Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(DOMINUKE @ 2010 10 22, 20:17)
Merginos,o as visai sunkioj padeti.Jau mazdaug savaite sergu siuo uzdegimu,persti juodai,lakstau i tualeta istisai.Be tbeda ta,kad negaliu eit pas daktare,nes nedirbu,ir nesu registruota d.birzoj. verysad.gif Sumaisiau dienas ir nenuejau i birza.Tai dabar nezinau nei kokius vaistus gerti,kad butu be receptoi.Nusipirkus urinal kazkokius silpnensnius bet jokio pagerejimo schmoll.gif Gal kazka galit patarti?

Kad dabar jokių uroseptikų vaistinėse be recepto neparduos, o sunkaus uždegimo tokiais ką vaistinėse duoda neišsigydysi greičiausiai schmoll.gif
Aš tai siūlyčiau arba susirasti kas išrašys receptą, arba susimokėti pinigėlius ir kuo greičiau pradėti gydytis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 10 22, 19:25)
Aš kaip suprantu iš kraujo gali tik pasakyti, kad yra uždegimas, o iš pasėlio matosi kokios bakterijos išaugo ir kokiems vaistukams jos jautrios, būtent pagal tai ir paskiria tinkamą gydymą smile.gif
Na, o jei nori mokamai pasidaryti, tai manau gali pasiskambint į polikliniką ir registratūroj turėtų tiksliai pasakyti smile.gif
Tikriausiai taip ir bus- susimoki ir poto nuneši priduoti šlapimą smile.gif Betgi visą tą galima ir nemokamai, paprašius savo šeimos gyd. pasidaryti, ar ne?  g.gif

Kadangi man šeimos gydytoja sakė, jog visai įmanoma, kad net ir ligoninėj jau nebedaro nemokamo šlapimo pasėlio, tai bus greičiau, jei pati užsiimsiu... Tik dar prieš tai eisiu pas ginekologę pirmadienį. Šiąnakt ir vėl tradicinė patirtis kaip ir kassavaitę. Plius dar ir apačioj pilvą paskaudena... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 10 23, 17:14)
Kadangi man šeimos gydytoja sakė, jog visai įmanoma, kad net ir ligoninėj jau nebedaro nemokamo šlapimo pasėlio, tai bus greičiau, jei pati užsiimsiu... Tik dar prieš tai eisiu pas ginekologę pirmadienį. Šiąnakt ir vėl tradicinė patirtis kaip ir kassavaitę. Plius dar ir apačioj pilvą paskaudena...  schmoll.gif

Kažką svaigsta tavo gydytoja man atrodo smile.gif
Man gal tris ar keturis pasėlius darė ligoninėj prieš tris savaites-visiškai nemokamai, o ir poliklinikoj liepė po išėjimo iš ligoninės pasitikrinti-sakė mokėti nereikės smile.gif Užsirašiau antradieniui, tai galėsiu tiksliai pasakyti ar reikėjo mokėti, ar ne, bet manau tai būtinasis tyrimas ir neturėtų būti mokamas smile.gif
Atsakyti
Na, visgi pasirodo kad poliklinikoje mokami šlapimo pasėliai rolleyes.gif
Man patarė iš pradžių pasidaryti šlapimo tyrimą, o tik poto įvertinus jį- žiūrėti ar reikia to šlapimo pasėlio smile.gif Žodžiu kad veltui pinigėlių nešvaistyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 10 23, 22:27)
Kažką svaigsta tavo gydytoja man atrodo smile.gif
Man gal tris ar keturis pasėlius darė ligoninėj prieš tris savaites-visiškai nemokamai, o ir poliklinikoj liepė po išėjimo iš ligoninės pasitikrinti-sakė mokėti nereikės  smile.gif  Užsirašiau antradieniui, tai galėsiu tiksliai pasakyti ar reikėjo mokėti, ar ne, bet manau tai būtinasis tyrimas ir neturėtų būti mokamas smile.gif

KADANGI BUVAU PAS GINĘ (JAU II LYGIO - DAUGIAU ŽINANČIĄ), TAI SAKĖ, JEI LIGA- DARO NEMOKAMAI, JEI ŠIAIP IEŠKANT PROBLEMOS- REIKIA MOKĖTI. UŽREGISTRUOTA ESU PAS UROLOGĄ KETVIRTADIENIUI, BUS MATYT, KOKIA BUS JO NUOMONĖ, NES, ANOT GINĖS, NESĄMONĖ, KAD MANO DIAGNOZĖ - NERVINIO POBŪDŽIO NEGALAVIMAI. KADANGI VAKAR PRASĖDĖJAU VĖL TULIKE PORA VAL., PAGAL TUOS POŽYMIUS MAN LĖTINIS UŽDEGIMAS, KURĮ VAISTAI, KURIUOS GERIU, TIK NURAMINA TRUMPAM LAIKUI.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 10 26, 16:22)
KADANGI BUVAU PAS GINĘ (JAU II LYGIO - DAUGIAU ŽINANČIĄ), TAI SAKĖ, JEI LIGA- DARO NEMOKAMAI, JEI ŠIAIP IEŠKANT PROBLEMOS- REIKIA MOKĖTI. UŽREGISTRUOTA ESU PAS UROLOGĄ KETVIRTADIENIUI, BUS MATYT, KOKIA BUS JO NUOMONĖ, NES, ANOT GINĖS, NESĄMONĖ, KAD MANO DIAGNOZĖ -  NERVINIO POBŪDŽIO NEGALAVIMAI. KADANGI VAKAR PRASĖDĖJAU VĖL TULIKE PORA VAL., PAGAL TUOS POŽYMIUS MAN LĖTINIS UŽDEGIMAS, KURĮ VAISTAI, KURIUOS GERIU, TIK NURAMINA TRUMPAM LAIKUI.

Nu va, o aš su epikrize iš ligoninės ėjau ir vistiek pasakė kad reiks mokėti doh.gif Turbūt priklauso ir nuo gydytojo kažkiek... g.gif
Atsakyti
Taigi grįžau iš urologo. Padarė šlapimo tyrimą - uždegimas. Nereikia nė šlapimo pasėlio. Vadinasi pusmetį kankinausi su kažkokiais vaistais, kurie atpaliduodavo pūslės raumenis, o uždegimas niekur nedingo. Žinot, kad pati gydyčiausi, nebūtų pikta tiek laiko švaistyti vėjais. Gerai, kad nuėjau pas kitą UROLOGĄ, nes šeimos gyd. ir urologas va taip man ir padėjo...
Žadėto stebuklingo vaisto jums nepasiūlysiu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam yra taip buvę, kad skauda ne pūslę, o tik uretrą turbūt, visai negiliai, ir ne šlapinantis, o tiesiog pastoviai dilgsi skausmas, ir tiek, labai jau tai erzina, lyg koks danties skausmas... Bandysiu kol kas Urinal ir gal bruknių arbatą, tik va klausimas, ar tą ir taip gydau unsure.gif O čia ilgas savaitgalis ant nosies, iki antradienio vis tiek pas gydytojus nenueisiu, tai jei kam panašiai yra buvę ir žinot, ką ir kaip tuo atvejų gydytis, parašykit, prašau.
Atsakyti
Sveikos vel....
na ka,,pasidziaugiau pora savaiteliu ramiu gyvenimu,,,,,
nuejau i joga,,,,,pasalau kojas (nors prisirengusi, ir su siltom kojinem),,,,,
vakare jau nemalonus jausmas pilve, bet pasisildziau su silta bonke, spanguoles, --praejo. po 4 d nuejau vel i joga,,,,tikrai nesusalau,,,kojines dvigubas dejausi.........nu ir vel prasidejo smagumai.....matyt palei zeme kazkokia trauka vistik yra.....ir jau antra diena vel su pusle draugauju.....ir nuzliumbiau ir vel kritau i siokia tokia depresija.............. ar taip ir visa likusi gyvenima reikes gyventi bijant nors kiek pasalti,,,,,,,ir tt
siaubas:(
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 11 11, 23:21)
Sveikos vel....
na ka,,pasidziaugiau pora savaiteliu ramiu gyvenimu,,,,,
nuejau i joga,,,,,pasalau kojas (nors prisirengusi, ir su siltom kojinem),,,,,
vakare jau nemalonus jausmas pilve, bet pasisildziau su silta bonke, spanguoles, --praejo. po 4 d nuejau vel i joga,,,,tikrai nesusalau,,,kojines dvigubas dejausi.........nu ir vel prasidejo smagumai.....matyt palei zeme kazkokia trauka vistik yra.....ir jau antra diena vel su pusle draugauju.....ir nuzliumbiau ir vel kritau i siokia tokia depresija..............  ar taip ir visa likusi gyvenima reikes gyventi bijant nors kiek pasalti,,,,,,,ir tt
siaubas:(

kiekviena liga reikia prisijaukinti ir su ja susidraugauti..zinau, ka tai reiskia doh.gif bet man kolkas tai ji ilgam nebuvo dingusi, aplanko kartas nuo karto doh.gif
Atsakyti
taip, ši liga visam laikui. reikia labai saugoti nuo salčio, skersvėjų kojas, rankas, užpakalį. nevaikščioti žiemą su trumpom striukėm. Man kiekviena žiema kelia siaubą, vasarą dar įmanoma gyvent. Atrodo taip saugausi, bet per žiemą kelis kartus paūmėja pūslės uždegimas. O šiaip po 20m. stažo sergant chronišku pūslės uždegimu, dabar pastoviai jaučiu pilvo apačioje diegliukus ir toks jausmas, kad pūslė būtų suspausta. Urologas sako, kad taip ir bus, reikės su tuo susigyventi, o gydyti tik paūmėjimus, kai pradeda tankiai varyti į tualetą šlapintis, atsiranda didelis perštėjimas. Dar paguodė, kad metams einant atsiras šlapimo nelaikymas.
Atsakyti
Tai kam tada isvis pas gydytojus eiti doh.gif

As esu pora kartu buvusi del uzdegimu, bet kas is to. Nelabai kazka rado. O vaistus ,tai tiesiog anksciau nueidavau i vaistine su sarasu ir ieskodavo, kuriu dar nebandziau unsure.gif
Bet geriausiai padedavo meskauogiu arbata ax.gif . Paskutiniu metu reciau ir bebudavo.

o dabar uzejo kazkoks kitoks uzdegimas, pojuciai kiek kitokie ir kvapas slapimo nekoks (toks kaip pastovejusio) . Ar jums buna, kad kvapas pasikeicia? Meskauoges nelabai ka padeda doh.gif Pries savaite antibiotikus nuo gripo pasekmiu geriau, tai manau cia jie + imunitetas .
Papildyta:
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 04, 14:01)
Sveikos,
pabodo ir man pas atskirus daktarus vaikscioti-pas gine del maksties uzdegimu (tai grybas, tai kokai, tai siaip  uzdegimas), pas urologa (slapimas geras, paselis nieko neisaugino). pas uroginekologe R.Aniuliene ejau labiau del pusles--bet realiai nieko.. tik ginekologiskai ji mane ziurejo, del pusles isviso nieko negalejo pasakyti....

Vega, tai tikrai susije su grybeliu mirksiukas.gif Jau as tiek metu su juo prasikankinusi tikrai tiesiogini rysi pastebejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 lapkričio 2010 - 12:36