Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(AngeleZ @ 2009 12 02, 18:15)
Prisiminiau dar vieną tikrai patikrintą gydymosi būdą .Prastenių, kurių negaila bulvių su lupyna iššutinti ir ir perpylus į kokį nors bliūdą pasėdėti apie 15 minučių ant garų.Atsargiai, nenusideginkit. tai tikrai thumbup.gif

g.gif na manau , ta infekcija yra iš vidaus . O iš kitos pusės... schmoll.gif unsure.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
oi, mergytes, ir vel mane ta zaraza uzpuole gun_rifle.gif nebeismanau ir ka man bedaryt verysad.gif planuojam leliuka, tai kaip ir jokiu vaistu gert negaliu...meginsiu arbatom gydytis doh.gif ir kaip zmogus gali nestuke.gif tapt jei sitos ligos puola pastoviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 12 03, 11:42)
oi, mergytes, ir vel mane ta zaraza uzpuole gun_rifle.gif nebeismanau ir ka man bedaryt verysad.gif planuojam leliuka, tai kaip ir jokiu vaistu gert negaliu...meginsiu arbatom gydytis  doh.gif ir kaip zmogus gali  nestuke.gif tapt jei sitos ligos puola pastoviai doh.gif

Mes irgi planuojam vaikutį, tai kol neaišku ar pastojau, baisu ką ir bevartoti, tik žoleles. Tarp kitko petražolės nėščiom irgi nėra labai gerai. Kol kas man nežymiai pagerėjo. Vėl nusipirkau cranberries + c, o tas tepaliukas kažkiek padeda, jei jau neblogėja. Arbatų petražolių ne tiek ir daug geriu ir net ne kasdien, bet jei geriu, tai plikau žalias, kątik nuskintas petražoles. Ir išgėrusi jas suvalgau.
Kažin gal ir česnakas padeda? Dar sako pelyno arbata priešuždegimiškai veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 03 gruodžio 2009 - 21:13
QUOTE(Glamour @ 2009 12 03, 21:11)
Mes irgi planuojam vaikutį, tai kol neaišku ar pastojau, baisu ką ir bevartoti, tik žoleles. Tarp kitko petražolės nėščiom irgi nėra labai gerai. Kol kas man nežymiai pagerėjo. Vėl nusipirkau cranberries + c, o tas tepaliukas kažkiek padeda, jei jau neblogėja. Arbatų petražolių ne tiek ir daug geriu ir net ne kasdien, bet jei geriu, tai plikau žalias, kątik nuskintas petražoles. Ir išgėrusi jas suvalgau.

ka cia per tepaliuka naudoji? g.gif man vis dar nepraeina ta bjaurybe verysad.gif siandien nusipirkau Cran berry new nordic firmos. Jie su spanguolem, kukuruzais, ciobreliais ir rykstenem...sudetis platesne, tai gal tie pades g.gif
kazkaip susimasciau, kad gal tuos uzdegimus man maistas koks netinkamas sukelia? g.gif skaiciau kazkur kad gali buti nebakterines kilmes ir pvz pusle suerzina astrus, surus maistas, del to irgi gali kilti uzdegimas...kaip manot? g.gif nes tiesa pasakius megstu ir astriai ir surokai pavalgyti doh.gif is tikruju tai nebeismanau ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 03, 22:11)

Ne ne , su pelynu ten kažkas kitaip .Kiek pamenu susiję su virškinimu , skrandžiu , ir vartoti jo ilgai negalima nes kažkam ten gali pakenkti . Gal nerizikuokit . ax.gif
Atsakyti
klausykit, merginos, o gal vyras turi kokiu bakteriju ir lytiniu santykiu metu man jas pernesa? blink.gif bet vel gi, jei butu bakterines kilmes uzdegimas, slapimo tyrimas ji rodytu...o be to ginekologiskai tyre mane, tai viskas tvarkoj g.gif nebezinau ir ka begalvoti ir kaip besigydyti verysad.gif
Atsakyti
Na mano vyras lyg šiol jokių nusiskundimų neturėjo, tik aš. Daktarė liepė vyrą nusiųsti pas urologą išsitirti dėl infekcijų, o vakar kaip tik vyras pasiskundė, kad dažniau šlapintis nori. Kol pas daktarą pateks, laiko nemažai praeis. Galvoju gal vyrui dabar irigi spanguolių preparatą panaudot, petražolių pagert.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 06, 12:23)
Na mano vyras lyg šiol jokių nusiskundimų neturėjo, tik aš. Daktarė liepė vyrą nusiųsti pas urologą išsitirti dėl infekcijų, o vakar kaip tik vyras pasiskundė, kad dažniau šlapintis nori. Kol pas daktarą pateks, laiko nemažai praeis. Galvoju gal vyrui dabar irigi spanguolių preparatą panaudot, petražolių pagert.

gali duot, kol pas daktara prieis mirksiukas.gif nepakenks, o ir apsaugos, kad jam uzdegimas neisimestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2009 12 01, 00:15)
Nepirkit jokių kremukų iš platintojų  doh.gif Pas mane buvo tas pats .Kai pienligė , tai skauda ir niežti ir maudžia visur .Naudokit žvakutes kur daktarai išrašė ir pasiteiraukit apie tepalą savo antrai pusei...ant intymios vietos (kad atitiktų) Ir jokiose vonelėse nesėdėkit .  tongue.gif  4u.gif

na platintojais as irgi isvis nebepasitikiu schmoll.gif t.y. platinama produkcija doh.gif
As vonelese niekada nesedajau schmoll.gif

QUOTE(accessories @ 2009 12 01, 02:08)
Kai tik vos pajuntami pirmieji simptomai, reik gerti  daug vandens, meskauogiu arbata, taip pat minetas petrazoliu, spanguoliu, brukniu, kadagiu uogu. taigi, slapima reik rugstinti
Antibakteriniai vaistai vartojami gydytojo paskyrimu

Daug vandens butinybe drinks_cheers.gif

QUOTE(Cherich @ 2009 12 02, 12:18)
Nekenčiu šios ligos 4u.gif  Bet įsikibus manęs laikosi jau nuo kokių 15 metų, močiutė turėjo neatsparią šlapimo pūslę, dabar ir as nukopijavau g.gif
Visad griebdavaus spanguolių arbatų..ir furadonino..Net išsižiojau, kai paskaičiau, kad receptinis ans pasidarė doh.gif Ką dabar reiks daryt, kai nei iš šio, nei iš to atsibundi ryte, o skausmai baisiniai, pas daktarus eilės kilometrinės..  schmoll.gif

Viendel to kad receptinis pardejau ieskoti kitokiu vaistu, ne svien arbatu neuztenka man. Ir jau anoj temoj rasiau del to reneel. Man bent padejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 12 03, 11:42)
oi, mergytes, ir vel mane ta zaraza uzpuole gun_rifle.gif nebeismanau ir ka man bedaryt verysad.gif planuojam leliuka, tai kaip ir jokiu vaistu gert negaliu...meginsiu arbatom gydytis  doh.gif ir kaip zmogus gali  nestuke.gif tapt jei sitos ligos puola pastoviai doh.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 12 05, 19:57)
klausykit, merginos, o gal vyras turi kokiu bakteriju ir lytiniu santykiu metu man jas pernesa? blink.gif bet vel gi, jei butu bakterines kilmes uzdegimas, slapimo tyrimas ji rodytu...o be to ginekologiskai tyre mane, tai viskas tvarkoj g.gif nebezinau ir ka begalvoti ir kaip besigydyti  verysad.gif

Bakterija slapime nustato ne paprastas slapimo tyrimas, o slapimo PASELIS. Ji augina keleta dienu ir nustato kokiems vaistam ta bakterija atspari, o kokie vaistai ga nugalabys. Paseli galima mokamai padaryt..nebrangiai kainuoja, o naudos dauk.

As beplanuodama kazkada susirgau slapimo pusles uzdegimu ir nevartojau vaistu, o tik zoles (petrazoliu, meskauogiu, brukniu lapu, dirviniu asliuku, berzu lapu ir t.t., spanguoliu tabletes ir pan) niekas realiai nepadejo schmoll.gif tik biski nuslopina uzdegima, o paskui vel atsinaujina, nes bakterija tai gyva doh.gif Taip ir jus save kankinat ir dar blogiau sau ir busimam nestuke.gif pasidarot
Atsakyti
aš irgi turėjau vieną kartą šitą "džiaugsmą". išrašė antibiotikų, taip pat gėriau spanguolių tabletes ir meškauogių arbatą. beje, ši arbata pati šlykščiausia, kokią esu gėrusi. Bet šiaip lyg ir padėjo. Dabar labai saugausi, kad neperpūstų niekur, šiltai kojas laikau ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2009 12 08, 08:14)
Bakterija slapime nustato ne paprastas slapimo tyrimas, o slapimo PASELIS. Ji augina keleta dienu ir nustato kokiems vaistam ta bakterija atspari, o kokie vaistai ga nugalabys. Paseli galima mokamai padaryt..nebrangiai kainuoja, o naudos dauk.

As beplanuodama kazkada susirgau slapimo pusles uzdegimu ir nevartojau vaistu,  o tik zoles (petrazoliu, meskauogiu, brukniu lapu, dirviniu asliuku, berzu lapu ir t.t., spanguoliu tabletes ir pan) niekas realiai nepadejo  schmoll.gif tik biski nuslopina uzdegima, o paskui vel atsinaujina, nes bakterija tai gyva  doh.gif  Taip ir jus save kankinat ir dar blogiau sau ir busimam  nestuke.gif  pasidarot

kiek kartu dare paseli, tai nei karto jokios bakterijos neisaugino doh.gif butu kokia bakterija, tai bent butu aisku kaip ja gydyti, o dabar doh.gif todel ir darau prielaida, kad tie uzdegimai galbut ne bakterines kilmes g.gif
na bet dabar jau kaip ir geriau jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti