išsityriau šlapimą dėl visa ko, tai viskas normoj, gal kiek rūgštingumas padidėjęs. Tai dakatrė jokių vaistų neišrašė nuo šlapimo takų infekcijos. Bet užtat pienligę nustatė, sakė, gali perštėti šlaplę ir nuo tų bakterijų, išrašė žvakučių. Pilvą maudžia, kaip prieš mmm, nors joms dar ne laikas. Planuojam vaikutį, tai furodonino bet kokiu atveju negalėčiau gerti. Reik šiandien pabandyt medetkų vonelę.
Dar nusipirkau kremuką iš platintojų, žiūrėsiu gal jis padės.
Tkrai bukle palengvina petrazoliu arbatele-po turputi gurksonojant visa diena. Tinka meskauoges, spanguoles, kadagio uogos. Verta negerti gazuotu gerimu. Santykiu atveju-geriau sonine pozicija ar moteris is virsaus, kad kuo maziau traumuoti slaple. Jeigu netoleruojamas Furadoninas gal verta pabandyti Biseptolio tabletes?
Smulkiau cia:
http://www.associate...with.html?cat=5
Yra toks nekaltas tepaliukas medetkų tepalas. Jo būna vaistineje. Dėl perštėjimo jis man padeda
QUOTE(AngeleZ @ 2009 11 30, 17:07)
Yra toks nekaltas tepaliukas medetkų tepalas. Jo būna vaistineje. Dėl perštėjimo jis man padeda
medetku tepalas is viso yra geris, tinkantis ir padedantis labai daug kur
QUOTE(AngeleZ @ 2009 11 30, 18:07)
O..medetkų tepalas . Du vakučius ant jo užauginau .Kai žiema , kai speigas lauke ,veidukai džiūna , suskeldėja lūpos , kai nudega saulėje , kai sausa oda ,visiem gyvenimo atvejam , tepliojau į dešinę ir į karę . Geras daiktas
QUOTE(Glamour @ 2009 11 28, 21:34)
išsityriau šlapimą dėl visa ko, tai viskas normoj, gal kiek rūgštingumas padidėjęs. Tai dakatrė jokių vaistų neišrašė nuo šlapimo takų infekcijos. Bet užtat pienligę nustatė, sakė, gali perštėti šlaplę ir nuo tų bakterijų, išrašė žvakučių. Pilvą maudžia, kaip prieš mmm, nors joms dar ne laikas. Planuojam vaikutį, tai furodonino bet kokiu atveju negalėčiau gerti. Reik šiandien pabandyt medetkų vonelę.
Nepirkit jokių kremukų iš platintojų Pas mane buvo tas pats .Kai pienligė , tai skauda ir niežti ir maudžia visur .Naudokit žvakutes kur daktarai išrašė ir pasiteiraukit apie tepalą savo antrai pusei...ant intymios vietos (kad atitiktų) Ir jokiose vonelėse nesėdėkit .
Prieš pora metų, manau, kad sirgau šlapimo pūslės uždegimu. Sakau "manau", nes neišsityriau. Bet šlapimas buvo su krauju (rudai raudonas), drumstas, skaudėjo šlapinantis, o ir į tualetą varė be perstojo. Brrr... kažkas kraupaus. Išgėriau siaubingai daug petražolių arbatos (pykina dar dabar prisiminus) ir Cranbery + C pakuotę. Pastaroji gal labiau profilaktikai tinka, nežinau, bet tąsyk padėjo.
Šį rudenį buvo pora sykiu taip nutikę, kad kelias dienas nemaloniai jaučiau šlapimo pūslę. Žinote tą jausmą, kai ilgai ilgai kenti, o paskui "pasysioji"? Toks palengvėjimo jausmas. Tai aš jį jaučiau be perstojo, kol vėl užsinorėdavau į tualetą. Po to vėl tas pats jausmas. Profilaktiškai vėl Cranbery + C pagėriau. Padėjo kaip ir.
Šį rudenį buvo pora sykiu taip nutikę, kad kelias dienas nemaloniai jaučiau šlapimo pūslę. Žinote tą jausmą, kai ilgai ilgai kenti, o paskui "pasysioji"? Toks palengvėjimo jausmas. Tai aš jį jaučiau be perstojo, kol vėl užsinorėdavau į tualetą. Po to vėl tas pats jausmas. Profilaktiškai vėl Cranbery + C pagėriau. Padėjo kaip ir.
QUOTE(saulala @ 2009 12 01, 00:19)
Prieš pora metų, manau, kad sirgau šlapimo pūslės uždegimu. Sakau "manau", nes neišsityriau. Bet šlapimas buvo su krauju (rudai raudonas), drumstas, skaudėjo šlapinantis, o ir į tualetą varė be perstojo. Brrr... kažkas kraupaus. Išgėriau siaubingai daug petražolių arbatos (pykina dar dabar prisiminus) ir Cranbery + C pakuotę. Pastaroji gal labiau profilaktikai tinka, nežinau, bet tąsyk padėjo.
Reikėtų išsitirti , nes yra įvairūs uždegimai , šlapimo puslė , šlapimo kanalai , dar kažkas susiję su tuo . Ir skirtingi gydymo metodai.
Kai tik vos pajuntami pirmieji simptomai, reik gerti daug vandens, meskauogiu arbata, taip pat minetas petrazoliu, spanguoliu, brukniu, kadagiu uogu. taigi, slapima reik rugstinti
Antibakteriniai vaistai vartojami gydytojo paskyrimu
Antibakteriniai vaistai vartojami gydytojo paskyrimu
QUOTE(AngeleZ @ 2009 11 28, 19:51)
Labas, ši liga apie save laiks nuo laiko primena. Furadaninui, tikrai neblogam ir nebrangiam vaistui dabar reikia recepto. Man padeda petražolių arbata tris kartus per dieną ir pasėdėti šiltoje medetkų vonelėje.
Nekenčiu šios ligos Bet įsikibus manęs laikosi jau nuo kokių 15 metų, močiutė turėjo neatsparią šlapimo pūslę, dabar ir as nukopijavau
Visad griebdavaus spanguolių arbatų..ir furadonino..Net išsižiojau, kai paskaičiau, kad receptinis ans pasidarė Ką dabar reiks daryt, kai nei iš šio, nei iš to atsibundi ryte, o skausmai baisiniai, pas daktarus eilės kilometrinės..
geriu daug daug daug medetkų arbatos... man padeda
Prisiminiau dar vieną tikrai patikrintą gydymosi būdą .Prastenių, kurių negaila bulvių su lupyna iššutinti ir ir perpylus į kokį nors bliūdą pasėdėti apie 15 minučių ant garų.Atsargiai, nenusideginkit. tai tikrai