Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Sveiki wink.gif turiu klausimėli. Mano dukrai 16 metų ir keleta metų kenčia nuo staigaus šlapimo pūslės uždegimo, na bent jau simptomai panašūs (skausmas šlapinantis, pastovus skausmas, noras šlapinantis, kai nėra šlapimo). Prieš 6 metus jai buvo atlikta šlapimo puslės procedūra ir jai buvo įstatytas kateteris. Po to laiko viskas ir prasidėjo. Gal tai galėjo kažkaip pažeisti? Mums nepadejo jokie vaistai (Ladycare, urinal, uvamil), o dukra atsisako eiti pas ginekologa, nes bijo ir teigia jok viskas gerai. Šie simtomai pasikartoja kas mėnesį, po pora dienų.
Atsakyti
QUOTE(sari16c @ 2011 11 03, 00:47)
Sveiki wink.gif turiu klausimėli. Mano dukrai 16 metų ir keleta metų kenčia nuo staigaus šlapimo pūslės uždegimo, na bent jau simptomai panašūs (skausmas šlapinantis, pastovus skausmas, noras šlapinantis, kai nėra šlapimo). Prieš 6 metus jai buvo atlikta šlapimo puslės procedūra ir jai buvo įstatytas kateteris. Po to laiko viskas ir prasidėjo. Gal tai galėjo kažkaip pažeisti? Mums nepadejo jokie vaistai (Ladycare, urinal, uvamil), o dukra atsisako eiti pas ginekologa, nes bijo ir teigia jok viskas gerai. Šie simtomai pasikartoja kas mėnesį, po pora dienų.

iš patirties galiu pasakyti,kad veiksminga alavijo sultys su spanguolėm ir česnako-čiobrelio kapsulės.Alavijo sultys su spanguolėm reikia vartoti 3mėn.
Tikrai veiksminga,išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 11 07, 16:25)
iš patirties galiu pasakyti,kad veiksminga alavijo sultys su spanguolėm ir česnako-čiobrelio kapsulės.Alavijo sultys su spanguolėm reikia vartoti 3mėn.
Tikrai veiksminga,išbandyta.

O tas alavijo-spanguolių sultis pačiam reikia sumaišyti? Ar yra kažko tokio iškart paruošto pirkti?
Atsakyti
QUOTE(sari16c @ 2011 11 03, 00:47)

Del istatyto kateterio pasakyti negaliu, viskas imanoma, o kodel dukra atsisako eiti pas ginekologa? Gal tiesiog nenori eiti ten su mama? rolleyes.gif Gal bijo jusu reakcijos, jeigu kartais yra pradejusi lytini gyvenima? Ar viena irgi gula kryziumi ir neis? doh.gif

Sakot, kad panasus simptomai - tai jai buvo tirtas slapimas? Jeigu ilga laika kartojasi uzdegimas, tai reikia auginti paseli ir ieskoti kuriais vaistais issigydytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 11 07, 21:32)
O tas alavijo-spanguolių sultis pačiam reikia sumaišyti? Ar yra kažko tokio iškart paruošto pirkti?

jau yra padarytos:
http://www.aloe-vera...2b2ff554b21b33e
http://www.aloe-vera...;products_id=40
Atsakyti
Ačiū už nuorodą 4u.gif

sari16c Tai čia ne pas ginekologę reikia eiti,o pas urologą.
Tegul padaro bendruosius tyrimus ir gal pamatys kas ten ne taip.
Pvz mano tyrimai buvo normalūs, nebuvo nei bakterijos, inkstai normaliai funkcionuoja. Bet man užtenka peršalti, ypač pašalti kojas ir viskas - gydytojas dar bandė aiškinti apie bakteriją, bet pamatęs tyrimus pritarė, kad tai yra mano silpnoji vieta peršalus - iškart ten kimba uždegimas.

