QUOTE(shmor @ 2011 05 30, 23:49)
Kam nors yra taip buvę? Nežinau ar rašytis pas gydytoją, nes kol kas nesu labai išsigandus, o laiko kada apsilankyt tikrai sunkiai rasčiau..
Patarkit, moterys
Na man buvo irgi su krauju šlapinimasis, labai išsigandau nes tai buvo pirmas kartas gyvenime. Tačiau kitą dieną praėjo. Aprimo viskas kažkiek ir tada užėjo priepuolis , skausmai ir išvažiavau į ligoninę. Ten paaiškino, kad man kraujo galėjo būti nes šlapimtakiu kad koks akmenėlis nepraėjo, ko pasekoje būna kraujo ir dideli skausmai .... Tai va, čia įvairiai gali būti, bet kad šlapimo pūslės uždegimas yra tai čia realiausia...
QUOTE(milou @ 2011 06 09, 08:38)
is visos sitos istorijos man keista, kad gydytojas paskyre antibijotikus nesulaukes slapimo paselio atsakymo. kazkaip maniau, kad pirma tureti atrasti ta zaraza nuo kurios gydo antibijotikais... laukiu nesulaukiu kol nunesiu savo sy ten ir galesiu pradeti gerti vaistus. nes atrodo sienom lipti pradesiu sedziu cia ant to savo kilimelio kaip vista nuo 5ryto...
Man ligoninėje irgi nepadarius pasėlio tyrimo skyrė antibiotikus, nes nenorėjo nieko laukti urologas, dvejus išrašė. Kai gavau tyrimus pasėlio, pasirodo kad atitiko paskirtieji antibiotikai aptiktai zarazai
Šiaip čia ne juokas, kaip tada gydytojas sakė nereikia nieko laukti o imt ir gydyti, kad ir tais antibiotikais, gal todėl jums iškart paskyrė juos...
Tikrai labai užjaučiu ligoniukes Čia daug tokių, vargšių...
Aš niekada nemaniau, kad susidursiu su šia problema, bet deja... manau niekad negali žinoti, kada atsiras tas uždegimas, čia moterų silpnoji vieta. Reikia save labai saugoti. Kad ir dabar - šiltuoju metų laiku. Jokio šalto vandens ... nes kiek čia reikia, kojas pašalai ir viskas, vakare jau ant wc tupi su skausmais