Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(shmor @ 2011 05 30, 23:49)

Kam nors yra taip buvę? Nežinau ar rašytis pas gydytoją, nes kol kas nesu labai išsigandus, o laiko kada apsilankyt tikrai sunkiai rasčiau..
Patarkit, moterys smile.gif

Na man buvo irgi su krauju šlapinimasis, labai išsigandau nes tai buvo pirmas kartas gyvenime. Tačiau kitą dieną praėjo. Aprimo viskas kažkiek ir tada užėjo priepuolis , skausmai ir išvažiavau į ligoninę. Ten paaiškino, kad man kraujo galėjo būti nes šlapimtakiu kad koks akmenėlis nepraėjo, ko pasekoje būna kraujo ir dideli skausmai .... Tai va, čia įvairiai gali būti, bet kad šlapimo pūslės uždegimas yra tai čia realiausia...

QUOTE(milou @ 2011 06 09, 08:38)
is visos sitos istorijos man keista, kad gydytojas paskyre antibijotikus nesulaukes slapimo paselio atsakymo. kazkaip maniau, kad pirma tureti atrasti ta zaraza nuo kurios gydo antibijotikais... laukiu nesulaukiu kol nunesiu savo sy ten ir galesiu pradeti gerti vaistus. nes atrodo sienom lipti pradesiu  blush2.gif sedziu cia ant to savo kilimelio kaip vista nuo 5ryto...

Man ligoninėje irgi nepadarius pasėlio tyrimo skyrė antibiotikus, nes nenorėjo nieko laukti urologas, dvejus išrašė. Kai gavau tyrimus pasėlio, pasirodo kad atitiko paskirtieji antibiotikai aptiktai zarazai g.gif
Šiaip čia ne juokas, kaip tada gydytojas sakė nereikia nieko laukti o imt ir gydyti, kad ir tais antibiotikais, gal todėl jums iškart paskyrė juos... g.gif

Tikrai labai užjaučiu ligoniukes verysad.gif 4u.gif Čia daug tokių, vargšių...
Aš niekada nemaniau, kad susidursiu su šia problema, bet deja... manau niekad negali žinoti, kada atsiras tas uždegimas, čia moterų silpnoji vieta. Reikia save labai saugoti. Kad ir dabar - šiltuoju metų laiku. Jokio šalto vandens schmoll.gif ... nes kiek čia reikia, kojas pašalai ir viskas, vakare jau ant wc tupi su skausmais verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif siandien paskutine mano antibijotiku dienele, bet zenklaus pagerejimo nejauciu... tiesa is skausmo neberiecia, bet vis dar laksau sy ir nieko doro nepadarau nulekus blush2.gif siandien pasiemiau atsakymus is laboratorijos, kiek suprantu rasta bakterija E.COLIS (kaip didziaja dali sios ligos atveju) ir kad leukocitu kiekis virsija norma: kraujo tyrumuose apvesta raudonai, kad leukocitu 11 (turetu buti 4-8), o slapimo tyrime leukocitu 1000.000 kai turetu buti iki 10.000. dar ten tas pats parasyta apie eritrocitus slapime, bet jau man ten per sudetinga suprasti visus tuos trumpinius.. tikiuosi kad nera taip baisu kaip atrodo unsure.gif ryt sokliuosiu pas gydytoja.... laikykites visos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 13 birželio 2011 - 19:39
sveikos visos ligones 4u.gif mane aplanke sita liga pries 3 mesesiu per menesines is pradziu nesupratau kame reikalas pilva nezmoniskai skaudejo temperatura auksta galvojau jau mirsiu bet i toleta manes visai nevaro net nenoriu galiu sau isguleti visa diena nenuejus bet nieko ir nevalgiau nei geriau gal del to, bet ligoninej paeme slapimo tyrimus ir nustate slapimtakiu infekcija uzdegima ir va dabar po 3 men aplanke sita liga mane jau 4 diena kaip is lovos nepasikeliu vakar buvau ligoninej israse antibiotiku tai jau siandien diena sviesesne bet man labai itartina kodel kaip einu i tulika man neskauda ir kodel mane sita liga aplanko per menesines ar cia normalu ar cia negali buti kokios kitos problemos nes pas mane tai cia jie tik israso antibiotiku ir varyk is ligonines.... vargelis
Atsakyti
QUOTE(Ryteja @ 2011 06 13, 21:14)
sveikos visos ligones  4u.gif  mane aplanke sita liga pries 3 mesesiu per menesines is pradziu nesupratau kame reikalas pilva nezmoniskai skaudejo temperatura auksta galvojau jau mirsiu bet i toleta manes visai nevaro net nenoriu galiu sau isguleti visa diena nenuejus bet nieko ir nevalgiau nei geriau gal del to, bet ligoninej paeme slapimo tyrimus ir nustate slapimtakiu infekcija uzdegima ir va dabar po 3 men aplanke sita liga mane jau 4 diena kaip is lovos nepasikeliu vakar buvau ligoninej israse antibiotiku tai jau siandien diena sviesesne bet man labai itartina kodel kaip einu i tulika man neskauda ir kodel mane sita liga aplanko per menesines ar cia normalu ar cia negali buti kokios kitos problemos nes pas mane tai cia jie tik israso antibiotiku ir varyk is ligonines.... vargelis

