysčių, kad pūslė valytųsi.
Viliuosi, kad nebereikės daugiau vaistų gerti, bet manau, kad nuo šiol pasėlio tyrimą darysiuos profilaktiškai, kas metus, kad spėti užkirsti kelią, nes kai pradeda skaudėti, tada jau vėlu
QUOTE(busima21 @ 2011 12 27, 20:01)
mane taip pat pirmakart uzpuole slapimo pusles uzdegimas...pradejo labai skaudeti, daznai laksciau i wc, skaudejo kai slapinausi, buvo siek tiek kraujo. pradejau gerti meskauogiu arbata, lygtai gereja. viena diena pakilo temp iki 38,4, prigeriua vaistu, arbatu ir kita diena iskart geriau buvo, temp nebekyla. bet va siandie inkstus pradejo skaudeti.kazi kodel? ryt einu pas gydytoja...
"Furadonin" tabletės veikia greitai ir efektyviai. Kaina vos keli litai. Šio rusiško preparato galima nusipirkti tik turguje (Vilniuje - Kalvarijų turgavietėje visa parduotuvė). Arba "5-NOK", ten pat parduoda.
QUOTE(aushra1 @ 2011 12 28, 15:08)
"Furadonin" tabletės veikia greitai ir efektyviai. Kaina vos keli litai. Šio rusiško preparato galima nusipirkti tik turguje (Vilniuje - Kalvarijų turgavietėje visa parduotuvė). Arba "5-NOK", ten pat parduoda.
veikia tikrai gerai, bet mane nuo ju labai pykina
Kiek žinau Uvamin Retard yra saugesnis vaistas, tik parduodamas su receptu.
QUOTE(linastri @ 2011 12 28, 16:53)
Oii mane irgi labai
O man pūslės uždegimas užpuola stipriai peršalus, ypač kojas.
vasarą kai paskutinį kartą buvo, tai nerado jokios bakterijos. O kojas buvau sušalusi, gėlė žiauriai, jau tada žinojau ko laukti. Taip kad belieka tik save saugoti, kad išvengti šio bjaurumo...
QUOTE(linastri @ 2011 12 28, 16:53)
Negirdėjau, kad ką nors iš pažįstamų pykintų nuo tų vaistų.
Nuo furadonino ir man bloga būna, net iki vėmimo. O uvamin retard gerai veikia ir nepykina.
merginos gal pasakysit kuom gydytis maitinaciai, pirma diena siandien kaip daznai varinejay toleta, uzvakar nakty kojas pasalau...
Manau, kad su vaistais kol maitini nesizaist, bet nusipirk spanguolių sulčių. Tik vat nežinau, ar nuo jų negali būti alergijos vaikiukui, tai pabandyk po kokią stiklinę iš pradžių. O šiaip tokiu atveju gerk daugiau arbatų (nelabai svarbu kokių, kiek girdėjau nuo meškauogių pienas gali tapti neskanus). Man kai paūmėja uždegimas tiesioig geriu labai daug skysčių ir nuima.
Bet taip pat siūlau su gydytoju pasikonsultuoti, nes ši zaraza linkusi atsikartoti.
Bet taip pat siūlau su gydytoju pasikonsultuoti, nes ši zaraza linkusi atsikartoti.
QUOTE(Skraido @ 2012 01 02, 15:47)
Manau, kad su vaistais kol maitini nesizaist, bet nusipirk spanguolių sulčių. Tik vat nežinau, ar nuo jų negali būti alergijos vaikiukui, tai pabandyk po kokią stiklinę iš pradžių. O šiaip tokiu atveju gerk daugiau arbatų (nelabai svarbu kokių, kiek girdėjau nuo meškauogių pienas gali tapti neskanus). Man kai paūmėja uždegimas tiesioig geriu labai daug skysčių ir nuima.
Dekui, spanguolias ir daug skysciu jau geriu zesim ar pageres jau nebepamenu kada tujo sirgau. galvoju gal nueit pas gydytoja isitirt kad paseli padarytu?