kaip noreciau kad tikrai tik slapimo pusle butu, taip jau nesinori tu moterisku problemu turetu, beto ginekologo paslaugos vajezau kiek kainuoja- vien apziura 100 lt
QUOTE(MissR @ 2010 12 04, 22:10)
kaip noreciau kad tikrai tik slapimo pusle butu, taip jau nesinori tu moterisku problemu turetu, beto ginekologo paslaugos vajezau kiek kainuoja- vien apziura 100 lt
Kaip ir rase - butinai pries miega kojas kaitinkit su druska karstam vandenyje iki negalejimo - vis dapilkit verdancio vandens ir vilnones kojines ir i lova.
Dar ir pasedekit ant garuojancio puodo - tik neverdancio:
as darau taip - i nedideli puoda ipilu karsto verdancio vandens, imetu kokiu zoleliu - medetku pvz ir ta puoda istatau i klozeta. Tada uz poros min kad nebutu labai karsta, sedu ant klozeto ir tie garai taip gerai atpalaiduoja pusle, uch
ir i lova
Siaip reikia - jei susirgai nuo to kad susalai, tai reik gydytis siluma - i karsta pirti, jei susalai kojas, tai prie miega jas kaitint ir pan.
Sekmes ir sveikit
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 05, 23:57)
Kaip ir rase - butinai pries miega kojas kaitinkit su druska karstam vandenyje iki negalejimo - vis dapilkit verdancio vandens ir vilnones kojines ir i lova.
as darau taip - i nedideli puoda ipilu karsto verdancio vandens, imetu kokiu zoleliu - medetku pvz ir ta puoda istatau i klozeta. Tada uz poros min kad nebutu labai karsta, sedu ant klozeto ir tie garai taip gerai atpalaiduoja pusle, uch
ir i lova
Siaip reikia - jei susirgai nuo to kad susalai, tai reik gydytis siluma - i karsta pirti, jei susalai kojas, tai prie miega jas kaitint ir pan.
Sekmes ir sveikit
ir i lova
Sekmes ir sveikit
pasirodo man is moteriskos puses visos bedos negalima nieko karsto nei vonios nei voneliu
negana to ir slapimas blogas-vadinasi problema 2 in 1- ir slapimo pusles uzdegimas ir moteriskos bedos
Mano mamytę vis kamuodavo šitokios bėdos, tfu tfu tfu man kol kas neprikibo jokia bakterija. Tai va mano mamai draugė pasiūlė gerti kažkokias sultis iš Aloe Vera. Kas keisčiausia suveikė Gal tai labiau kaip profilaktika, bet tikrai veikia. Padeda sutvarkyti mėnesinių ciklą, sumažėja skausmai mėnesinių metu. Gal kam padės ši rekomendacija Būkit sveikos, mielosios
Jungiuosi ir aš į nelaimėlių būrį
Kažkada seniau yra buvę nežymių požymių uždegimo, nes būna, kad pašalu kojas (sugebėjimų didelių kaip ir nereik )..bet viskas atsipirkdavo tik dažnesniu palakstymu į WC.
Vakar viskas prasidėjo stipriais pilvo skausmais, nesupratau net tiksliai kurioje vietoje ir ką man skauda. Vieną akimirką maniau kad nebe ištversiu ir tiesiai į ligoninę teks vykti.
Bet išgėriau nuo skausmo vaistų ir susirietus sėdėjau.
Aišku buvo ir kiti požymiai - skausmas šlapinantis, net šiek tiek kraujo. MB iškart pasakė, kad gali būti uždegimas. Tada paskaitėm internete kas ir kaip ir tiesiog išgėrus vaistų, įsitaisiusi užmigau, visą naktį išmiegojau (skausmai tiek išvargino kad tiesiog "miriau" ir norėjau tik miegoti ). Šįryt atsikėliau, su baime nuėjau į WC, šiek tiek buvo skausmelio, bet kraujo ne ir pilvo skausmų nebe...
Tiesa, nieko nelaukus dar išgėriau nuo uždegimo ir skausmo vaistų (seniai buvo daktarė išrašiusi nuo moteriškų dienų skausmo).. Greičiausiai jie mane dabar ir laiko ant kojų, nes nejaučiu beveik jokio diskomforto , vos vos lengvą maudimą ir didelę baimę eiti į WC ....
Norėjau paklausti, ar normalu, kad vieną dieną tokie priepoliai, skausmai, o kitą jau viskas žymiai sumažėję...ir viso labo nuo kelių tablečių nuo skausmo ir ramunėlių arbatos.
Ar čia tiesiog apgaulingai taip viskas?
Rytoj žadu keliaut pas gydytoją, nieko nelauksiu, noriu vaistų, patarimų ir tyrimų, nes tokio skausmo seniai nekentėjau....
Užjaučiu visas, kas su tuo ilgai gyvena
Ir labai šaunu, kad čia tiek moterys pasakoja, dalinasi patirtimi, išties daug naudingų patarimų radau ir nusiraminau
Kažkada seniau yra buvę nežymių požymių uždegimo, nes būna, kad pašalu kojas (sugebėjimų didelių kaip ir nereik )..bet viskas atsipirkdavo tik dažnesniu palakstymu į WC.
Vakar viskas prasidėjo stipriais pilvo skausmais, nesupratau net tiksliai kurioje vietoje ir ką man skauda. Vieną akimirką maniau kad nebe ištversiu ir tiesiai į ligoninę teks vykti.
Bet išgėriau nuo skausmo vaistų ir susirietus sėdėjau.
Aišku buvo ir kiti požymiai - skausmas šlapinantis, net šiek tiek kraujo. MB iškart pasakė, kad gali būti uždegimas. Tada paskaitėm internete kas ir kaip ir tiesiog išgėrus vaistų, įsitaisiusi užmigau, visą naktį išmiegojau (skausmai tiek išvargino kad tiesiog "miriau" ir norėjau tik miegoti ). Šįryt atsikėliau, su baime nuėjau į WC, šiek tiek buvo skausmelio, bet kraujo ne ir pilvo skausmų nebe...
Tiesa, nieko nelaukus dar išgėriau nuo uždegimo ir skausmo vaistų (seniai buvo daktarė išrašiusi nuo moteriškų dienų skausmo).. Greičiausiai jie mane dabar ir laiko ant kojų, nes nejaučiu beveik jokio diskomforto , vos vos lengvą maudimą ir didelę baimę eiti į WC ....
Norėjau paklausti, ar normalu, kad vieną dieną tokie priepoliai, skausmai, o kitą jau viskas žymiai sumažėję...ir viso labo nuo kelių tablečių nuo skausmo ir ramunėlių arbatos.
Ar čia tiesiog apgaulingai taip viskas?
Rytoj žadu keliaut pas gydytoją, nieko nelauksiu, noriu vaistų, patarimų ir tyrimų, nes tokio skausmo seniai nekentėjau....
Užjaučiu visas, kas su tuo ilgai gyvena
Ir labai šaunu, kad čia tiek moterys pasakoja, dalinasi patirtimi, išties daug naudingų patarimų radau ir nusiraminau
mamytes gyvenancios Airijoje, patarkit ka galima butu nusipirkti? siuo metu nedirbu ir negaliu eiti pas gydytojus...o ta pusle mane nuzudys
Ar LT, ar kitur turbūt lengviausia apsieiti su žoliniais vaistasi, rūgštinančiais šlapimą. Paprasčiausia išeitis - nusipirkti petražolių, žalių ar džiovintų, ir gerti jų arbatą.
Beje, kiek trunka padaryti šlapimo pasėlio tyrimą, gal galite kas pasakyti... kai nunešiau gruodžio pradžioje, lig šiol neskambina pranešti, kad yra ats.
Beje, kiek trunka padaryti šlapimo pasėlio tyrimą, gal galite kas pasakyti... kai nunešiau gruodžio pradžioje, lig šiol neskambina pranešti, kad yra ats.
kai tik prasidejo simptomai iskart pradejau gerti ladycare, medetku,ramuneliu arbatas...vakar garu vonele pasidariau, dar bandysiu kojas pakaitinti...
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 05, 21:22)
Jei jokios bakterijos neauga, tai man bent paskambino po poros dienų, ar net po dienos.. tiksliai nepamenu, bet jei ten kas nors blogo auga, tai užtrunka ilgiau, nes reikia paauginti ir dar užauginus jautrumą vaistams nustatyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 06, 22:03)
Jei jokios bakterijos neauga, tai man bent paskambino po poros dienų, ar net po dienos.. tiksliai nepamenu, bet jei ten kas nors blogo auga, tai užtrunka ilgiau, nes reikia paauginti ir dar užauginus jautrumą vaistams nustatyti
Oi, oi... visą mėnesį laukiant galima pradėti galvoti, kad pamiršo mane... O šiaip pūslės reikaliukai kaip ir susitvarkė . Apsieinu ir be žolyčių jau kuris laikas. Net įdomu, koks rezultatas bus to tyrimo.
O grįžtant prie ankstesnės patirties, kuria čia intensyviai dalijausi vasarą, galiu pasakyti, kad visiška nesąmonė buvo per mažas skysčių vartojimas, hormonų disbalansas ar netinkamos pozos mylintis. Tereikėjo pakliūti pas normalų gydytoją ir problema dingo. Žinoma, negaliu sakyti, kad neatsinaujins, saugausi šalčio, bet vis tiek esu tokia patenkinta
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 06, 21:44)
Oi, oi... visą mėnesį laukiant galima pradėti galvoti, kad pamiršo mane...
Na mėnuo tai jau čia per daug Gal pati pasiskambinkit dėl rezultatų
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 06, 20:44)
....galiu pasakyti, kad visiška nesąmonė buvo per mažas skysčių vartojimas, hormonų disbalansas ar netinkamos pozos mylintis. Tereikėjo pakliūti pas normalų gydytoją ir problema dingo. ....
O kokia poza yra netinkama?