Man pvz tie požymiai būna panašus (skausmo, pilvo sunkumo, dažno noro šlapintis) kaip ir prieš pačias mėnesines, tačiau uždegimas pasilenkia su jomis...
Gal čia jums kažkas ne taip su pačiom menstruacijomis? jeigu tik joms esant jaučiami tokie nemalonumai? Ar būtent pas ginekologę buvot?

Nu ir "kieti" tie gydytojai, prirašo vaistų ir viskas...nei siunčia toliau tirtis - nieko sad.gif Net neįsiklauso kas kaip ir kada, visiems ta pati diagnozė, vaistai......
Atsakyti
Sveikutes, mane siuncia pas urologa, gal kas lankesi? ka jis daro? nes bus vyrai, tai kazkaip nedrasu
Atsakyti
QUOTE(azvaigzdute @ 2011 06 23, 19:11)
Sveikutes, mane siuncia pas urologa, gal kas lankesi? ka jis daro? nes bus vyrai, tai kazkaip nedrasu

Na man tik čiupinėjo pilvą, visur viską išspaudinėjo smile.gif O daugiau kad darytų tai nieko labai - tyrimams pasiuntė ir vaistukus išrašė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 24, 10:07)
Na man tik čiupinėjo pilvą, visur viską išspaudinėjo  smile.gif  O daugiau kad darytų tai nieko labai - tyrimams pasiuntė ir vaistukus išrašė...  smile.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(azvaigzdute @ 2011 06 24, 18:15)

Pas urologus buvau kai nuo slapimo pusles uzdegimo komplikavosi i sunku inkstu uzdegima. tai maige pilva,pasiunte echoskopijos ir dar kruvos ivairiu radiologiniu tyrimu darytis smile.gif urologai tikrai nelenda niekur "ten" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 06 24, 19:16)
urologai tikrai nelenda niekur "ten"  mirksiukas.gif  biggrin.gif

biggrin.gif užtenka mums ir ginekologių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 06 24, 19:16)
urologai tikrai nelenda niekur "ten"  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Kai daro cistoskopiją, lenda per šlapimtakį į šlapimo pūslę ir pagulėti tenka visai kaip pas ginekologą. taip kad reikalui esant urologai palandžioja...aš negąsdinu, aš tik perspėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 06 27, 12:42)
Kai daro cistoskopiją, lenda per šlapimtakį į šlapimo pūslę ir pagulėti tenka visai kaip pas ginekologą. taip kad reikalui esant urologai palandžioja...aš negąsdinu, aš tik perspėju  smile.gif

Va sito ir nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 09 10, 12:19)
taip, reikia ramesnio sekso, bent jau kol aprims uždegimai ir pozų, kuriomis nedirginama šlapimo pūslė...aš gerai nepamenu, ką patarė ginekologė, bet berods tai buvo "šaukštelių poza", visos, kai moteris viršuje, nes gali pati kontroliuoti padėtį  ax.gif  stiprint pūslę tai pirmiausiai saugotis nuo peršalimų, šiltai laikyti kojytes, gerti spanguolių papildus ir profilaktiškai arbatytes smile.gif

Noriu DAR KARTELĮ padėkoti nuotaka siaubūnė už SUPERINĮ patarimą- atsisakyti pozos, kai dirginama pūslė blush2.gif Jau beveik metai ir JOKIO pūslės uždegimo thumbup.gif thumbup.gif Jokių antibų thumbup.gif thumbup.gif Tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti