Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Jammin1 @ 2011 06 27, 20:49)
Va sito ir nezinojau  blush2.gif

aj nieko tokio, kad nežinojot ...svarbiausia nepatirti viso šito biggrin.gif
Atsakyti
kreipiuosi į tas, kurioms atliktas šlapimo pasėlio tyrimas 4u.gif kaip jis atliekamas? Ar tuo metu reikia sirgt pūslės uždegimu?
gavau siuntimą pas urologą, apsilankiau ir sakė, kad lauks tuomet, kai pasikartos uždegimas, tai suprantu, tas tyrimas tik tuomet ir parodo, kokios baklterijos? taip pat nugasdino žodžiai, kad tai invazinis tyrimas unsure.gif taigi laukiu informacijos iš jau atlikusių tokį tyrimuką 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Aš irgi dažnai susiduriu su šia liga. Anksčiau buvo gerai, kai vaistai buvo be recepto. O dabar ...Pernai nuvažiavau į Palangą. Ten ir prigriebė. Pas gydytoją nenueisi - eilė 2sav. į priekį, už koncultaciją 40Lt ir tada tave nusiųs pas urologą, kur irgi teks tikriausiai moketi...O skauda jau dabar. Nors namo važiuok. Gėriau Urinal (spanguolių kapsulės), Žinojau, kad padeda petražolių šaknų arbata. Radau prieskonių skyriuje, tai užsipylus gėriau. Dvi dienas kankinausi, po to praėjo.
Va, šiąnakt pajutau simptomus ( dar neskauda, bet kažkas jaučiasi ) Vėl visą dieną gėriau tas kapsules. Ir va vakare neskauda ax.gif

Dar sako ramunėlių vonelės padeda. Bet kai pabandžiau ją pasidaryti, tai pusė vonios kambario apsėmiau lotuliukas.gif Vienu žodžiu neapskaičiavai kiek vandens į baleiką pilti ir savo ruros dydžio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 07 13, 10:34)
kreipiuosi į tas, kurioms atliktas šlapimo pasėlio tyrimas  4u.gif kaip jis atliekamas? Ar tuo metu reikia sirgt pūslės uždegimu?

Man jį uždegimo metu kuo skubiau paskyrė smile.gif Tai ir aptiko bakteriją...
O jis atliekamas paprastai - nusišlapini į induką ir viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaivorykštė @ 2011 07 14, 00:03)

Dar sako ramunėlių vonelės padeda. Bet kai pabandžiau ją pasidaryti, tai pusė vonios kambario apsėmiau  lotuliukas.gif  Vienu žodžiu neapskaičiavai kiek vandens į baleiką pilti ir savo ruros dydžio lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

O kas dėl vaistų, tai tikrai bėda. Aš jau pajutus negerumus, lėkiau į nušalesnę vaistinę ir išprašiau kad furadonino parduotų smile.gif Gerai, kad tetulė pagailėjo manęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 14, 08:22)
O jis atliekamas paprastai - nusišlapini į induką ir viskas  biggrin.gif

hmm, tai kokia dar invazija čia biggrin.gif čia gal pagasdint daktaras norėjo, na bet pavyko jam unsure.gif
Atsakyti
Man šitas reikalas pradėjo kartotis po gimdymo ir pastebėjau, kad dažnai po smileysex.gif atsiranda verysad.gif skauda nesmarkiai, bet nuolat jaučiu spaudimą, atrodo galėčiau gyventi tualete.. doh.gif klausimas : kokius vaistus galima vartoti žindančiai ? (apie spanguoles ir meškauoges žinau.. ) norisi kažko rimtesnio.. nepamenu pavadinimo vaistuku, lb mažos tabletės ar žirneliai ir lb pigus (juos gėriau prieš 3 metus...) bet siūlykit viską cool.gif
Atsakyti
wink.gifp+2011 07 14, 20:27-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 07 14, 20:27)
Man šitas reikalas pradėjo kartotis po gimdymo ir pastebėjau, kad dažnai po smileysex.gif atsiranda  verysad.gif  skauda nesmarkiai, bet nuolat jaučiu spaudimą, atrodo galėčiau gyventi tualete..  doh.gif  klausimas : kokius vaistus galima vartoti žindančiai ? (apie spanguoles ir meškauoges žinau.. ) norisi kažko rimtesnio.. nepamenu pavadinimo vaistuku, lb mažos tabletės ar žirneliai ir lb pigus (juos gėriau prieš 3 metus...) bet siūlykit viską  cool.gif

galbūtapie homeopatinius "Reneel" kalbate? tai tokios baltos mažos tabletės, saldokos, kurias reik po liežuviu tirpinti
Atsakyti
Kol dar vasara, siūlyčiau prisirinkti trikertės žvaginės. Man ja rekomendavo kaimynė, kuri su šita žolele pati išsigydė ir sako, kad daugumai moterų padėjo. Pabandykit, gal ir jums pagelbės. O tos piktžolės pilna visur, net pas mane kieme jos yra.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2011 07 18, 15:27)
Kol dar vasara, siūlyčiau prisirinkti trikertės žvaginės. Man ja rekomendavo kaimynė, kuri su šita žolele pati išsigydė ir sako, kad daugumai moterų padėjo. Pabandykit, gal ir jums pagelbės. O tos piktžolės pilna visur, net pas mane kieme jos yra.

specialiai google vaizduose pažiūrėjau kaip atrodo, bet, deja, pas mus tokios piktžolės niekur nėra sad.gif jei kartais atrasiu kur, tai turbūt reik džiovinti ir paskui arbatą gerti?
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 07 19, 09:29)
specialiai google vaizduose pažiūrėjau kaip atrodo, bet, deja, pas mus tokios piktžolės niekur nėra sad.gif jei kartais atrasiu kur, tai turbūt reik džiovinti ir paskui arbatą gerti?

Na taip, aš geriu arbatą. Prieš savaitę vėl buvau pajautusi kad kažkas negerai, tai jau visą savaitę ir geriu. Bijau prisikalbėti, bet kol kas viskas gerai. Tik, žinoma, arbatą reikia bent kurį laiką pavartoti. Kaip sako patys žolininkai, tai bet kokią gydomąją arbatą reikia bent jau 21 dieną gert.
O jei tos žolės neina rast laukuose, tai gal jos yra pirkti vaistinėse arba aliejaus parduotuvėse?
O šiaip, tai aš niekada nepastebėdavau, kad pas mane kieme jos yra, tol, kol nepradėjau ieškoti, kol tiksliai nežinojau kaip ji atrodo. Ir dažnai ji mėgsta būt "pasislėpusi" šalia kokio krūmo ar sienos.
Atsakyti
as ir va pries gerus 3men persalau lauke ir dabar kartojasi kaskart, tai gydytoja Furadonins israse, bet as ju nebaigiau gert, pagerejo po keliu tableciu ir nustojau gert, dabar gailiuosi, nes kai tik atlieku reikala gamtoje (nes kitos galimybes nebuna) tai galiu zinoti, kad po dienos ar kitos nakti prabusiu slapioje lovoje, nes nejauciu kada atlieku reikala, ir pastoviai noriu i tualeta, kad ir pries 3 sek atlikau... verysad.gif
Atsakyti
Radau dar vieną patarimą:
"beprasidedantį šlapimo pūslės uždegimą, jei imatės iš karto, galima sustabdyti labai paprastai- arbatmedžio eterinio aliejaus užtepame ant rodomojo piršto ir juo tepame šlapimo kanalą. "
"Arbatmedžio aliejsu makštyje panaikina baltąsias. Tereikia padaryti taip pat"
Čia citatos iš N.Degutienės "Mano mamos sveikatos knygelės"
Atsakyti