Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(irma355 @ 2011 01 31, 15:45)
pas urologa

ačiū mirksiukas.gif gal kuri esate išbandžiusi terapines procedūras (pvz, purvo vonias, purvo aplikacijų tamponus ir pan) kovodamos su šlapimo takų infekcijomis? gal turite kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Vakar staigiai is niekur nieko sysiojant, kad perdure, pradejo stipriai pilva skaudeti ir sysioti su krauju. Niekad nesu sirgus pusles uzdegimu. Pilva biski skaudejo pries tai bet maniau kad cia gimda skauda pries menesines.
Pradejau geriti brukniu, medetku ir petrazoliu arbatas pakaitom. Pusle ant pilvo detis. Dar vyras urinal parveze. Tai siandien sysioju jau be skausmo ir kraujo. Pilvas dar jautrus. Geriu toliau arbatas. Kaip manot ar reiktu pas daktara apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2011 02 01, 11:03)
Vakar staigiai is niekur nieko sysiojant, kad perdure, pradejo stipriai pilva skaudeti ir sysioti su krauju. Niekad nesu sirgus pusles uzdegimu. Pilva biski skaudejo pries tai bet maniau kad cia gimda skauda pries menesines.
Pradejau geriti brukniu, medetku ir petrazoliu arbatas pakaitom. Pusle ant pilvo detis. Dar vyras urinal parveze. Tai siandien sysioju jau be skausmo ir kraujo. Pilvas dar jautrus. Geriu toliau arbatas. Kaip manot ar reiktu pas daktara apsilankyti?

sveika prisijungusi, nepaguosiu, bet kartą susirgus, turėsit nuolat besikartojančią bėdelę, tad labai saugokit save. Dar rekomenduoju patupėjimą ant karštų bulvių su lupyna garų, labai padeda ax.gif jei nepraeis iki rytojaus, manau reikėtų pasirodyti gydytojui, pasidaryti tyrimus. nors tiesą sakant, man kai nuolat kartojasi, tik pradeda kraujuoti, tai aš savarankiškai gydaus, nes jau žinau mintinai ką gydytojai pasakys doh.gif
Atsakyti
Ryt eisiu pas gydytoja jau nebegaliu. Kokie tyrimai daromi? Ryte atsikeliu nieko neskauda nei pilvo nei sysiojant. Taciau vakarais raitaus is skausmo tiek pilvaskauda. Slapinantis jokiu problemu, ir nebegioju daznai. Gal cia kas nors kita? Ar jums irgi taip buna?

Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2011 02 02, 21:31)
Ryt eisiu pas gydytoja jau nebegaliu. Kokie tyrimai daromi? Ryte atsikeliu nieko neskauda nei pilvo nei sysiojant. Taciau vakarais raitaus is skausmo tiek pilvaskauda. Slapinantis jokiu problemu, ir nebegioju daznai. Gal cia kas nors kita? Ar jums irgi taip buna?

na, man tai nelabai čia panašu į šlapimo pūslės uždegimą, būtinai eikit pas gydytoją. prie ŠPU skauda, degina sysiojant ir nueiti tualetan tenka dažniau nei visada. skauda taip pat ir ryte, ir vakare, jei negeri vaistų. parašykit, kaip sekėsi, ką gydytojas sakė.
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2011 02 03, 10:31)
na, man tai nelabai čia panašu į šlapimo pūslės uždegimą, būtinai eikit pas gydytoją.  prie ŠPU skauda, degina sysiojant ir nueiti tualetan tenka dažniau nei visada. skauda taip pat ir ryte, ir vakare, jei negeri vaistų. parašykit, kaip sekėsi, ką gydytojas sakė.

Na man irgi buvo tokie simptomai kaip kad rašė narė smile.gif
Tik kraujas pasirodęs ir skausmas šlapinantis, po to dingo ir liko skausmas kažkur pilvo ertmėje, po to persimetė į inkstą... Labai dideli skausmai užėjo, važiavau į ligoninę.. Tai rašė antibiotikus kaip nuo šlapimo pūslės uždegimo. g.gif

Beje, reiktų visada pasidaryti šlapimo pasėlio tyrimą. Ten gi rodo ar turi bakteriją ir jeigu taip, tai kokią...
Atsakyti
Taigi merginos buvau pas seimos daktare. Si paspaudinejo, nusiunte pas ginekologa nes jau visur skaudejo nebsupratau kas. Ten padare eho (nakti prisigalvojau visko ir inkstus ir pastojima nevietoj) is moteriskos puses viskas gerai. Bet tyrimas slapimo ziaurus. Taigi pusles uzdegimas. Kadangi planuojam leliuka iki menesiniu liepe gert lengvus vaistus ir arbatas. O jei bus menesines furo... Kazkokius stipresnius. Ir nuo skausmo vaistu, nes nebegalejau kitaip. Po vaistu kurso pas urologa paseliui ir tolesniam gydymui. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2011 02 03, 20:32)
Taigi merginos buvau pas seimos daktare. Si paspaudinejo, nusiunte pas ginekologa nes jau visur skaudejo nebsupratau kas. Ten padare eho (nakti prisigalvojau visko ir inkstus ir pastojima nevietoj) is moteriskos puses viskas gerai. Bet tyrimas slapimo ziaurus. Taigi pusles uzdegimas. Kadangi planuojam leliuka iki menesiniu liepe gert lengvus vaistus ir arbatas. O jei bus menesines furo... Kazkokius stipresnius. Ir nuo skausmo vaistu, nes nebegalejau kitaip. Po vaistu kurso pas urologa paseliui ir tolesniam gydymui. Tai tiek.

Na tai Jums taip, kaip man... g.gif
Aš irgi jau turiu siuntimą pas urologą... Dabar sergu , kai pasveiksiu iškart eisiu. Reikia užbaigt šį reikalą iki galo..nes man bent jau esmė tie skausmai nesuvokiami... doh.gif
Atsakyti
Joo reikia pasveikt normaliai. Sako kad susirgus sirgsi dar, bet gal bent nedaznai. Sekmes tau pasveikt. Skausmas tai belekoks, geriau nepatirt.
Atsakyti
uuuj sita beda ir as turejau pries kelis metus.. siaubas pradzioj ir arbatas geriau, ir ant puodu tupejau niekas nepadejo, bet viskas prasidejo tada kai baigiau sportuot, nes siaip visa gyvenima aktyviai gyvenau thumbup.gif paskui nebeapsikentus skausmu pasidariau slapimo tyrima, gavau antibijotiku ir isigydziau ten viska smile.gif o kovoju dabar nuo vasaros su inkstukais savo verysad.gif biski kas ir is karto uzdegimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2011 02 01, 13:07)
sveika prisijungusi, nepaguosiu, bet kartą susirgus, turėsit nuolat besikartojančią bėdelę, tad labai saugokit save.

as manau, kad galima pasveikti.. jau pora metu neturejau umaus špu, bedeliu liko, bet jos kitokios,
o umiai kai raiciausi, verkiau, ir turbut daugiau negu metus geriau, leidaus antibus praejo. bet perskaiciau n literaturos, kartais ir su gydytojais tenka pasigincyti, nu bet mano atvejis turbut kitoks, taciau parasysiu, gal kam pravers info, man pusles uzdegima sukele tokia nebaisi, bet lpl.. buves vaikinas uzkrete, siaip as stebiuosi, kad pas gine seimos polinklinikoje tepinelis keleta kartu nerode, tai trichomonos ir tik kitur pasidarius tyrimus parode, taigi itariu savo seimos poliklinika, kad gal netiria tepineliu. Del sios priezasties visi skiriami uvaminai, furadoninai, norbactinai ir t.t ir t.t. neveikdavo ir gal tik truputi palengvindavo, taigi kai po ilgu kankyniu dar buvo paskirta ir metradizonolio (ginekologes) man ir partneriui (butinai), plius dar ten plataus spektro antibu, po sito pasikeite situacija, tik per toki ilgalaiki sirgima spu nusilpo slaples raumuo, tai likdavo liekamojo slapimo. Zodziu jaunoms merginoms turincioms ne viena berna, ir negalincioms pasveikti, tai tie antibakteriniai vaistai neveikia verta pagalvoti ir apie sia priezasti. Siaip ismintingas gydytojas kai kuriais atvejais turetu pats neatmesti.
Nemazai naudingos info yra ir temoj - dirgli slapimo pusle, ten kai kurios labai konkreciai isdeste merginos, aciu visoms kurios dalinasi info smile.gif
Atsakyti
siandien buvau pas urologa. Nieko neskauda, slapinuosi normaliai, bt rado eritrocitu. Tyrima kartojo kelis kartus ir vis ju yra. Nieko nepaskyre, bet neramu kas gali but g.gif Vienas daktaras sako, kad pas moteris turi ju but, kitas, kad ne. Ir paliko nieko nepasake kas yra.
Atsakyti