QUOTE(kristutea @ 2011 01 06, 23:16)
O kokia poza yra netinkama?
Galiu pasakyt, kokia tinkama, kad nedirgintų pūslės - šaukštelių Bet tai ne iš praktikos, kažkas anksčiau buvo minėjęs.
Mano šeimos gydytoja, kai skundžiausi ir skundžiausi dėl pūslės, užuot dariusi tyrimus, spėlionėm užsiiminėjo. Tai kai pasakė, galbūt aš savo vyrui alergiška, paprašiau siuntimo pas urologą. Tas nusprendė, kad man reikia atpalaiduojančių pūslės raumenis tabletėlių pagerti. Kai jas gėriau ir gėriau, o tik blogėjo, įtariau, kad gal man iš moteriškosios pusės nekas. Bet ginekologė išgirdusi, kas man darosi, įtarė tik cistitą, kurį patvirtino kitas urologas. Pagėriau ''uvamin'' ir praėjo, tik dar lengvai paperšėdavo kartais. Kai nuėjau pakartotinai, ir paskyrė šlapimo pasėlį pasidaryti, o kol kas pagerti ''urinal''. Va taip ir baigėsi tie negalavimai... O tyrimo laukiu sėkmingai nevengdama jokių pozų, nes nėra netinkamų, pasirodo
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 01 06, 22:51)
Na mėnuo tai jau čia per daug Gal pati pasiskambinkit dėl rezultatų
Va, kad nežinau, kokiais varpais... Sesutė sakė pati paskambinsianti. Gydytojas atvyksta kartą per sav, tad jei dar nesulauksiu, eisiu pati, nes tel. nežinau, kuriuo teirautis