Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 23, 08:54)
mirksiukas.gif

Reiks ir man paspanguoliaut po turgelį arba kokį miškelį  tongue.gif

Dabar braškes kertu  thumbup.gif  thumbup.gif

Skanumynas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 23, 09:04)
Skanumynas  drinks_cheers.gif

Vaišinkis bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 23, 09:07)
Vaišinkis  bigsmile.gif

Ačiukas. 4u.gif Tik dar pamiršau dėl meškauogių paminėt, kad jos laaaabai neskanios, tai palauk kol arbata aršals truputi, ir tada vienu gurkšniu viską išgerk. Bo kitaip galima ir apsi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 23, 09:45)
Ačiukas.  4u.gif Tik dar pamiršau dėl meškauogių paminėt, kad jos laaaabai neskanios, tai palauk kol arbata aršals truputi, ir tada vienu gurkšniu viską išgerk. Bo kitaip galima ir apsi... doh.gif

Jau skaičiau, kad jos "pagerintos" doh.gif Bet Vienašalė užgina irgi ne desertas tongue.gif Tai užsimerkiu ir išgeriu į savo sveikatą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi kamuoja ta pati bėda verysad.gif Va ir dabar užpuole....ir jau ir pati nežinau, kas ją išprovokuoja: vis pasikartoja ir pasikartoja...lyg tai saugaisi bet ir vel doh.gif jau kiek visokiu tyrimu daryta ir gydytoju aplankyta verysad.gif

o dabar dar bjauriau, pradejo puldinet sios savaites pradzioj - iskart nulekiaiu spanguoliu sulciu (man jos padeda, jei pradedu gert iskart, kai tik atsiranda pirmi simptomai ) ir lyg tai aprimo, jau apsidziuagiau - pora dienu visai gerai buvo, o sianakt vel uzpuole frusty.gif skausmai, kad miegot negali ir kraujas slapime, o dar 4 nedarbo dienos laukia verysad.gif
Meginsiu turbut spanguoliu sulciu ir meskauogiu arbatu pagert ir gal kaip nors tas 4 dienas istempsiu unsure.gif o po to jei nepraeis, leksiu pas gydytoja...
Dar siandien mane prie ezero kviete, bet koks jau dabar ezeras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selenna @ 2010 07 03, 09:33)
Sveikos, mane irgi kamuoja ta pati bėda verysad.gif Va ir dabar užpuole....ir jau ir pati nežinau, kas ją išprovokuoja: vis pasikartoja ir pasikartoja...lyg tai saugaisi bet ir vel doh.gif jau kiek visokiu tyrimu daryta ir gydytoju aplankyta verysad.gif

o  dabar dar bjauriau, pradejo puldinet sios savaites pradzioj  - iskart nulekiaiu  spanguoliu sulciu (man jos padeda, jei pradedu gert iskart, kai tik atsiranda pirmi simptomai ) ir lyg tai aprimo, jau apsidziuagiau - pora dienu visai gerai buvo, o sianakt vel uzpuole frusty.gif skausmai, kad miegot negali ir kraujas slapime, o dar  4 nedarbo dienos laukia  verysad.gif
Meginsiu turbut  spanguoliu sulciu ir meskauogiu arbatu pagert ir gal kaip nors tas 4 dienas istempsiu unsure.gif o po to jei nepraeis, leksiu pas gydytoja...
Dar siandien mane prie ezero kviete, bet koks jau dabar ezeras verysad.gif

Uzjauciu, man sianakt irgi vel prasidejo. verysad.gif
Atsakyti
O gal kas esat zindat gere uvamin retard? g.gif

Ir siaip gal kas sirgot maitinant, kokiais vaistais gydetes?
Jau taip nelaiku uzpuole verysad.gif Nezinau ko griebtis unsure.gif
Atsakyti
[/quote]

Sveikutės,

man ta pati bėda. Jau keletą metų. Net nežinau, kaip susirgau, bet faktas, jog liga vis atsinaujina. Ir pastebėjau, kad dažniau vasarą nei žiemą! Gėriau įvairiausių vaistų, antibiotikų - rezultats vis tiek laikinas, maždaug kas pusmetį liga sugrįžta. Vakar pajutau pirmuosius skausmus ir bėgau į vaistinę, bet ten man pasiūlė tik maisto papildus, kurie jau seniai "nebeveža".. blink.gif Laiko pas gydytoją recepto per visus darbus nėra, bandysiu važiuoti į kokią mažesnę vaistinėlę ir įtikinti, kad parduotų ko stipresnio.. verysad.gif
Atsakyti
[quote=applebee,2010 07 19, 17:40]
[/quote]

Sveikutės,

man ta pati bėda. Jau keletą metų. Net nežinau, kaip susirgau, bet faktas, jog liga vis atsinaujina. Ir pastebėjau, kad dažniau vasarą nei žiemą! Gėriau įvairiausių vaistų, antibiotikų - rezultats vis tiek laikinas, maždaug kas pusmetį liga sugrįžta. Vakar pajutau pirmuosius skausmus ir bėgau į vaistinę, bet ten man pasiūlė tik maisto papildus, kurie jau seniai "nebeveža".. blink.gif Laiko pas gydytoją recepto per visus darbus nėra, bandysiu važiuoti į kokią mažesnę vaistinėlę ir įtikinti, kad parduotų ko stipresnio.. verysad.gif
[/quote]
Tu maisto papildu tai tikrai nepirkit, anakart draugas nuejo i vaistine meskauogiu, tai butinai turejo ikist kazkokius jam, atseit pades. doh.gif bandykit prasyt vaistu. Kaimyne dar pasake kad padeda, karstu bulviu su lupenom garu vonele, bet iskart reik eit miegoti poto, nebandziau pati, bet gal kam pades.
Atsakyti
Man ir nuo vakar prasidejo... Ir kaip galima persalti toookiam karstyje.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 07 19, 19:55)
Tu maisto papildu tai tikrai nepirkit, anakart draugas nuejo i vaistine meskauogiu, tai butinai turejo ikist kazkokius jam, atseit pades. doh.gif bandykit prasyt vaistu. Kaimyne dar pasake kad padeda, karstu bulviu su lupenom garu vonele, bet iskart reik eit miegoti poto, nebandziau pati, bet gal kam pades.

Labučiukas, aš irgi daug metų sy ta bėda kankinausi. Kokių tik vaistų nebuvau gėrus, bet turbūt geriausias vaistas - petražolių arbata. Nelabai jau skani, bet geresnio vaisto jaučiu kad ir nėra.Iš vaistų galite gerti tik Nospa. ir dar daug daug skysčių reikia gerti, kad išvaryti tą bacilą. O bulvės su lupena irgi yra labai gerai thumbup.gif ir dar galit kojas pakaitint su druska smile.gif Kai užeina šis uždegimas, labai reikia vengti burbuliuojančio alkoholio ir aštrių patiekalų. Gydykitės mergytės ir laikykit kojas šiltai smile.gif
Atsakyti
O kaip paruosti ta petrazoliu arbata? 4u.gif
Atsakyti