Čia priežaščių gali būti n. Ir neklausykit dukters, kad nenori eiti ir tirtis. Kita vertus, nesuprantu kaip ji pati nenori išsigydyti, jeigu toks nemalonus dalykas taip dažnai kartojasi..Juk tai labai vargina verysad.gif
Atsakyti
Mergaites man tai labai padejo vyrukas uzsiimantis tibeto medicina, jis pakankamai ilgai studijavo rytuose, dave man kazkokiu rutuliuku ir jie tikrai magiskai padejo. Jei ka kreipkites www.tibetomedicina.lietuvoje.info
Atsakyti
Ar yra tokių, kurios iš tiesų išsigydė? T.y. šlapimo pasėlis, prieš tai rodęs bakteriją, tapo švarus?
Kas išgelbėjo (joks kitas žodis čia netinka) ? ax.gif

Galvoju, kiek čia kursų antibiotikų prireiks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2011 11 19, 16:05)
Ar yra tokių, kurios iš tiesų išsigydė? T.y. šlapimo pasėlis, prieš tai rodęs bakteriją, tapo švarus?
Kas išgelbėjo (joks kitas žodis čia netinka) ?  ax.gif

Galvoju, kiek čia kursų antibiotikų prireiks...  doh.gif

Tikrai ar kas issigydet? g.gif
Kaip daromas slapimo paselio tyrimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 21, 14:33)
Tikrai ar kas issigydet? g.gif
Kaip daromas slapimo paselio tyrimas? blush2.gif

Tiksliai kaip jis daromas nežinau, bet jį darant žiūrima, ar neauga (nesidaugina) kokios nors bakterijos. Priklausomai nuo to, kas išauga, skiriamas gydymas antibiotikais. Užaugti jos gali per 1-2 dienas, o kartais tik per 5-7 d.

Bendras šlapimo tyrimas vertina fizines šlapimo savybes (kvapą, spalva, drumstumą), toliau tam tikrus rodiklius, pvz.: leukocitų kiekis, tankis, PH, gliukozė ir t.t....

Mano bendras šlapimo tyrimas visada idealus, o pasėlis blogas sad.gif

Kažin atsilieps kas nors kas tikrai išsigydė?
Atsakyti
Kaip sekasi gydytis ir sveikti?

Vakar baigiau antibiotikų kursą, viliuosi, kad jis padės... Po poros savaičių eisiu kartoti šlapimo pasėlio tyrimo.
Atsakyti
Sveikos. Man 26m. Slapimo pusles uzdegimas pirma karta pasireiske kai buvau 5-6m. tais laikais netinkamai gydant uzdegimas issiplete iki inkstu ko pasekoje nuo 7m man nustatytas pielonefritas (inkstu geldeliu uzdegimas). Tiksliai nepamenu kada, bet mazdaug iki 22m slapimo pusles uzdegimas man kartodavosi kas kelios savaites ziema, vasara - du tris kartus. Buvo gydyta visokiais antibiotikais, zolelem, arbatom, medetku vonelem. Bet sugerus antibiotiku kursa uzdegimas po keliu sav vel prasidedavo. Ir taip uzburtas ratas. Daryta begales tyrimu, konsultuotasi su profesoriais ir t.t. Kai buvau 22m ar 23m, profilaktiskai lankantis KMUK konsultacinej poliklinikoj pas nefrologe (deja nepamenu jos pavardes, nes nefrologai ten keiciasi kas metai), ji pasiule pagerti antibiotikus ne 7-10d kaip kiti gyd sake, bet 3men. Po sito kurso uzdegimas vel pasikartojo tik po geru pusantru metu. Tada vel 1.5men antibiotiku kursas ir vel ramu buvo apie metus laiko.
Esme tame, kad neina isgydyti slapimo pusles uzdegimo visam gyvenimui. Laikas nuo laiko jis kartosis. Galima pasistengti, kad reciau jis pasireikstu. Tinkamai maitintis, nesusalti, nesukaisti kad nepertrauktu vejas, gerti daug negazuoto vandens, atsisakyti alkoholiniu gerimu, laiku eiti i tualeta ir pan... Jei kazkas domina placiau, klauskit smile.gif
Atsakyti