QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2011 02 01, 13:07)
sveika prisijungusi, nepaguosiu, bet kartą susirgus, turėsit nuolat besikartojančią bėdelę, tad labai saugokit save.
as manau, kad galima pasveikti.. jau pora metu neturejau umaus špu, bedeliu liko, bet jos kitokios,
o umiai kai raiciausi, verkiau, ir turbut daugiau negu metus geriau, leidaus antibus praejo. bet perskaiciau n literaturos, kartais ir su gydytojais tenka pasigincyti, nu bet mano atvejis turbut kitoks, taciau parasysiu, gal kam pravers info, man pusles uzdegima sukele tokia nebaisi, bet lpl.. buves vaikinas uzkrete, siaip as stebiuosi, kad pas gine seimos polinklinikoje tepinelis keleta kartu nerode, tai trichomonos ir tik kitur pasidarius tyrimus parode, taigi itariu savo seimos poliklinika, kad gal netiria tepineliu. Del sios priezasties visi skiriami uvaminai, furadoninai, norbactinai ir t.t ir t.t. neveikdavo ir gal tik truputi palengvindavo, taigi kai po ilgu kankyniu dar buvo paskirta ir metradizonolio (ginekologes) man ir partneriui (butinai), plius dar ten plataus spektro antibu, po sito pasikeite situacija, tik per toki ilgalaiki sirgima spu nusilpo slaples raumuo, tai likdavo liekamojo slapimo. Zodziu jaunoms merginoms turincioms ne viena berna, ir negalincioms pasveikti, tai tie antibakteriniai vaistai neveikia verta pagalvoti ir apie sia priezasti. Siaip ismintingas gydytojas kai kuriais atvejais turetu pats neatmesti.
Nemazai naudingos info yra ir temoj - dirgli slapimo pusle, ten kai kurios labai konkreciai isdeste merginos, aciu visoms kurios dalinasi info