Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

man si beda atsirado, kai pagimdziau pirmaja mergyte, matyt, kazkur pasalau, nes po keliu menesiu siaubingai buvo uzeje, net kraujuodavau, man tikrai padeda uvaminas, norbaktinas, bet taip pat labai gerai petrazoliu arbata, o kai uzeina iki tiek, kad kraujuoju, tai verdu bulves su lupena ir ant to puodo karstu bulviu, nusunktu, atsisedu blush2.gif karsta tai karsta buna, bet padeda liuksiskai, jauti kai atleidzia palengva, pries pora savaiciu sugeriau kursa, petrazoliu arbateles ir jau tyrimas svarus, senai nebebuvo uzeje, bet ana diena masinoj su kondicionieriumi pavaziavau ir uztenka, esu labai lepi siai ligai doh.gif o visokiausi profilaktiniai vaistai nepadeda, tik sukelia refliuks, pabandykite bulves, kai uzeis, nuosirdziai sakau, padeda, man po 3 tokiu proceduru per diena, nakty jau ejo issimiegoti 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
nu ir man papuole sis "malonumas".Tik grizau is atostogu Lietuvoje ir va tau ,kad nori ...Geriu dabar arbatas,gal kas zinot Norvegijoj kokiu vaistu sitam reikalui yra gydyt ? gal nereikia recepto ?
Atsakyti
Aš vakar apturėjau vėl "džiaugsmą" verysad.gif - išgėriau saują Urosept, pasėdėjau ant sodos garų ir SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš šią problema apturėjau, teko vykti pas gyd. ir išrašė furadoninas, o dar netaisyklingai parašė, tai vaistinėje ir nedavė. Teko eiti pas gyd. kad perrašytų receptą ir tik tada jau nusipirkau. Tai kaip jums duodavo be recepto, jeigu man su netaisyklinu nedavė g.gif
dar ir urinal liepė gerti, furadonino liepė net po 4tabletes per dieną.
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 08 20, 09:42)
Ir aš šią problema apturėjau, teko vykti pas gyd. ir išrašė furadoninas, o dar netaisyklingai parašė, tai vaistinėje ir nedavė. Teko eiti pas gyd. kad perrašytų receptą ir tik tada jau nusipirkau. Tai kaip jums duodavo be recepto, jeigu man su netaisyklinu nedavė  g.gif
dar ir urinal liepė gerti, furadonino liepė net po 4tabletes per dieną.

neduoda ir man jau, vakar per pazistamus pirkau. verysad.gif O furadoninas jau senas vaistas, naujas jo pakaitalas uvamin retard, ne taip bloga buna nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 20, 21:38)
neduoda ir man jau, vakar per pazistamus pirkau. verysad.gif  O furadoninas jau senas vaistas, naujas jo pakaitalas uvamin retard, ne taip bloga buna nuo jo.

Ir man taip gyd. minėjo, bet sakė, kad tokia pati jų sudėtis.
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 08 24, 16:56)
Ir man taip gyd. minėjo, bet sakė, kad tokia pati jų sudėtis.

Biski skiriasi, nes kazkoks nitrof... 4u.gif siaip ar taip, jei viena karta susirgot, tai sirgsit dar. verysad.gif Ziauri tiesa.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 17, 09:32)
Aš vakar apturėjau vėl "džiaugsmą"  verysad.gif - išgėriau saują Urosept, pasėdėjau ant sodos garų ir SUPER  thumbup.gif

Jums ziuriu, tos pacios ligos kaip ir man, nes radau ir pienliges temoj jus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 24, 22:21)
Jums ziuriu, tos pacios ligos kaip ir man, nes radau ir pienliges temoj jus. doh.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Dar ir planuojam abi turbūt tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, tai ir mane prie planuojanciu ir su grybu ir slapimo pusle draugaujancia galima priskirti:)))

Esu kelis kart bedavojusis sioje temoje -
trumpas reziume.

Pirma kart susirgau airijoj, nes dirbau saltose salygose, ejau pas daktareli, skyre antibiotiku, nesikartojo kokius 5 metus .....

Pries 4 metus nei is sio nei is to bac su krauju ir dideliausiais skausmais. Vidaus daktare siule antibu, nes jei neissigydysiu sake liks visam gyvenimui, o as ir taip po antibu kurso su pienlige kariauju, atsisakiau. Furadonin. Praejus savaitei po jo gerimo vel tas pats malonumas. Ejau per urologus. Pasake, kad Furadonin reikejo gerti bent 3 savaites......Tiek isgeriau, tokio galingo uzdegimo daugiau nesu turejusi..bet................

Tik biski kas, vejelis saltesnis apie kojas ar sioks toks pasalimas-jau pilve prasideda nemalonu, nusileidzia zemyn, ..as puolu geri Care Lady +buteli karsta i apacia kisu.
Nu bet zinokit jau taip pavargau............Ziema budavo kas 3 -4 dienas tas pats kartojasi, Sia vasara velgi,,darbe vis skersvejai, nu ir vel, as si menesi kad 5 dienas pusle deduosi.

Karta ejau pas privatu urologa, aplamai apie situacija kalbetis, nes ir po lytiniu santykiu tuo metu paumedavo viskas-pasiule susideritni su draugu pozas (mat ypac jeigu jis is nugaros, abu ant sono man- pusle suerzindavo), ir pasiule ateiti kai bus uzdegimas didelis, kad jis galetu skirti antibu, nes kol tik siek tiek, nieko negali skirti............

Siandien parejau namo, siek tiek suvesusi, kojos irgi sudrekusios siek tiek nuo balu..nu ir iskart pilvo virsuje jausmelis, leidziasi leidziasi zemyn...............
bet nesidesiu pusles su karstu vandeniu,,norisi kad uzkiltu uzdegimas stipriau, kad eiti galecia pas urologa.

Nes baisu kad per siuos 3 metus kol as taip su puslele ir Lady care, kad dar baisiau letini uzdegima neisivarycia...............

tiesa, einu i akupunktura del sito reikalo. na jau kokie 5 kartai.
Sake, pradzioj gali paumeti.
Bet tikrai ner taip, kaip kad skaiciua, kai po 1 karto kazkam praejo.
Jei letinis, tai sake, kad kokius 3 men reikes lankytis.
duok dieve kad aplamai koks nors rezultatas butu...................

Atsakyti
visos aprasytos situacijos manau, kad jau turi letini pusles uzdegima, kuris laikas nuo laiko kartosis ir lydes tave visa gyvenima. As su situo dziaugsmu gyvenu jau 20 metu ir kuo didesnis stazas, tuo lengviau pasigauti paumejima: gali paumeti po lytiniu santykiu, maziau naudojus skysciu kelias dienas, tik truputi pasalus rankas, kojas, uzpakali, o kartais ir visai atrodo nuo nieko.
Atsakyti
O urologai siulo kazkaip kovot su letiniu uzdegimu?

ar tik laukti kol laaabai paumes,,iki skausmu slapinantis, ir tik tada pasiulo rimtus vaistus?
Atsakyti
esan t siaip paskaudenimui, be kraujavimo , didelio perstejimo siulo gerti urosept ir vaistazoliu arbatas(petrazoles, takazoles, meskauoges, brukniu lapai, virzis, zemuogiu lapai), esant tik smarkiam paumejimui rekomenduoja gerti antibiotikus. siaip esant letiniam uzdegimui siuloma gerti ir ilgus antibiotiku kursus. pries pora metu urologas paumejimo metu israse norbaktina pirma menesi gerti 2 kartus dienoje, paskui 6 menesius palaikomaja doze 1 karta per menesi. padejo, kol geriau. Atejus ziemai vel susirgau ir dar priedo nuo tokio ilgo vaistu vartojimo isivariau alergija norbaktinui. dabar tenka gerti ka nors kita.
teisingai, dar sake lytiniu santykiu metu butinai naudoti daug lubrikanto, kad nebutu mechaniskai traumuojama slaple. lubrikanta reikia pirkti vaistineje su neutraliu ph, apsiprausti abiem pries santykius ir po, po santykiu nusislapinti. apsiprausti geriausia su intymios higienos prausikliu arba vaiki6ku muilu. rekomenduoja visada daug gerti, siltai laikyti kojas, rankas, uzpakali, nekilnoti sunkiu daiktu. paumejimu metu tinka silta pusle ant pilvo arba gerai paguleti karstoje vonioje.
vienu zodziu isigijus sita dziaugsma, tikras vargas. o uzejus smarkiam paumejimui dar patarciau pasidaryti slapimo mikrobiologini paseli, kad nustatytu sukeleja ir sukelejo jautruma vaistams.
Atsakyti