sveikos man irgi daznokai pasitaiko pusles uzdegimas..fu,bjauru
o petrazoliu arbata,tai paprastai.prideti petrazoliu ir uzpilti karstu vandeniu..nesu bandzius,bet mano pamenu bendradarbe visad tik ja gydydavosi,ir man dave toki patarima,kad l.padeda o as geriu meskauogiu arbata,irgi neblogai padeda..bet daznai be vaistu neapseinu..
Labukas, teisingai ...Lelyte...sako, kad petražoles užpili karštu vandeniu ir palaikai. Aš tai gerdavai atvėsusią, kad greičiau išgert ją. O meškauoges arbatos poveikio per didelio nepajutau
Labukas, teisingai ...Lelyte...sako, kad petražoles užpili karštu vandeniu ir palaikai. Aš tai gerdavai atvėsusią, kad greičiau išgert ją. O meškauoges arbatos poveikio per didelio nepajutau
Jei turi žalias, tada aišku geriau tada žalios, bet žiemą gerai tinka ir džiovintos
Aš tai žiemai prisidedu i saldikli, tada tokias issitraukiu ir uzsipilu karstu vandeniu
Jei turi žalias, tada aišku geriau tada žalios, bet žiemą gerai tinka ir džiovintos
Aš tai žiemai prisidedu i saldikli, tada tokias issitraukiu ir uzsipilu karstu vandeniu
Paskutinius du kartus pasimylėjus, maždaug po paros pradeda skaudėti šlapinantis, į tualetą lakstau kas dešimt minučių. anksčiau taip nebūdavo. Kas man galėtų būti? Geriu bruknių arbatą, praeitą kartą padėjo. Pas gydytoją neturiu galimybės nueit.
Siaip ir maudymasis ezeruose, upese, juroje, bei buvimas su slapiomis kelnaitemis, net ir karsta vasara yra labai rizikingas tom, kurios jau turi sia beda ar ten vejukas koks papucia, ar kojos atvesta, labai mazai tereikia
O man tfu tfu tfu jau senokai nesikartoja ta bjaurybe bet as save labai saugau
Labutis mergytes. Jo, kas jau turejo ar turi sita beda, tikrai supras, kas yra tas uzdegimas. Brrrrrrrr. Baisu net prisimint. Is patirties tik tiek. Nesusalkit. Tai svarbiausia, saugokit ta vieta. Jei esate linke i uzdegima, gali uztekt tik atsisest ant zemes, laiptu ar ko nors vesesnio, maudytis tvenkiniuose ar ezeruose irgi negerai, nes vanduo stovintis, pilna bakteriju, kurios gali prikibti, o ir vanduo susaldo. Nors mums atrodo tik atsigaunam. Pirma karta pasigavau uzdegima gal gamtoje, kur nebuvo uzuovejos, prispyrus reikaliukui. Taigi... Nuo to viskas prasidejo ir budavo, kas kur - ir pareina. Gelbedavo tik furadoninas. Dar turiu viena lapuka. Jau gal esu per daug atsargi. Bet va beveik du metai ramu. Buvo nemalonus jausmas kai laukiausi, bet vaistu neprireike. Nes neradau skirtu nesciajai (cia UK). Jau kaip kazkuri minejo, reikia be galo daug isgert skysciu, nors i tulika pradeda varyt dar labiau, bet issiplauna bakterijos. Del vyru. Kazkada ir man taip buvo, kad pasimylejus uzeidavo tas nemalonus perstejimas ir noras daznai slapintis. Manau, kad kazkokia zaraza budavo.
Sveikos, bijau, kad ir aš pasigavau tą prakeiktą puslės uždegimą... o ryt išvažiuoju atostogauti, pas gydytojus nespėsiu nueiti. Geriu dabar Urosept, bet pagerejimo kolkas nejauciu Sakykit, o Furodoninas receptinis? ar įmanoma ji vaistinėse be recepto įsigyti?
Sveikos,
bijau, kad ir aš pasigavau tą prakeiktą puslės uždegimą... o ryt išvažiuoju atostogauti, pas gydytojus nespėsiu nueiti. Geriu dabar Urosept, bet pagerejimo kolkas nejauciu Sakykit, o Furodoninas receptinis? ar įmanoma ji vaistinėse be recepto įsigyti?
As furadonina visad nusiperku be recepto eikit i mazesne vaistine, kai maziau zmoniu, manau vaistininke tikrai supras, tuo labiau, kai tokia beda tikrai labai nemaloni.