Labas
O kokie būdavo tyrimų rezultatai? Ką rasdavo?
Aš bijau, kad pastojus gali paaštrėti visa tai, gydytojas sakė, kad neštumo metu padidėja tikimybė komplikuotis į inkstų uždegimą...
Gal žinai ką daugiau apie tai?
O tai dabar ir geri kas metai antibiotikus po 1,5 mėn? Neatsirado kokių šalutinių poveikių dėl to?
Beje, įdomu būtų sužinoti, kokius antibiotikus gėrei tą 1,5 mėn ir nuo ko jie tiksliau (kokia bacila).
QUOTE(Skraido @ 2011 11 29, 17:52)
Labas
Aš bijau, kad pastojus gali paaštrėti visa tai, gydytojas sakė, kad neštumo metu padidėja tikimybė komplikuotis į inkstų uždegimą...
O tai dabar ir geri kas metai antibiotikus po 1,5 mėn? Neatsirado kokių šalutinių poveikių dėl to?
Beje, įdomu būtų sužinoti, kokius antibiotikus gėrei tą 1,5 mėn ir nuo ko jie tiksliau (kokia bacila).
Darant paseli uzaugindavo visada ta pacia bekterija. Negaliu pasakyti kokia, nes neprisimenu Gyvenu ne LT,o visi popieriai palikti LT. Bet ji neatspari tik UVAMIN retard. Antibiotikus geriu tik tada kai prasideda uzdegimas. Kazkada buvau sumascius paeksperimentuoti. Galvojau pabandysiu vel pagerti antibiotikus po 7-10d kai prasideda uzdegimas. Bet baigus kursa po poros sav vel uzdegimas. Tai db kai prasideda cistitas, tai pageriu bent jau 1,5men. Ir tada apie metus laiko ramu.
Mergaites, nesiulau be gydytojo zinios gerti antibiotiku taip ilgai!!! Pas mane liga jau 20m, viskas isbandyta, aplankyta daug gydytoju ir pasirinktas sitas gydymo budas kai nebuo kas padeda ilgiau.
Del salutinio poveikio geriant taip ilgai antibiotikus tai neatsirado nieko. Skrandis tvarkoje, kraujas ir slapimas irgi gerai, nesikartoja inkstu uzdegimas, kepenys tvarkoje.
Del nestumo... Pas mane su paciais inkstais problemos dideles. Vienas inkstas beveik nedirba (desinys), o kairys dirba uz du. Mano gyd nefrologe man pasakius, kad nestumo metu didele tikimybe jog dar labiau pabloges inkstu veikla. O kaip viskas bus, galesiu pasakyti kai busiu nescia Nors nemanau, kad viskas bus gerai nestumo metu. Kaip jau minejau be pasikartojancio slapimo pusles uzdegimo pas mane dar yra inkstu uzdegimas. O sergant tik slapimo pusles uzdegimu, labai priziurint daktarams ir paciai saugojant save manau pavyktu isvengt komplikaciju su inkstais...
QUOTE(Skraido @ 2011 11 19, 17:05)
Ar yra tokių, kurios iš tiesų išsigydė? T.y. šlapimo pasėlis, prieš tai rodęs bakteriją, tapo švarus?
Kas išgelbėjo (joks kitas žodis čia netinka) ?
Galvoju, kiek čia kursų antibiotikų prireiks...
Kas išgelbėjo (joks kitas žodis čia netinka) ?
Galvoju, kiek čia kursų antibiotikų prireiks...
pas mane paselyje daznai priauga viena ir ta pati bakterija bet sugeriu viena kursa antibiotiku, pakartoju paselio tyrima ir buna svaru iki kito karto bet paskutini karta rado bakterija, sugeriau antibiotikus , paselis nieko neberodo , slapimo tyrimas geras, bet vistiek puslej kazkoks perstulys likes, buvau pas urologa tai parase priesuzdegiminiu zvakuciu savaitei, diklako, tai kol naudojau gerai buvo, nustojau ir vel tas pats gyd man sake kad buna puslej kazkokie paraudimai kurie gali praeit gali nepraeit, stebet reikia slapimo tyrima dazniau pasidaryt
QUOTE(MaGre @ 2011 12 03, 17:20)
pas mane paselyje daznai priauga viena ir ta pati bakterija bet sugeriu viena kursa antibiotiku, pakartoju paselio tyrima ir buna svaru iki kito karto bet paskutini karta rado bakterija, sugeriau antibiotikus , paselis nieko neberodo , slapimo tyrimas geras, bet vistiek puslej kazkoks perstulys likes, buvau pas urologa tai parase priesuzdegiminiu zvakuciu savaitei, diklako, tai kol naudojau gerai buvo, nustojau ir vel tas pats gyd man sake kad buna puslej kazkokie paraudimai kurie gali praeit gali nepraeit, stebet reikia slapimo tyrima dazniau pasidaryt
O kokius antibiotikus skiria? Ta bakterija tai ne e.coli kartais?
QUOTE(Skraido @ 2011 12 03, 20:57)
O kokius antibiotikus skiria? Ta bakterija tai ne e.coli kartais?
ta pati e.coli
kadangi tos bakterijos pripranta prie antibiotiku tai skiria skirtingus, paskutini karta geriau Uvamin Retard, kazkada man adrodo ospamoksa esu gerus
Skaičiau, kad ta e.coli labai linkusi atsikartoti net gi po to kai atrodo, jog jau būna išgydyta tai teks su ja kovoti visą gyvenimą kaip supratau.
QUOTE(Skraido @ 2011 12 05, 22:04)
Skaičiau, kad ta e.coli labai linkusi atsikartoti net gi po to kai atrodo, jog jau būna išgydyta tai teks su ja kovoti visą gyvenimą kaip supratau.
Jinai, kaip ir Candida, žarnyne gyvena. Man irgi jos rado darant kakučio tyrimus. Bet šita bakterija tupi sau ramiai ir nieko blogo nedaro, šlapimtakių uždegimu gyvenime nesu sirgusi (tfu, tfu, tfu, kad neprisišnekėčiau). Svarbiausia, kaip tos bakterijos elgiasi. Susitarti su jomis tikriausiai galima, kaip ir su Candida - reguliuojant žarnyno mikroflorą, kad ateity padoriau elgtųsi.
QUOTE(Skraido @ 2011 12 05, 23:04)
tai va man ji ir kartojasi ir kartojasi nors po antibiotiku visada pasikartoju paseli, tai buna svarus, bet po kiek laiko vel, pas mane ir siaip silpna slapimo pusle ir tos bakterijos greit uzsiveisia
o va si karta po antibiotiku taip ir neisnyko iki galo simtomai, noriu echoskopija pasidaryt kazkur privaciai gal galetumete kazka rekomenduoti ?
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 12 05, 23:16)
Jinai, kaip ir Candida, žarnyne gyvena. Man irgi jos rado darant kakučio tyrimus. Bet šita bakterija tupi sau ramiai ir nieko blogo nedaro, šlapimtakių uždegimu gyvenime nesu sirgusi (tfu, tfu, tfu, kad neprisišnekėčiau). Svarbiausia, kaip tos bakterijos elgiasi. Susitarti su jomis tikriausiai galima, kaip ir su Candida - reguliuojant žarnyno mikroflorą, kad ateity padoriau elgtųsi.
sita e.coli siaip gyvena pas zmones zarnyne ir nieko blogo ten nedaro, bet va patenka i slapimo kanalus ir sakes, o kaip patenka tai velniai ten ja zino, nes as jau zinau savo problema ir higienos laikausi ir jokiu stringu nenesioju ir t.t.
Pusles uzdegimas ... Kiekviena velyva rudeni ziema aplanko po keleta kartu
Labai nemalonu, daznai nori slapintis ,pastoviai jauciu nora lakstyti i wc. Dazniausiai kas 15 minuciu vis lakstau
O gydausi stai kaip :
kaitinuosi karstoje vonioje
deviu vilnones kojines
itin prisiziuriu higiena- prausiuosi buna iki 8 kartu per diena
Geriu Urinal kapsules
uvamin retard
neblogai padeda UroMax
Brukniu arbata istisai geriu
valgau sviezias brukniu uogas
Bet ka daryti ,kad si beda kas metais nesikartotu
Labai nemalonu, daznai nori slapintis ,pastoviai jauciu nora lakstyti i wc. Dazniausiai kas 15 minuciu vis lakstau
O gydausi stai kaip :
kaitinuosi karstoje vonioje
deviu vilnones kojines
itin prisiziuriu higiena- prausiuosi buna iki 8 kartu per diena
Geriu Urinal kapsules
uvamin retard
neblogai padeda UroMax
Brukniu arbata istisai geriu
valgau sviezias brukniu uogas
Bet ka daryti ,kad si beda kas metais nesikartotu
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 12 07, 14:06)
Nu blyn, kasdien po 8kartus
Man neatrodo kad tai gerai
O dirbant tai neįmanoma, nebent po darbo grįžus namo, eiti apsiprausinėti kas 5min
Man irgi e.coli buvo iššaukusi sunku inkstų uždegimą aną vėlyvą rudenį. Ligoninėje tik per dvi sav atkočiojo, prileido N rūšių antibų. Bet grįžus namo dar ilgą laiką visokie paperštėjimai kamavo
Šios vasaros gale pradėjau gerti spanguolių ekstraktą profilaktiškai, tai tfu tfu tfu kolkas nesikabino ta zaraza.
Šiaip labai saugausi, kad nesušalti, ypač kojų.
Valgau spanguoles, bruknes, geriu jų sultis
Sumanioji- na as nesakau ,kad kasdiena lygiai 8 kartus apsiprausineju Bet prausiuosi kuo dazniau, nes ir gydytoja liepe ir internete skaiciau ,kad reikia itin higienai tuo metu skirti demesio.
O as siuo metu namuose tai apsiprausineti galiu Bet zinoma ,kaip i darbus iseini taip neiseina.
O as kazkaip mastau man nerviskai gal tas slapimo pusles uzdegimas Nes dabar tik vakaras ateina pradedu lakstyti
O as siuo metu namuose tai apsiprausineti galiu Bet zinoma ,kaip i darbus iseini taip neiseina.
O as kazkaip mastau man nerviskai gal tas slapimo pusles uzdegimas Nes dabar tik vakaras ateina pradedu lakstyti
mane taip pat pirmakart uzpuole slapimo pusles uzdegimas...pradejo labai skaudeti, daznai laksciau i wc, skaudejo kai slapinausi, buvo siek tiek kraujo. pradejau gerti meskauogiu arbata, lygtai gereja. viena diena pakilo temp iki 38,4, prigeriua vaistu, arbatu ir kita diena iskart geriau buvo, temp nebekyla. bet va siandie inkstus pradejo skaudeti.kazi kodel? ryt einu pas gydytoja...