Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(OneLove @ 2010 09 01, 21:08)
Pusles uzdegimu neuzsikreciama. smile.gif

kaip ir logiška.. bet bakterijos perduodamos... o jos ir sukelia uždegimą.. yra priežastis..
Atsakyti
man po pirmo gimdymo, pries 6 metus, prasidejo bedos, kai jau suriecia geriu uvamin, niekada nebuvo, kad nepadetu, bei petrazoliu arbata...beje, liaudiskas, bet stebuklingas vaistas....kai jau varydavo i tualeta su krauju..mama liepe issivirti bulviu su lupena, nusunkti ir atsisesti ant to puodo su garais, man tai stebuklinga priemone, atleidzia staigiai, palengveja, bet be vaistu, aisku, niekaip, po antros mergytes, nesikartojo apie metus, dabar vis nusalus kojas lauke ar kondicionieriaus pagalba, atsiliepia smarkiai puslei doh.gif
Atsakyti
iš pasikartojančių pūslės uždegimų suprantu, kad pastaroji pas mane jautroka...nors rodos ir nesušąlt stengiuos, ir arbatas profilakštiškai geriu..bet...

man įdomu, gal žinot šiaip kokių būdų, kaip sustiprint šlapimo pūslę, nes toks jausmas (netgi neesant uždegimui), kad pas mane ji riešuto dydžio, tik išgeriu ką nors ir turiu lėkt į tualetą...taip ir lakstau milijoną kartų per dieną.. tai sukelia baisiai daug nepatogumų doh.gif
Atsakyti
sveikos, visa savaite tempe pilva, maude, sildziausi su silta pusle, geriua bruknes, lady care. nutariau pas urologa privatu nueti, uzisregistravau sekanciai dienai.
ir ir nuo to momento pagerejo. jau masciau gal neiti pas urologa, nes slapimo tyrimas nieko nerodys... bet mama ikalbejo eiti--tipo jei blogai buvo, tai tikrai bus dar kokia zaraza slapime.
nuejau, --atsakymas-slapimas kuo puikiausias, nieko nera,,,,skaidrus ir tt....

papasakojau savo istorija urologui, jis sako, manau kad pas jus dirgli pusle.....ir israse Driptane...........sako, 10 d pagerk , po to vel ateik, ziuresim, tada ir apziuresiu is arciua, jeigu nepraeis ir tt

o as apsiblioviau, 3 metus vis su bonkem tarp koju ir spalguolemis, o nuejus kaip tik gerai pasijutau, ir nieko nerode slapimas....

is dirglios pusles sindromu tai pasiskaiciua kad atitinka man tik tas kai uzsimanau i wc, tai dabar ir tuojau pat..palaukiu kiek, ir praeina didelis noras, galiu veliau eiti.....

va, tai ne nzn,,,,,pradejua gerti juos...salutinio poveikio l daug prirasyta, ir mieguistumas ir viduriu uzkietejimas----kad tik jie neuzkietetu bijau, nes kai uzkieteja, tai vel gali salygoti uzdegima pusles.....

o siandie jau vel tempia pilvo apacia:(((
bene sios dienos slapimo tyrimas butu ka geriau parodes...........

tiesa, dar ir desiniam sone diegliai visa savaite...
perskaicius praita tema 1-2 merginos irgi minejo kad sona maude tuo paciu....

tai idimu ar cia nuo pusles, ar jau rimciau kas ir nesusije su pusle...
nubegau pas vidaus, ir paprasiau siuntimo echoskopuoti vidaus organus,,
visus apart pusles....nu ziuresim ka matys echo......antradieni eisiu.
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 09 03, 11:21)
iš pasikartojančių pūslės uždegimų suprantu, kad pastaroji pas mane jautroka...nors rodos ir nesušąlt stengiuos, ir arbatas profilakštiškai geriu..bet...

man įdomu, gal žinot šiaip kokių būdų, kaip sustiprint šlapimo pūslę, nes toks jausmas (netgi neesant uždegimui), kad pas mane ji riešuto dydžio, tik išgeriu ką nors ir turiu lėkt į tualetą...taip ir lakstau milijoną kartų per dieną.. tai sukelia baisiai daug nepatogumų  doh.gif

manau fiziologijos nepakeisim ax.gif o kad sysiojat daznai manau nieko blogo, nes greita medziagu apykaita, o tai kur kas geriau, nei suletejusi. mirksiukas.gif kenteti NEGALIMA niekada, nei kai uzdegimas, nei kai siaip sau norit slapintis.
'sustiprinimui' slapimo taku manau geriausia yra profilaktiskai pagerti papildu su spanguoliu ekstraktu.
o siaip jokiu pliku nugaru/bambu, saugoti kojas ir rankas ir dubce aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 09 03, 11:14)
manau fiziologijos nepakeisim  ax.gif o kad sysiojat daznai manau nieko blogo, nes greita medziagu apykaita, o tai kur kas geriau, nei suletejusi.  mirksiukas.gif kenteti NEGALIMA niekada, nei kai uzdegimas, nei kai siaip sau norit slapintis.
'sustiprinimui' slapimo taku manau geriausia yra profilaktiskai pagerti papildu su spanguoliu ekstraktu.
o siaip jokiu pliku nugaru/bambu, saugoti kojas ir rankas ir dubce aisku  ax.gif

