Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Nezinau, ar jau buvo atejes laikas pagereti, ar is tiesu padejo RENEEL is HEEL produkcijos- homeopatinis preparatas. Pameginkite, blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
Sakot,kad be receptu vaistinese neparduoda blink.gif Nuejau ir nusipirkau stipru vaista- nolicin. Ir kitokiu cheminiu siule mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kriste91 @ 2010 11 14, 15:39)
Nezinau, ar jau buvo atejes laikas pagereti, ar is tiesu padejo RENEEL is HEEL produkcijos- homeopatinis preparatas. Pameginkite, blogiau tikrai nebus.

Aisku reikia pabandyti ta ar kita homeopatini, bet ne tada , kai paumejimas doh.gif . Tik , kai jauciuosi gerai, apie ta beda nebegalvoju blush2.gif Ir taip jau pilna ivairiu letiniu neisgydomu ligu turiu, tai jei ne nuo tos, tai nuo kitos gydausi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 lapkričio 2010 - 17:37
O man šlapimo pūslės uždegimas prisikabina po sekso. Vat ir dabar. Klausimas, ar čia vyriškis kaltas ir užneša, kokias bakterijas? Ar tiesiog nuo pačio veiksmo susidirgina ten viskas ir vat pasekmės? Bijau, kad rimčiau, kas nebūtų, nes ir dilgčioja ir kvapas man nelabai malonus. Plius dabar dar mėnesinės, tai iš vis faina doh.gif Tai va, kankina šita bėda ne pirmą kartą, bet matau aišku ryšį tarp sekso ir uždegimo. Žinau, kad chlamidijų požymis gali būti, bet gi nepasireikš jos po poros dienų? Arba kankintų uždegimas tikrai ne tik po sekso. Žodžiu, gal kas pasidalins patirtimi?
Atsakyti
Sveikos, antra diena kažkas ne taip. Šlapinuosi su krauju, šianden dar ir kažkokių greiviu pastebejau, bet visa tai ne is gimdos... Geriu KT, ir dabar galvoju. gal netycia nuo ju ? pradejau dirbti naktine pamaina, ir per 24 h gavosi 2 tabletes, gali but nuo to?
Papildyta:
ar tiesiog slapimo pusles uzdegimas?
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 20, 19:50)
O man šlapimo pūslės uždegimas prisikabina po sekso. Vat ir dabar. Klausimas, ar čia vyriškis kaltas ir užneša, kokias bakterijas? Ar tiesiog nuo pačio veiksmo susidirgina ten viskas ir vat pasekmės? Bijau, kad rimčiau, kas nebūtų, nes ir dilgčioja ir kvapas man nelabai malonus. Plius dabar dar mėnesinės, tai iš vis faina  doh.gif Tai va, kankina šita bėda ne pirmą kartą, bet matau aišku ryšį tarp sekso ir uždegimo. Žinau, kad chlamidijų požymis gali būti, bet gi nepasireikš jos po poros dienų? Arba kankintų uždegimas tikrai ne tik po sekso. Žodžiu, gal kas pasidalins patirtimi?

Na aš kankinaus ilgą laiką su uždegimais.. Kol prisiruošiau nueiti pas daktarą. išgėriau antibiotikus, po to pasitikrinau pas ginekologą - rado ir ten infekciją (ne chlamidijos). ir lygtais praėjo. nors su ta bėda kankinaus keletą metų, o ankščiau ginekologė sakydavo viskas gerai.. Tai ir nebeaišku ar šiaip infekcija buvo ar ginekologinė dasidėjo.. Bet džiaugiuos kad bent kolkas nieko nebejaučiu.. Tai ką norėjau patart- eikit pas daktarus. Kartais atrodo jau nepagydoma liga- gali būti taip lengvai išsprendžiama.
Jei kalbi kad kvapas nemalonus- tai gali būti ginekologinė infekcija. Gal net ta pati kaip man ( panašūs simptomai). Jei ne kvapas būčiau sakius pasisiok po lytinių santykių.. Eik pas ginekologą pirmiausia.. Ir perspėk jį dėl uždegimų..
Atsakyti
Po lytinio akto būtinai reikia nueiti nusišlapinti, net jei ir nenori, nes nuo spazmų sukyla bakterijos ir poto jos nusėda ant šlapimtakių ir šlapimo pūslės sienelių.

Aš ilgai kankinausi su tais amžinais uždegimais, kas savaitę naujas prasidėdavo. Kol galiausiai išsireikalavau recepto Palin vaistams, jie veikia labai didelį spektrą bakterijų esančių šlapimo pūslėje, ir po vieno jų kurso jau metai nieko panašaus nebejaučiu smile.gif
p.s. išbandyta dar ant dviejų draugių kuriuos turėjo tokias pačias problemas, padėjo palinas bigsmile.gif

