As irgi furodonino nusiperku be recepto. Mazesnese vaistinese, tokiose pavyzdziui kur isikurusiuos gyvenamuosiuose namuose ir ne tos viso vardines kaip camelia, euro vaistine ar panasiai, be individualios, tai ten parduoda
Ačiū už atsakymus, bandysiu laimę šiandieną vaistinėse, reikia tiketis, kad vaistininkė supras...
QUOTE(semke @ 2010 07 29, 17:12)
Kai man reikejo niekas niekur nepardave... nors labai prasiau... siule tik arbatu ar papildu...
Na ir pardavejos, gal bijo kad uzciups, jog be recepto parduoda.
QUOTE(OneLove @ 2010 07 30, 13:31)
Na ir pardavejos, gal bijo kad uzciups, jog be recepto parduoda.
Bet man tai kazkoks kosmosas su tais receptais ir ypac pusles uzdegimu. Visu pirma taigi aisku bandai arbatelem gydytis, o kai nebegali kentet - reik vaistuku. Bet kai nebegali kentet, tai jau "sadistiska" sakyciau skambint i poliklinika, laukti 2-3 dienas kol prieisi (nebent brautis tiesiai) ir tik tada gaut recepta
Sakykit, o furadoninas antibijotikas? Tokia bjauri savijauta jo išgėrus, apetito visai nėra, mieguistumas, bet pūslei jau geriau..
QUOTE(AIRA @ 2010 08 03, 19:44)
Sakykit, o furadoninas antibijotikas? Tokia bjauri savijauta jo išgėrus, apetito visai nėra, mieguistumas, bet pūslei jau geriau..
Kaip ir ne antibiotikas, bet priešbakterinis vaistas. Gerkit daugiau skysčių, sumažins pykinimą.
Uvaminas yra naujesnis vaistas, panašios sudėties ir veikimo kaip furadoninas, bet nuo jo beveik nepykina. Paprastai gydytojai dabar Uvaminą skiria nuo šl.pūslės uždegimo. Furadoninas jau seniena
Tai jei furadoninas ne antibiotikas, gal nebūria jo gerti 7 dienas ? Kiek laiko jūs vartojat?
QUOTE(AIRA @ 2010 08 04, 10:38)
Tai jei furadoninas ne antibiotikas, gal nebūria jo gerti 7 dienas ? Kiek laiko jūs vartojat?
Bent jau man dazniausiai poros tableciu uztenka, praeina skausmingas uzdegimas ir nebegeriu
QUOTE(chiuncia @ 2010 08 04, 14:15)
Bent jau man dazniausiai poros tableciu uztenka, praeina skausmingas uzdegimas ir nebegeriu
Aš taip darydavau, bet uždegimas po kelių dienų atsinaujindavo, o kartą net iki inksto geldelės visos bakterijos nuvarė ir ten dar pielonefritą sukėlė. Tad geriu dar kelias dienas po uždegimo simptomų išnykimo, kad galutinai pribaigti visas užsilikusias bakterijas.
Gydytoja yra skirus man net 1 mėnesį gerti uvaminą po vieną tabletę nakčiai profilaktikai.
QUOTE(laumupė @ 2010 08 05, 12:47)
Aš taip darydavau, bet uždegimas po kelių dienų atsinaujindavo, o kartą net iki inksto geldelės visos bakterijos nuvarė ir ten dar pielonefritą sukėlė. Tad geriu dar kelias dienas po uždegimo simptomų išnykimo, kad galutinai pribaigti visas užsilikusias bakterijas.
Gydytoja yra skirus man net 1 mėnesį gerti uvaminą po vieną tabletę nakčiai profilaktikai.
Zinau ir as, kad normaliai neisgydzius uzdegimo, gali rimtu problemu buti, bet man tfu tfu tfu to niekada nebuvo, o ir uzdegimo jau pora metu neturejau manau, kad esme yra tame, kad as isgerdavau Furadonino vos pajutus pirmuosius dilgciojimus, nes kiek bandydavau su Care Lady ir arbatom tuos pirmus simptomus iveikt ir tam nepavykus, dabar tik Furadonina geriu is karto o kadangi vis tik tai chemija, uztekus dvieju tableciu, jo daugiau ir negeriu
Ypač paskutiniu metu šlapimo pūslė - nesibaigianti problema. Man šlapinantis skauda. Jau tiek įgriso visokios arbatos ir vaistažolinės tabletės... Buvau pas urologą, nieko blogo nerado, išrašė vaistų, kurie pagerintų gyvenimo kokybę, kad jau taip kartojasi ši problema.Sako, nuims spazmus. Tai nuo tabletės kas kelios dienos priėjau iki kasdieninio jų vartojimo. Nuėjau dar pas vieną gydytoją, tas nustatė, kad inkstuose yra druskų, todėl jos erzina ir atsiranda skausmas šlapinantis. Liepė pagerti "Rowatinekso". Šie vaistai ne receptiniai, beje, efektą pajaučiau iš tikrųjų. Iš pradžių pradėjau į tualetą lakstyti labai dažnai, naktį teko keltis ir po 4 kartus. Bet svarbiausia, kad dingo tas erzinantis peršėjimas.