Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

vat idomu -ta paseli darytis galima tik esant dideliam uzdegimui, kad tikrai ten bacilu daug butu, ir priaugtu meginelis????

antibiotiku daug gerti negaliu---tuoj grybas puola:((((((

o urosepta ir arbateles naudoti esant tiek maziem ligos paumejimam, ar pastoviai-kaip profilaktikai????
Atsakyti
urosepta pastoviai reikia, kad rugstintu slapima, arbatas gali nepastoviai gerti, bet turek galvoje, kad reiketu ju gerti, visai skani su medumi virziu ir zemuogiu lapu arbata, visai nieko petrazoliu arbata. Brukniu ir meskauogiu as negeriu, skrandis neleidzia. antibiotikai tik smarkiu paumejimu metu, kai yra pokyciai slapimo tyrime ir kraujo tyrime. slapimo paseli reikia daryti esant paumejimui smarkiam, turi buti nenaudojus antibiotiku 4-6 savaites, reikia pasislapinti ryte atsikelus i sterilu indeli, pries tai gerai apsiprausus. Arba yra kitas budas-urologas slapimo tyrimui nuleidzia is pusles su kateteriu, bet as niekada nesutikau sitaip, nes tai ir skausminga, ir yra tikimybe, kad ines kokia bakterija.
Atsakyti
Dekui uz patarimus. reikes urosepta ir arbateles pagerti.

O sulaukus aktyvesnio uzdegimo prasytis paselio tyrimo.

Atsakyti
butinai, o isvis kada nors darytas paselis?
Atsakyti
Aprašytą situaciją galėčiau kaip apie save pateikti (be akupunktūros)... Tik jau esu minėjusi šioj temoj, kad man pagelbėjo "Rowatinex". Nebruku šio vaisto, bet, jei dar neišbandytas, manau, tikrai verta pamėginti. Aš jau buvau netekusi ir kantrybės, ir vilties... nes beveik kiekvieną dieną kankinausi. Pagėriau šių vaistukų ir bent kol kas gyvenimas prašviesėjo. Gal ir Jums pagelbės... šalutinio poveikio kaip ir nėra, nereceptinis.
http://www.100metu.l...imams/rowatinex
Atsakyti
Darytas tik slapimo tyrimas, kai buvo su krauju slapimas. Nereikejo uz ji moketi poliklinikoj, tai manau kad cia paprastas slapimo tyrimas.
Aisku, nepasiule daktarai paselio tyrimo...

Kristinuke, kiek laiko gerei "Rowatinex"?Daktaras ar vaistininkas pasiiule? Ar profilaktikai gerei ar per paumejima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 26 rugpjūčio 2010 - 10:10
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 26, 12:05)
Darytas tik slapimo tyrimas, kai buvo su krauju slapimas. Nereikejo uz ji moketi poliklinikoj, tai manau kad cia paprastas slapimo tyrimas.
Aisku, nepasiule daktarai paselio tyrimo...
Kristinuke, kiek laiko gerei "Rowatinex"?Daktaras ar vaistininkas pasiiule? Ar profilaktikai gerei ar per paumejima?

Šeimos gydytoja pagal paprastą tyrimą tegalėjo prisigalvoti visokiausių priežasčių nuo per mažo skysčių vartojimo iki to, kad galbūt aš alergiška savo vyrui. Tada buvau pas urologą, kuris sužinojęs, kad turiu problemų su hormonais, nusprendė, kad man gyvenimo kokybę pagerins "Wobenzym" ir "Tolderadinas". Išgeriu, kai pajaučiu, kad negerai - ir vėl super. Būtų buvę gerai, bet per mėnesį laiko pasiekiau tiek, kad tuos vaistus kasdien pradėjau gerti, nes vis pajausdavau tuos pačius simptomus. Tada ėjau, kad padarytų pilvo organų echoskopiją, nes šeimos gydytoja buvo davusi siuntimą ne tik pas urologą, bet ir šiai apžvalgai. Kadangi man urologas buvo sakęs, kad ši echoskopija nebūtina, tai jos iš karto nedariau ir buvau nusprendusi išvis pamiršti, kol neįkyrėjo nuolatinis diskomfortas. Tai va kitas gydytojas man ir pasakė, kad inkstuose yra druskų, jos eidamos erzina ir pagėrus "Rowatinex" viskas susitvarkys. Aš gal pora savaičių juos gėriau, į tūliką laksčiau ir naktį po kelis kartus, bet be jokių skausmų. Dabar kol kas savijauta gera šioj srity.
Atsakyti
Ir as sergu tokia liga (apie pusantru metu su pertraukomis, bet neskausmingas uzdegimas, tik dazniau varo i wc, kartais pamaudzia) verysad.gif Paskutini karta sirgau kovo menesi, tai pirma karta nuejau pas seimos gydytoja, slapimas buvo geras, tai nusiunte pas ginekologe kuri dare echoskopija ir paeme tepineli, nieko nerado, israse uvamin. Po vienos dienos jau sveika buvau ir neseniai vel pasikartojo grizus is palangos verysad.gif Nezinojau kad reikia labai saugotis. Nesuprantu kaip Jums be recepto pavyksta gauti uvamin. Siandien buvo keliose mazose, zmoniu nebuvo ir vistiek nepardave, sake receptas galioja metus laiko, o as kovo menesi turejau, bet ismeciau, nes galvojau kad menesi galioja doh.gif
Dabar viska perskaiciau sioje temoje, liudna kad visa gyvenima lydes si liga, anksciau jokiu problemu nebuvo su pusle. Matyt, itakos turejo du gimdymai.
Atsakyti
kiti sako kad po gimdymo apsitvarko moteriskos problemos..
as kaip negimdziusi, tai labai jau to tikiuosi..kad nors kiek apsitvarkytu.....
Atsakyti
susitvarko, jei sergi gimdos ir jos priedu uzdegimu, deja pusles problemos lieka.
Atsakyti
Sveikos,

o man toks klausimas kilo.. jei jau mergina suserga uždegimu, nes pas ją prisidaugino bakterijų.. ar gali nuo jos užsikrėsti, ar kaip kitaip pakenkti antra pusė? Užtenka prisiliesti, ar reiktų pasimylėti..
o gal net ir pasimylėjus antrai pusei nieko neatsitiktų tarkim dėl jo stipraus imuniteto, arba ilgo šlapimtakio?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 09 01, 20:08)
Sveikos,

o man toks klausimas kilo.. jei jau mergina suserga uždegimu, nes pas ją prisidaugino bakterijų.. ar gali nuo jos užsikrėsti, ar kaip kitaip pakenkti antra pusė? Užtenka prisiliesti, ar reiktų pasimylėti..
o gal net ir pasimylėjus antrai pusei nieko neatsitiktų tarkim dėl jo stipraus imuniteto, arba ilgo šlapimtakio?

Pusles uzdegimu neuzsikreciama. smile.gif
Atsakyti