Man gydytoja sakė, kad jei jau Palin nepadės tai reikia daryt bakterijos pasėlio tyrimą ir tada skirs vaistui tiksliai tai bakterijai naikint kurią ras.
Atsakyti
Ir man po smileysex.gif buna. As butinai nusislapinu, tai dazniausiai isvengiu. Ir po ginekologines apziuros buna doh.gif Tai manau, kad tai bakterija uzsinesa arba sudirgina. Tikrai tai ne sasaja su chlamidijomis, nes as jas tyriausi, tai nerado schmoll.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti, jeigu šlapinatės skausmingai ir dažnai gali būti šlapimtakių uždegimas, blogesniu atveju inkstų. Jumis dėta skubėčiau pas gyd. 4u.gif
Atsakyti
keista kaip žmonės ieško ligos diagnostikos forumuose, aš pirmiausiai lekiu pas gyd doh.gif
Atsakyti
prasidejo treciadieni mano bedos. susalau , ir ne vienakart, kojas.
nakti atsigulus , nebegalejau uzmigti- pradejo varineti i wc- atrodo pusle pilna pilna- bet nuleisdavau vos po laseli. taip pralaksciau 4-5 kartus kas pusvalandi, kol galu gale uzmigau. jauciau tik pusles persipildyma (nors ji istikro pustuste buvo) perstejimo nebuvo.
sekancia diena-ketvirtadieni- vel gi nemalonus maudimas pilvo apacioje, pusles persipildymo jausmas, varymas i wc, pradejau gerti meskauogiu arbata ir spanguoles.
penktadieni ryte atsikeliau - iskarto pajauciau isimetusi dygli pilvo apacioje desineje! labai issigandau . maude pilvo apacia, ir dar tas dieglys..nors skausmas pakenciamas, bet visdelto iskarto nuvaziavau i poliklinika-ten padare kraujo tyrima- normalus, slapime tik truputi leukocitu rado . pagal mano pasakojima gydytoja nusprende kad slapimo pusles uzdegimas . keista, bet slapinantis man nedegina, nepersti, tik maudimas pilvo apacioje, ir dieglys nudiegia karts nuo karto. antibiotiku neisrase, tik urinal pagerti .
siandien- sestadieni-visa diena guliu lovoj. maudzia pilvo apacia, negera, lyg ir pilva visa skauda, labai bijau, na taip negera verysad.gif jauciu lyg ir vel pusle, bet karts nuo karto toks jausmas apima, lyg skaudetu gimda- na menesiniu metu man labai panasiai maudzia. slapintis nevarineja, tik maudzia..
kaip manot ar cia tikrai slapimo pusle, ar is moteriskos puses koks uzdegimas??niekada nesu turejusi jokiu panasiu problemu, nezinau kaip elgtis...
ka tokiu atveju daryti ??
blogiausia, kad pas ginekologa priimtu tik ateinancios savaites gale .. verysad.gif
ar galima ekstra atveju kur nors kitur kreiptis, kad priimtu ?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2010 12 04, 19:26)
prasidejo treciadieni mano bedos. susalau , ir ne vienakart, kojas.
nakti atsigulus , nebegalejau uzmigti- pradejo varineti i wc- atrodo pusle pilna pilna- bet nuleisdavau vos po laseli. taip pralaksciau 4-5 kartus kas pusvalandi, kol galu gale uzmigau. jauciau tik pusles persipildyma (nors ji istikro pustuste buvo) perstejimo nebuvo.
sekancia diena-ketvirtadieni- vel gi nemalonus maudimas pilvo apacioje, pusles persipildymo jausmas, varymas i wc, pradejau gerti meskauogiu arbata ir spanguoles.
penktadieni ryte atsikeliau - iskarto pajauciau isimetusi dygli pilvo apacioje desineje! labai issigandau . maude pilvo apacia, ir dar tas dieglys..nors skausmas pakenciamas, bet visdelto iskarto nuvaziavau i poliklinika-ten padare kraujo tyrima- normalus, slapime tik truputi leukocitu rado . pagal mano pasakojima gydytoja nusprende kad slapimo pusles uzdegimas . keista, bet slapinantis man nedegina, nepersti, tik maudimas pilvo apacioje, ir dieglys nudiegia karts nuo karto. antibiotiku neisrase, tik urinal pagerti .
siandien- sestadieni-visa diena guliu lovoj. maudzia pilvo apacia, negera, lyg ir pilva visa skauda, labai bijau, na taip negera  verysad.gif jauciu lyg ir vel pusle, bet karts nuo karto toks jausmas apima, lyg skaudetu gimda- na menesiniu metu man labai panasiai maudzia. slapintis nevarineja, tik maudzia..
kaip manot ar cia tikrai slapimo pusle, ar is moteriskos puses koks uzdegimas??niekada nesu turejusi jokiu panasiu problemu, nezinau kaip elgtis...
ka tokiu atveju daryti ??
blogiausia, kad pas ginekologa priimtu tik ateinancios  savaites gale .. verysad.gif
ar galima ekstra atveju kur nors kitur kreiptis, kad priimtu ?

Pirmadienį anksti ryte (~7val.) paskambinkit į savo poliklinikos registratūrą.Kasdien būna skubios pagalbos tolonėlių.Pasakykit kas nutiko ir,kad reik pas ginę.
Atsakyti
O aš manau, kad čia šlapimo pūslė g.gif man panašiai buvo, iš pradžių šlapinantis neskaudėjo, po kelių dienų pradėjo skaudėt, dar po dienos inkstus pradėjo skaudėt. Diagnozė buvo inkstų uždegimas ir 10 dienų ligoninėje su antibiotikais į veną.
Abejoju, kad vien Urinal užteks. Kartu gerkite ir Urosept, ji papildo vienas kitą. Aišku, kad visokios arbatos, spanguolių sultys. Dar gerai vakare prieš miegą kojas karštam vandeny su druska palaikyt, tada maunies šiltas kojines ir tiesiai į lovą.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti