Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(taram-param @ 2010 09 13, 20:51)
Nu prigazdinot če mane. Aisiu kita sav. pas gydytoją, matysim ką pasakys. O ar nepaknks šlapimo tyrimui, kad gėriau vaistus nuo gripo (paracetamolį)?
verysad.gif Ech nemegstu kaip pas gydytojus vaikščiot...

Nepakenks. Paracetamolis tik temperatūrą numuša ir skausmą nuima, o ne gydo gripo . Nuo gripo aplamai nėra vaistų, tik profilaktika (vitaminas C ir D)
Kai susirgau ūminiu ŠP uždegimu, važaivau į priėmimą ir gydytoja pati man pasakė, kas įsigyjau šią ligą visam gyvenimui, bet kokiu momentu gali atsinaujinti blink.gif ir pati pasipasakojo, kad kankinasi su ją visą gyvenimą doh.gif , išrašė man cheminių vaistų ir paleido namo. Nepatiko man jos žodžiai ir požiūris schmoll.gif , nuo chemijos pykino nerealiai, negalėjau susitaikyti ir ieškojau informacijos apie gydymą natūraliom priemonėm savarankiškai ir radau. 4u.gif
Geriausiai padeda nuo šlapimo takų infekcijos- natūralios spanguolės. Jokie stebuklingi ekstraktai taip nepadės, kaip paprasta spanguolių uogų arbata . Nepatingėkite, prekybos centruose pilna šaldytų , sutrinkite su cukrumi ar su medumi pamaišykite ir gerkite kokius 3-5 kartus per diena. Aplamai skyščių kuo daugiau reikia gerti, tiesiog išplausite bakterijas ir nepamirškite higienos. O tie Urinal ir pan. tikrai daugiau profilaktikai tinka, bet kokia kaina jų blink.gif .
Dabar visada turiu išspaustų spangolių sulčių su cukrum šaldytuve, kai tik koks įtarimas kyla, geriu šią skainą arbatelę ir viskas čiki.
Sveikatos visoms ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 14 rugsėjo 2010 - 09:09
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 09 14, 10:09)
Jokie stebuklingi ekstraktai taip nepadės, kaip paprasta spanguolių uogų arbata . Nepatingėkite, prekybos centruose pilna šaldytų , sutrinkite su cukrumi ar su medumi pamaišykite ir gerkite kokius 3-5 kartus per diena.

Man labai skanios džiovintos spanguolės. Norfoje yra pirkti tokių didelių, skanių bigsmile.gif ... aš jas su liesu jogurtu mėgstu vietoj deserto pasmaguriauti, ir skanu, ir profilaktiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 09 14, 10:09)
Nepakenks. Paracetamolis tik temperatūrą numuša ir skausmą nuima, o ne gydo gripo . Nuo gripo aplamai nėra vaistų, tik profilaktika (vitaminas C ir  D)
Kai susirgau ūminiu ŠP uždegimu, važaivau į priėmimą ir gydytoja pati man pasakė, kas įsigyjau šią ligą visam gyvenimui, bet kokiu momentu gali atsinaujinti  blink.gif ir pati pasipasakojo, kad kankinasi su ją visą gyvenimą  doh.gif , išrašė man cheminių vaistų ir paleido namo. Nepatiko man jos žodžiai ir požiūris  schmoll.gif , nuo chemijos pykino nerealiai, negalėjau susitaikyti ir ieškojau informacijos apie gydymą natūraliom priemonėm savarankiškai ir radau.  4u.gif 
Geriausiai padeda nuo šlapimo takų infekcijos- natūralios spanguolės. Jokie stebuklingi ekstraktai taip nepadės, kaip paprasta spanguolių uogų arbata . Nepatingėkite, prekybos centruose pilna šaldytų , sutrinkite su cukrumi ar su medumi pamaišykite ir gerkite kokius 3-5 kartus per diena. Aplamai skyščių kuo daugiau reikia gerti, tiesiog išplausite bakterijas ir nepamirškite higienos.  O tie Urinal ir pan. tikrai daugiau profilaktikai tinka, bet kokia kaina jų  blink.gif  .
Dabar visada turiu išspaustų spangolių sulčių su cukrum šaldytuve, kai tik koks įtarimas kyla, geriu šią skainą arbatelę ir viskas čiki.
Sveikatos visoms ir sėkmės  4u.gif

