Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Sveikos mamos! Reikia pagalbos! jau kelinta diena skauda nugara,strenu srityje,sonai(is pradziu galvojau kad cia nuo sedejimo,nes db nuo ryto iki vakaro sedet tenka jau antra savaite),o snd ryte pastebejau kad slapinuosi bsk kraujingai;/ bet be skausmo.cia gali buti slapimo pusles uzdegimo pozymis? cia gal jau reikia skubiai pas daktara? ar kokiu vaistu arbatu i vaistine?Furadonins turiu kaip tik gal isgert? aciu labai uz pagalba!
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2011 05 17, 11:38)
Sveikos mamos! Reikia  pagalbos! jau kelinta diena skauda nugara,strenu srityje,sonai(is pradziu galvojau kad cia nuo sedejimo,nes db nuo ryto iki vakaro sedet tenka jau antra savaite),o snd ryte pastebejau kad slapinuosi bsk kraujingai;/ bet be skausmo.cia gali buti slapimo pusles uzdegimo pozymis? cia gal jau reikia skubiai pas daktara? ar kokiu vaistu arbatu i vaistine?Furadonins turiu kaip tik gal isgert? aciu labai uz pagalba!

Aš manau, kad jums reikia kreiptis į gydytoją.
Kai skauda nugarą negerai. Su inkstais kažkas g.gif
Blogiau nebus, jeigu nueisite.. Gerkite arbatas, būtinai daug vandens.

Papasakokit kaip sekėsi vizitas jeigu eisite 4u.gif
Atsakyti
šlapimo pūslės uždegimui gydytis vartoju Furadoniną, spanguolių yra tabletės Care Lady ir meškauogių arbatytė, bet jeigu dar ir su kraujuku - neturiu patarimo. sėkmės
Atsakyti
sveikos gyvos visos mergaites paneles moterys kreipiuosi i jus pagalbos...mazdaug pries 5 dienas maudziausi saltame basejne kadangi dabar esu ne lietuvoje cia 30 -35 laipsniai karscio..po poros dienu nebegau vakare i tualeta pasislapint ir zodziu nenormalus skausmas..kap supratau persalau slapimo pusle bet esu skaicius apie tai jog yra didelis skirtumas kai skausmas kai tik pradedi slapintis arba paciam gale,kuris variantas slapimo pusles uzdegimas o kuris veneriniu lygos pagavimas?nes esu turejus lytiniu aktu..jau apie 4dienas kankinuosi skausmu slapinantis ir negaliuu myletis ,beja esu ne lietuvoje kaip galeciau isgyditi sia problema uzsieni kokius vaistukus pirkti esu skaiciusi cia forume tik zinoma tu pavadiniu tiek daug o kuriuos isirinkti sunku..bei esu skaicius jog be recepto as vaistuku negausiu , kokiais dar budais tai galima kuo greiciau isgyditi...labai lauksiu jusu atsakymu patarimu bei tiesiog pasidalinkite savo nuomone gal but jus zinote kaip man padeti aciu mielosios:)) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(erkaerka @ 2011 05 17, 14:15)
šlapimo pūslės uždegimui gydytis vartoju Furadoniną, spanguolių yra tabletės Care Lady ir meškauogių arbatytė, bet jeigu dar ir su kraujuku - neturiu patarimo. sėkmės

Aš irgi gėriau Furadoniną. Bet kaip mane nuo jo pykino... blink.gif blink.gif

QUOTE(Izabella23 @ 2011 05 25, 02:59)
sveikos gyvos visos mergaites paneles moterys kreipiuosi i jus pagalbos...mazdaug pries 5 dienas maudziausi saltame basejne kadangi dabar esu ne lietuvoje cia 30 -35 laipsniai karscio..po poros dienu nebegau vakare i tualeta pasislapint ir zodziu nenormalus skausmas..kap supratau persalau slapimo pusle bet  esu skaicius apie tai jog yra didelis skirtumas kai skausmas kai tik pradedi slapintis arba paciam gale,kuris variantas slapimo pusles uzdegimas o kuris veneriniu lygos pagavimas?nes esu turejus lytiniu aktu..jau apie 4dienas kankinuosi skausmu slapinantis ir negaliuu myletis ,beja esu ne lietuvoje kaip galeciau isgyditi sia problema uzsieni kokius vaistukus pirkti esu skaiciusi cia forume tik zinoma tu pavadiniu tiek daug o kuriuos isirinkti sunku..bei esu skaicius jog be recepto as vaistuku negausiu , kokiais dar budais tai galima kuo greiciau isgyditi...labai lauksiu jusu atsakymu patarimu bei tiesiog pasidalinkite savo nuomone gal but jus zinote kaip man padeti aciu mielosios:)) smile.gif

Na visų pirma, kad ir kokia prežastis to nemalonumo reikia gydyti. Šiltai save laikyti, jeigu nėra galimybės pirkti vaistų receptinių, tai nusipirkti pagalbinių priemonių, aš asmeniškai vartoju Urinal, galima gerti spanguolių sultis, įvairias arbatas. Manau jos ne ką mažiau veiksmingos, tiesiog gydymas ilgiau trunka. smile.gif
Paskutinį kartą būtent gėriau arbatas, bruknių lapų ir meškauogių unsure.gif , tada urinal ir dar furadonino tabletes, bet kaip minėjau, nuo jų labai pykino tai dabar baisu apie jas ir pagalvoti schmoll.gif bet šiaip veiksmingos nerealiai thumbup.gif Aišku, dar šiltai tupėjau namie, net su vilnonėm kojinėm (pas mus labai vėsu namuose, net kai oras šiltas lauke) unsure.gif ...
Ir manau, kad nuo sekso reiktų susilaikyti. Tiksliau - negalimi jokie lyt santykiai, kai yra paūmėjimas, o norint visiškai pasveikti geriau niekuo neužsiimti kurį laiką. O pasveikus būtina griežta higiena (na kas su seksu susiję), kad neatsinaujintų vėl koks uždegimas. smile.gif

Ai, dar reiktų gerti vandenuko daugiau 4u.gif Ir man bent apramina skausmus šiltoje vonioje pagulėjus..
Atsakyti
Sveikos,
pirmą kartą prieš porą metų vieną dieną keletą valandų siaubingai skaudėjo šlapinantis ir į wc turėjau lakstyti kas kelias minutes arba išvis tiesiog laiką praleisti ant tualeto, nes, atrodė, jog visą laiką norisi šlapinintis, nors tik vos vos išeidavo. viskas savaime nurimo, bet po kelių mėnesių vėl keliom valandom pasikartojo! ir taip retai bet tesęsi iki dabar. tų kartų nebuvo daug, tad daug dėmesio nekreipiau. bet pastaruosius pusę metų prisidėjo dar tai, kad turiu lankstyti kiekvieną dieną dažnai į tualetą. o naktį kartais ir vieną, ir du kartus keliuosi.. dažnai jaučiu tokį nemalonų pojūtį - lyg niekada puslė taip ir neatsilaisvina.
nuėjau pas šeimos gydytą pasakyti, bet ji nuteikė, kad tai nuo nerimo ir įtampos (ji žino, jog gydausi nuo depresijos ir t.t.). man vis tiek pasirodė keista, jog tokie dalykai nuo nervų vyksta.. todėl pradėjau daugiau apie visa tai ieškoti informacijos ir radau jūsų skyrelį. dabar manau, kad man šlapimo pūslės uždegimas ir turiu dar gydytis nuo būtent šio dalyko.
būsiu dėkinga, jei prašytumėte, ką manot...
Papildyta:
dar galvoju... gal man reikia pas ginekologę? nors paskutinį kartą buvau prieš keletą mėn ir viskas tvarkoj buvo apžiūrėjus.. net nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 27 gegužės 2011 - 12:15
QUOTE(arbataa @ 2011 05 27, 13:22)

dar galvoju... gal man reikia pas ginekologę? nors paskutinį kartą buvau prieš keletą mėn ir viskas tvarkoj buvo apžiūrėjus.. net nežinau.

Aš jūsų vietoje pasiimčiau iš šeimos gydytojos siuntimą pas urologą. Ten jus pakonsultuos ir padarys reikiamus tyrimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal taip yra kam buvę?
Vakar ryte pajutau, kad skauda šlapintis. Labai neišsigandau, nes tai buvo panašu į paprasčiausią 'perputimą'. Vaistus pradėjau gerti šiandien.
BET..šiandien pastebėjau, jog nusišluostant yra išskyrų, labai panašių į menstruacijų išskyras. Kartais šlapimas šiek tiek (vos vos, labai skiestai, šviesiai rožiniai) tepa krauju. Bet ne po kiekvieno nusišlapinimo.
Išskyrų buvo taip pat labai minimaliai. Tarkim iš 10 apsilankymų wc jas aptikau 3 kartus ir tai tik milimetrinio dydžio.
Menstruacijos man pasibaigė aną pirmadienį, todėl nemanau, kad tai gali būti kažkaip susiję su išskyrom.

Kam nors yra taip buvę? Nežinau ar rašytis pas gydytoją, nes kol kas nesu labai išsigandus, o laiko kada apsilankyt tikrai sunkiai rasčiau..
Patarkit, moterys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shmor @ 2011 05 30, 23:49)
Sveikos.
Gal taip yra kam buvę?
Vakar ryte pajutau, kad skauda šlapintis. Labai neišsigandau, nes tai buvo panašu į paprasčiausią 'perputimą'. Vaistus pradėjau gerti šiandien.
BET..šiandien pastebėjau, jog nusišluostant yra išskyrų, labai panašių į menstruacijų išskyras. Kartais šlapimas šiek tiek (vos vos, labai skiestai, šviesiai rožiniai) tepa krauju. Bet ne po kiekvieno nusišlapinimo.
Išskyrų buvo taip pat labai minimaliai. Tarkim iš 10 apsilankymų wc jas aptikau 3 kartus ir tai tik milimetrinio dydžio.
Menstruacijos man pasibaigė aną pirmadienį, todėl nemanau, kad tai gali būti kažkaip susiję su išskyrom.

Kam nors yra taip buvę? Nežinau ar rašytis pas gydytoją, nes kol kas nesu labai išsigandus, o laiko kada apsilankyt tikrai sunkiai rasčiau..
Patarkit, moterys smile.gif

siulau apsilankyt pas daktara, gal koks slapimo pusles uzdegimas.
Atsakyti
Aš praeitą pavasarį irgi labai kankinausi su šlapimo pūslės uždegimu, tai man nepadėjo niekas tik sėdimosios ajerų ir liepžiedžių vonelės. Tikrai veiksminga natūrali priemonė, siūlau išbandyti. Voneles reikia daryti kas vakarą 14 dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
kosmaras kazkoks, ne liga... kankinuosi jau trecia savaite. prasidejo daznu lakstymu i toleta. prisiskaiciau visokiausiu patarimu internete, geriau daug skysciu, viriausi petrazoliu arbatas, vaistinej pirkau anti-cyctit, cys-control, kuriuos patare vaistininke. bet cia daugiau prevencines priemones, spanguoliu milteliai kazkokie, kurie man ne kazka padejo.. viena ryta uzejo tokia krize, kad issiunciau savo brangiausiaji i vaistine ir jis parsuoliavo su kazkokiais antibijotikais. nezinau kaip jam pardave, gyvename ne Lietuvoje. manau jis net pats nesuprato, kad cia antibijotikai. pavadinimo dabar nepasakysiu, kazkas is M... ten irgi reikia istirpinti vandenyje ir isgerti. tikrai kaip ranka nueme. trims dienoms verysad.gif ir vel istorija is naujo.. rodos pradejo skaudeti nugara, atsirado kraujo slapinantis. o jau skausmas riete tai net sulinkis i klaustuka sededavau darbe. nuejau pas gydytoja. paskyre antibiotiku, kuriu dabar po ranka neturiu ( 4u.gif rasau sededama vonioje ant silto kilimelio ir atsiremus i silta radijatoriu, nes vos tik iseinu is sitos patalpos net psichologiskai matyt grizta nors begti i toleta). siryt turiu nueiti i laboratorija su slapimo tyrimu ir padarys bendra issamu kraujo. is visos sitos istorijos man keista, kad gydytojas paskyre antibijotikus nesulaukes slapimo paselio atsakymo. kazkaip maniau, kad pirma tureti atrasti ta zaraza nuo kurios gydo antibijotikais... laukiu nesulaukiu kol nunesiu savo sy ten ir galesiu pradeti gerti vaistus. nes atrodo sienom lipti pradesiu blush2.gif sedziu cia ant to savo kilimelio kaip vista nuo 5ryto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 09 birželio 2011 - 07:40
uzjauciu console.gif
linkiu greitai pasveikti 4u.gif
Atsakyti