saugau viską, apskritai esu šilumos mėgėja, tai apsimūturiuoju kiap reikiant..bet vis tiek tie uždegimai atsinaujina...
gal ir nėra labai blogai, bet kartais nervina, na pavyzdžiui, pasėdi kavinukėj, išgeri arbatos..išeini pasivaikščiot..ir ups...jau noriu sysiot...ir lakstau kaip įkirpta, kur čia tualetas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 09 03, 13:29)
saugau viską, apskritai esu šilumos mėgėja, tai apsimūturiuoju kiap reikiant..bet vis tiek tie uždegimai atsinaujina...
gal ir nėra labai blogai, bet kartais nervina, na pavyzdžiui, pasėdi kavinukėj, išgeri arbatos..išeini pasivaikščiot..ir ups...jau noriu sysiot...ir lakstau kaip įkirpta, kur čia tualetas doh.gif

suprantu ka tai reiskia biggrin.gif as nei kojos nekeliu is namu, pries tai neapsilankius WC, po kavines irgi visada pasinaudoju ju tuliku rolleyes.gif cia jau svas ritmas savos ir 'problemos' kaip sakant biggrin.gif

o jei uzdegimai nei sio nei is to puola, tai turetumet jau zinot pacius pirmus simptomus ir nieko nelaukiant gerti DAUG ir labai DAUG arbatu (medetku, petrazosiu, brukniu, spanguoliu) ir kojas siltai laikyti. o ir profilaktaiskai ju nevengti + vitaminai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 09 03, 13:18)
suprantu ka tai reiskia  biggrin.gif  as nei kojos nekeliu is namu, pries tai neapsilankius WC, po kavines irgi visada pasinaudoju ju tuliku  rolleyes.gif  cia jau svas ritmas savos ir 'problemos' kaip sakant biggrin.gif

o jei uzdegimai nei sio nei is to puola, tai turetumet jau zinot pacius pirmus simptomus ir nieko nelaukiant gerti DAUG ir labai DAUG arbatu (medetku, petrazosiu, brukniu, spanguoliu) ir kojas siltai laikyti. o ir profilaktaiskai ju nevengti + vitaminai ax.gif

na taip, teks su tuo apsiprasti..kad į gamtą nevažiuoju, nes neturiu kur pasisiot lotuliukas.gif doh.gif
na aš bandau kovot su simptomais vos pajutus juos...ir arbatom, ir karštom voniom ir kitkuo...bet kad jau kai ateina pas mane uždegimas, tai visada toks nemenkas...su krauju net verysad.gif
Atsakyti
kaip rasiau, uzejus simptomams, issivirk bulviu su lupena ir ant karstu atsisesk, gerai parasiau cia, nu ta prasme atsitupk, kad garai eitu kur jiems reikia, patikek, labai padeda..pas mane tas pats, tyrimai geri buna, o po dienos siaubas, vel jautio ta nemalonu jausma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 03 rugsėjo 2010 - 16:30
QUOTE(MEET @ 2010 09 03, 15:30)
kaip rasiau, uzejus simptomams, issivirk bulviu su lupena ir ant karstu atsisesk, gerai parasiau cia, nu ta prasme atsitupk, kad garai eitu kur jiems reikia, patikek, labai padeda..pas mane tas pats, tyrimai geri buna, o po dienos siaubas, vel jautio ta nemalonu jausma doh.gif

geras, tokio patarimo dar nesu girdėjus thumbup.gif ačiū, išbandysiu jei vėl užeis...nes šį kartą tai antibiotikus teko gerti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 09 03, 20:36)
geras, tokio patarimo dar nesu girdėjus thumbup.gif  ačiū, išbandysiu jei vėl užeis...nes šį kartą tai antibiotikus teko gerti verysad.gif

man viena karta taip siaubingai buvo, kad klykiau is skausmo, mama atvaziavo, uzkaite puoda bulviu, nuvede i vonia ir sako sedek, nepatikesi, bet po geru 5 min skausmas varantis i tualeta atlego, aisku, antibiotikus geriau, nes krauju dariau, bet jei uzeina, visada tupiu ant bulvikiu biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o ar gali uždegimą paskatinti santykiai g.gif Nes pastebiu, kad kelintas kartas uždegimas mane užpuola kelios dienos po ovuliacijos (t.y. po dažnesnių santykių) g.gif
Atsakyti