Jungiuosi į vargšių būrį ir vėl. Vakar jaučiau keistą skausmą, nesuvokiau iki galo, kad čia gali uždegimas reikštis (toks skausmas labiau menstruacinis). O šiaip to uždegimo tikėjausi, nes savaitgalį palaidojau močiutę, o kaip žinia visose bažnyčiose šalta, tuose laidojimo namuose irgi taip kojas sušalau, kad raičiausi ten sėdėdama. Kitiems juokas gal ima, bet man norėjosi pasiimt kokias vilnones kojines ir užsidėjus sėdėti Tai va, pirmiausia bendri peršalimo simptomai, išbėrė spuogais visą kūną ir va šįryt jau anksti ryte lėkiau į wc su keistais skausmais ir nemaloniu šlapinimusi. Gerai tik tiek, kad paskaudėjo lyg per mėnesines ir viskas atslūgo. Išgėriau ką turėjau po ranka, tame tarpe ir furadonino. Nuėmė viską iškart, bet jau kaip pykino ir pradėjo migdyti, griuvau į lovą, atsijungiau 4 valandoms.
QUOTE(kristabelly @ 2011 07 26, 10:45)
darė echo... įtaria, kad dažnas uždegimas susijęs su smėliu inkstuose, nes turiu tokių kaip ir mini akmenukų...
Man žinokit irgi dėl echo padaręs urologas pasakė, kad reikia itin daug vandens gerti, valyti inkstus, nes akmenukai formuojasi. Ir gali ateityje skausmų priepuoliai dėl to kartotis, todėl vanduo geriausias draugas.... nors jis man kartais taip atsibosta, kad net pykina, bet šiandien vėl va 1.5 l sugėriau, vakarui dar nusipirksiu gal arbūzą kokį, kad prasivalytų viskas.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 26, 11:05)
Man taip buvo... Bet viena gydytoja liepė išmokt tvarkytis su savo vidumi, nes, sakė, kad kartais cistitas pasireiškia ir dėl psichosomatinių priežasčių (kai daug kartų teko kamuotis, paskui, kad tik kas ir jau jauti diskomfortą, skausmus ir t.t.)
Bet iš tiesų tai kam ne pirmas kartas, kiekviena geriausiai žino, kaip jai pačiai su tuo kovoti
Bet iš tiesų tai kam ne pirmas kartas, kiekviena geriausiai žino, kaip jai pačiai su tuo kovoti
Sutinku visiškai Man tas uždegimas pirmą kartą kai pasireiškė, maniau išprotėsiu, visko bijojau, kankinausi, jausdavau simptomus. Buvau neviltyje, kad nuolatos sirgsiu. O dabar pastebėjau, kad tai kartojasi dėl peršalimo ir jau žinau, kaip save saugoti reikia ir pajutus simptomus ko griebtis. Viskas kažkiek ramiau pas mane, labiau kontroliuojama....
QUOTE(rasilka @ 2011 07 27, 15:08)
Sveikos, jau kokia trečia diena labai maudžia pilva, atrodo, kad viduje kažkas degtų, norisi daug šlapintis. Tai čia bus šlapimo pūslės uždegimas? Pilvas atrodo išsipūtęs ir labai skauda. Kur reikia kreiptis pas šemos daktara ar ginekologa?
Pas šeimos gydytoją. Ji kur reikės duos siuntimą.