gerai, kad jums taip eina, be vaistu, o as galiu gerti ka noriu, kol neisraso vaistu, niekas nepraeina...as labai geriu petrazoliu arbata, pas mama kaime iki salnu ju buna, tai parsivezu ir geriu, pilnas saldiklis spanguoliu, bet m,an tai tik profilaktine priemone, be rimtu vaistu man buna tragedija, jau tik pajuntu ir turiu gert, nes uslaukus gera dien, jau krauju darau doh.gif visuomet namu vaistinelej yrsa vaistu nuo sp
Atsakyti
Gerai kai turi vaistu visad nuo SP, kad dabar kai padare visus su receptais tai durnai gaunasi, bek pas daktara, nesk slapima, lauk dienos kitos kol bus tyrimas, ir tik tada recepta gauni..
Atsakyti
Nu kad čia liga visam gyvenimui tai kažkaip nelabai tikiu. Mano mamai irgi yra buvę, bet tik du kartus gyvenime. kai paklausiu kuom gydėsi - sako: niekuom, svaime praėjo. Nežinau, če gal nuo žmogaus organizmo priklauso, atsparumo ligoms, fiziologijos, gyvenimo būdo g.gif Viskas turbūt susideda į krūvą, taip kad šita liga tikrai nėra visam gyvenimui (nu jau tikrai nemanau, kad mano mama vienintele tokia smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 14, 17:17)
Gerai kai turi vaistu visad nuo SP, kad dabar kai padare visus su receptais tai durnai gaunasi, bek pas daktara, nesk slapima, lauk dienos kitos kol bus tyrimas, ir tik tada recepta gauni..

as nueinu pas savo ginekologe ir visada pasibaigus prasau recepto, kad tureciau rezerve, nes jei vakare kada uzeina, tai kauk stauk nakty nuejus i tualeta, o man isgerus pirma doze, jau jauciasi pagerejimas, dar visada sedu ant virtu bulviu su lupena, garinu, super veiksminga

QUOTE(taram-param @ 2010 09 14, 18:33)
Nu kad čia liga visam gyvenimui tai kažkaip nelabai tikiu. Mano mamai irgi yra buvę, bet tik du kartus gyvenime. kai paklausiu kuom gydėsi - sako: niekuom, svaime praėjo. Nežinau, če gal nuo žmogaus organizmo priklauso, atsparumo ligoms, fiziologijos, gyvenimo būdo g.gif  Viskas turbūt susideda į krūvą, taip kad šita liga tikrai nėra visam gyvenimui (nu jau tikrai nemanau, kad mano mama vienintele tokia smile.gif )

na, as isitaisius sia liga vaikystej jaunojoj..kai buvau dar pradinese klaseje, man jau netoli 30, o po pirmo gimdymo suaktyvejo doh.gif mano mama si beda lydi taip pat nuo vaikystes, o jai jau 50 doh.gif taip, kad as sutinku su daktare savo, kuri tikrai sako, kad tai liga, su kuria reikia susidraugauti ax.gif visiskai pasveikti nuo jos as negaliu, koju nusalimas net vasara kondicionierium saldant automobili, saikingai aisku, nes turiu pulinga angina, bet nprs kiek salcio kojom ir viskas, jau dabar koks menesis vaikstau su vilnonem kojinems ir ilgais batais aunuosi eidama lauk doh.gif
Atsakyti
oo, kolege manO:))))

as irgi jau menesis su aulinukais, ir su vilnonem kojinem einu i darba:)

negaliu ziureti i tas kur vis dar su basutes ir nuogom kojom eina;)))))))))

pridaviau slapima paselio tyrimui,,105 lt suplojau,,ziuresim ar ka priaugins.......

einu 1,5 men akupunkturon,,,jokio pagerejimo

uzsirasiau i folio metodu istyrima,,,gal kokiu homeopatiniu prirasys.....
o daba ant nosies medaus savaite uzsienyje ....tai bijau bais, kad tik pasivartysim su brangiuoju,,ir man isviso bus baisus pablogejimas;(((((((
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 16, 16:08)
oo, kolege manO:))))

as irgi jau menesis su aulinukais, ir su vilnonem kojinem einu i darba:)

negaliu ziureti i tas kur vis dar su basutes ir nuogom kojom eina;)))))))))
pridaviau slapima paselio tyrimui,,105 lt suplojau,,ziuresim ar ka priaugins.......

uzsirasiau  i folio metodu istyrima,,,gal kokiu homeopatiniu prirasys.....
o daba ant nosies medaus savaite uzsienyje ....tai bijau  bais, kad tik pasivartysim su brangiuoju,,ir man isviso  bus baisus pablogejimas;(((((((

nueik pas dakatare, issirasyk antib dar kokiu vaistu ir butinai veskis i kelione 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 16, 16:08)

Oho kaip brangiai suplojot blink.gif Aš du kartus dariausi mūsų miesto apskrities ligoninės laboratorijoje, tai abu kartus sumokėjau tik po 10 lt, nes jokia bakterija neužaugo, jei būtų kas nors užaugę, tada būtų tekę primokėti už panaudotas medžiagas maždaug iki 70 lt, parenkant antibiotikus, kuriems ta zarza yra jautri, bent taip mane informavo laborantė.
Atsakyti
tai va, kad KAUNE esu, skambinausi i klinikas, sake norint daryt paseli, reik visu pirma tureti siuntima pas urologa,,tada urologas duoda siuntima paseliui .....
ir nesvarbu kad as moku litus ir man reik tik paselio.........

o mano kalnieicu poliklinikoj nedaro paselio tyrimo

tai dariausi BMP, kur ejau pas urologa navicka.....
kuris turejo minti kad man dirgli pusle, o kadangi slapimo tyrimas nieko nerodo, tai daugiau neturi ka man pasiulyti,,paseli pati issiprasiau......

skambinsiu siandie paselio atsakymo po pietu----nors jis ir kelias dienas turi darytis , bet tipo , jei jau kas augs, pasakys man ir siandie, pries kelione,,,,

taip pat eisiu siandie i www.ngc.lt issitirt organizma ,,,tai homeopatiniu paskirs vaistuku.....

taip pat priminsiu vienos merginos ideta nuoroda
http://www.medikk.ru...uretrit_gen.htm

manau kad ir man gali but pusle nuo maksties floros pakitimu, nes istisai tai grybas , tai siaip uzdegimai makstyje,,,,

todel uzsiregistravau kitai savaitei KMUK, pas uroginekologe Rosita Aniuliene.(kiek narsiau nete, jinai slapimo nelaikymais, vaisingumu uzsiima, bet tikiuosi ir man kazka pades,,,)
kad pas ja patekti reik III lygio siuntimo is vidaus daktaro,,taigis teks dar ir pas vidaus nueti, tikiuosi duos siuntima..................

Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 17, 12:41)
]

manau  kad ir man gali but pusle nuo maksties floros pakitimu, nes istisai tai grybas , tai siaip uzdegimai makstyje,,,,

Visko gali būti. O gal dar vartojate hormoninius kontraceptikus?
Atsakyti
ne, jau 4 metukai kaip nenaudoju KT........

sargiu taip pat nenaudojam jau senai.
Atsakyti