QUOTE(taram-param @ 2010 09 13, 20:51)
Nu prigazdinot če mane. Aisiu kita sav. pas gydytoją, matysim ką pasakys. O ar nepaknks šlapimo tyrimui, kad gėriau vaistus nuo gripo (paracetamolį)?
Ech nemegstu kaip pas gydytojus vaikščiot...
Ech nemegstu kaip pas gydytojus vaikščiot...
Nepakenks. Paracetamolis tik temperatūrą numuša ir skausmą nuima, o ne gydo gripo . Nuo gripo aplamai nėra vaistų, tik profilaktika (vitaminas C ir D)
Kai susirgau ūminiu ŠP uždegimu, važaivau į priėmimą ir gydytoja pati man pasakė, kas įsigyjau šią ligą visam gyvenimui, bet kokiu momentu gali atsinaujinti ir pati pasipasakojo, kad kankinasi su ją visą gyvenimą , išrašė man cheminių vaistų ir paleido namo. Nepatiko man jos žodžiai ir požiūris , nuo chemijos pykino nerealiai, negalėjau susitaikyti ir ieškojau informacijos apie gydymą natūraliom priemonėm savarankiškai ir radau.
Geriausiai padeda nuo šlapimo takų infekcijos- natūralios spanguolės. Jokie stebuklingi ekstraktai taip nepadės, kaip paprasta spanguolių uogų arbata . Nepatingėkite, prekybos centruose pilna šaldytų , sutrinkite su cukrumi ar su medumi pamaišykite ir gerkite kokius 3-5 kartus per diena. Aplamai skyščių kuo daugiau reikia gerti, tiesiog išplausite bakterijas ir nepamirškite higienos. O tie Urinal ir pan. tikrai daugiau profilaktikai tinka, bet kokia kaina jų .
Dabar visada turiu išspaustų spangolių sulčių su cukrum šaldytuve, kai tik koks įtarimas kyla, geriu šią skainą arbatelę ir viskas čiki.
Sveikatos visoms ir sėkmės