Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(kristutea @ 2011 01 06, 23:16)
O kokia poza yra netinkama?  ax.gif

Galiu pasakyt, kokia tinkama, kad nedirgintų pūslės - šaukštelių ax.gif Bet tai ne iš praktikos, kažkas anksčiau buvo minėjęs.
Mano šeimos gydytoja, kai skundžiausi ir skundžiausi dėl pūslės, užuot dariusi tyrimus, spėlionėm užsiiminėjo. Tai kai pasakė, galbūt aš savo vyrui alergiška, paprašiau siuntimo pas urologą. Tas nusprendė, kad man reikia atpalaiduojančių pūslės raumenis tabletėlių pagerti. Kai jas gėriau ir gėriau, o tik blogėjo, įtariau, kad gal man iš moteriškosios pusės nekas. Bet ginekologė išgirdusi, kas man darosi, įtarė tik cistitą, kurį patvirtino kitas urologas. Pagėriau ''uvamin'' ir praėjo, tik dar lengvai paperšėdavo kartais. Kai nuėjau pakartotinai, ir paskyrė šlapimo pasėlį pasidaryti, o kol kas pagerti ''urinal''. Va taip ir baigėsi tie negalavimai... O tyrimo laukiu sėkmingai nevengdama jokių pozų, nes nėra netinkamų, pasirodo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 01 06, 22:51)
Na mėnuo tai jau čia per daug  doh.gif  Gal pati pasiskambinkit dėl rezultatų g.gif

Va, kad nežinau, kokiais varpais... Sesutė sakė pati paskambinsianti. Gydytojas atvyksta kartą per sav, tad jei dar nesulauksiu, eisiu pati, nes tel. nežinau, kuriuo teirautis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 05, 21:22)
Beje, kiek trunka padaryti šlapimo pasėlio tyrimą, gal galite kas pasakyti... kai nunešiau gruodžio pradžioje, lig šiol neskambina pranešti, kad yra ats.  g.gif

Aš šiandien atidaviau induką. Tai manau kad kitą savaitę gal ketvirtadienį jau bandysiu skambintis. g.gif Šiaip mėnesio tikrai nereikia laukti kad sužinoti atsakymą.. smile.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 01 06, 22:53)
Pagėriau ''uvamin'' ir praėjo, tik dar lengvai paperšėdavo kartais. Kai nuėjau pakartotinai, ir paskyrė šlapimo pasėlį pasidaryti, o kol kas pagerti ''urinal''. Va taip ir baigėsi tie negalavimai... O tyrimo laukiu sėkmingai nevengdama jokių pozų, nes nėra netinkamų, pasirodo  cool.gif

Man dabar išrašyta Uvamin ir kažkoks Ciprofloxacin g.gif Tik šiandien pradėjau jas gerti.. Labai tikiuosi kad padės, nes rodo nemenką uždegimą tyrimai. doh.gif

Atsakyti
Sveikos, turiu problemą. Rado man irgi šlapimo takų infekciją, išrašė gydytoja furadonins, bet info.lapelyje parašyta, kad nesčioms draudžiama jį vartoti? blush2.gif
Kadangi pasitikiu gydytoją, pradėjau gerti tas tabletes, bet vakar pasirodė rudos išskyros, iškviečiau greitąją, pakilo spaudimas, bet šiaip pasakė į gydytoją kreiptis....
Gal kam nors kažkas buvo panašaus?
Esu 15 savaitę nestuke.gif .
Atsakyti
aš kai buvau nėščia ir sirgau šlapimo takų infekcija, man leido į veną peniciliną, iš viso vaistų pasirinkimas nėščioms moterims yra ribotas ir tikrai manau furadoninas netinka.O kreipėtės į ginekologę ar urologą ar išrašė šeimos gydytoja? eikite ir reikalaukite, kad atsakingai parinktų vaistus
Atsakyti
QUOTE(Katerina777 @ 2011 01 20, 09:03)
Sveikos, turiu problemą. Rado man irgi šlapimo takų infekciją, išrašė gydytoja furadonins, bet info.lapelyje parašyta, kad nesčioms draudžiama jį vartoti? blush2.gif
Kadangi pasitikiu gydytoją, pradėjau gerti tas tabletes, bet vakar pasirodė rudos išskyros, iškviečiau greitąją, pakilo spaudimas, bet šiaip pasakė į gydytoją kreiptis....
Esu 15 savaitę  nestuke.gif .

O tai kodėl perskaičius tą lapelį nepaskambinot gydytojai? g.gif čia juk ne juokas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katerina777 @ 2011 01 20, 10:03)
Esu 15 savaitę  nestuke.gif .

Tai jau tikrai nejuokauk ir nelauk. Panašaus buvo kam ar ne, tavo atvejis individualus ir kuo greičiau ieškok normalaus gydytojo su normaliu požiūriu. Forumas lieka forumu, o gydytojas gydytoju. Sėkmingo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 20, 12:52)
Tai jau tikrai nejuokauk ir nelauk. Panašaus buvo kam ar ne, tavo atvejis individualus ir kuo greičiau ieškok normalaus gydytojo su normaliu požiūriu. Forumas lieka forumu, o gydytojas gydytoju. Sėkmingo  nestuke.gif

...ir dar tas gydytojas gydytojui nelygu. Kaip matome g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kur galima nusipirkti šlapimo tyrimo indikacinių juostelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2011 01 28, 22:28)
Gal kas žinote, kur galima nusipirkti šlapimo tyrimo indikacinių juostelių g.gif

O čia kokiu tikslu? Gal vaistinėse yra, tik ne visose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 28, 22:31)
O čia kokiu tikslu? Gal vaistinėse yra, tik ne visose?  g.gif

Kiek klausiau, sako, kad neturi g.gif
Atsakyti
sveikos, gal žinote tiksliai, pas kokį gydytoją(ginekologą, urologą, šeimos gydytoją) turėčiau kreiptis dėl nuolat besikartojančių ūmių šlapimo pūslės uždegimų? noriu išsitirti privačiai, ne sjau nebesusitvarkau verysad.gif
Atsakyti
pas urologa
Atsakyti