Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Jungiuosi prie jūsų mirksiukas.gif
Šitą "džaugsmą" pirmą kartą pasigavau būdama nestuke.gif doh.gif Užsimaniau nusičiurkšt ir aišku VIDURY laukų doh.gif O tai buvo lapkričio mėn doh.gif
Va nuo tada ir "linksminamės" su uždegimu doh.gif Viso labo jau 7-ti metai doh.gif
Tada ir dar kelis kartus po to ėmė pasėlį- nu NIEKO SKAUDŽIAU nesu turėjusi fear.gif Po to paskyrė antibus, nors ir buvau 7-tam mėnesį nėščia verysad.gif
Dabar irgi TIK su antibais gydausi verysad.gif Vos pajuntu tą "gėrį" ir įkalu po tablietką Norbactin'o mirksiukas.gif Paskui dar porą dienų pageriu ir praeina mirksiukas.gif Nors skausmas jau ir po pirmos tablietkos aprimsta rolleyes.gif
Tačiau tai TIKRAI ne išeitis doh.gif unsure.gif O dar gaudant žirniuką verysad.gif

Paskaičiau jūsų temą, tai bandysiu pagerti Reneel, nusipirkti Urosept- nes visos spanguolių tablietkos manęs jau neveikia verysad.gif

O nesusijot uždegimo su nervukais g.gif Nes šį kartą tai tikrai niekur neperšalau- sakau, gal čia nerviniu pagrindu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 birželio 2010 - 09:10
Tiesa, gal kuri gėrėt vienašalę užginą (Borovaja matka) g.gif
"Neišvaiždžioji VIENAŠALĖ UŽGINA – rusų liaudies medicinoje gerai žinomas „moterų“ augalas. Naudojamas uždegiminių ginekologinių ligų atvejais, esant nevaisingumui, gimdos kaklelio erozijai, kraujavimų gydymui. Tvarko sutrikusį mėnesinių ciklą, padeda esant nėštumo toksikozei. Ji veikia stipriai priešuždegimiškai visoje šlapimo takų ir lytineje sistemoje, todėl naudojama ir inkstų ir šlapimo pūsles uždegimų atvejais. "

Žadu ją gerti dėl moteriškų reikalų ir pastojimo. Sakau, gal ir pūslei padės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 22, 10:56)
Tiesa, gal kuri gėrėt vienašalę užginą (Borovaja matka)  g.gif
"Neišvaiždžioji VIENAŠALĖ UŽGINA – rusų liaudies medicinoje gerai žinomas „moterų“ augalas. Naudojamas uždegiminių ginekologinių ligų atvejais, esant nevaisingumui, gimdos kaklelio erozijai, kraujavimų gydymui. Tvarko sutrikusį mėnesinių ciklą, padeda esant nėštumo toksikozei. Ji veikia stipriai priešuždegimiškai visoje šlapimo takų ir lytineje sistemoje, todėl naudojama ir inkstų ir šlapimo pūsles uždegimų atvejais. "

Žadu ją gerti dėl moteriškų reikalų ir pastojimo. Sakau, gal ir pūslei padės  ax.gif

meskit Jūs Norbactin i šiukšlyną, jis jau seniai jums nepadeda, tik tam kartui apgydo.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 22, 15:36)
meskit Jūs Norbactin i šiukšlyną, jis jau seniai jums nepadeda, tik tam kartui apgydo.

O tada KĄ vartot blink.gif Jau kai užeina, tai ryji kas papuola doh.gif doh.gif

O pasėlio kas kartą TIKRAI neduosiu doh.gif Užmuškit, bet to skausmo NEBENORIU GYVENIME fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 birželio 2010 - 14:48
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 22, 16:47)
O tada KĄ vartot  blink.gif Jau kai užeina, tai ryji kas papuola  doh.gif  doh.gif

O pasėlio kas kartą TIKRAI neduosiu doh.gif Užmuškit, bet to skausmo NEBENORIU GYVENIME  fear.gif

Pasidarykit šlapimo pasėlį. Tereikia buteliuką su steriliai paimtu šklapimu nunešti į laboratoriją ir paprašyti, jog užaugintų Jus kamuojančią bakteriją bei parinktų jai jautrius vaistus. Juk tai visiškai neskausminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 06 22, 15:50)
Pasidarykit šlapimo pasėlį. Tereikia buteliuką su steriliai paimtu šklapimu nunešti į laboratoriją ir paprašyti, jog užaugintų Jus kamuojančią bakteriją bei parinktų jai jautrius vaistus.  Juk tai visiškai neskausminga  smile.gif

Tai dabar ne per kateterį šlapimą ima blink.gif Užtenka vien paprasto siusiaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 birželio 2010 - 14:55
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 22, 16:54)
Tai dabar ne per kateterį šlapimą ima  blink.gif  Užtenka vien paprasto siusiaus  g.gif

Nesuprantu apie ką čia Jus? blink.gif Vaistinėse yra pirkti sterilūs indeliai šlapimui, kainuoja apie 70 ct. Atsikėlus ryte reikia apsiplauti tekančiu vandeniu, atsargiai atsukti tą indelį, stengtis nepriliesti dangtelio vidinės pusės ir šiaip neliesti indelio vidinių sienelių, tyrimui imti vidurinę šlapimo dozę, t.y. pirmus šlapimo lašus į tualetą, o sekančius į indelį. Užsukam indelį ir nešam į laboratoriją. Tyrimas gali kainuoti nuo maždaug 10 lt čia tuo atveju jei jokios bakterijos neužaugs iki 70 lt ir daugiau, čia tuo atveju, jei užaugs kokia nors zaraza ir jai reikės papildomų reagentų ar ko ten, na kad nustatyti kokiem vaistams ji jautri. Štai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 06 22, 21:18)
Nesuprantu apie ką čia Jus?  blink.gif 

blush2.gif blush2.gif Aš apie tai, kaip buvo atliekamas pasėlis prieš 6 metus doh.gif Buvo šlapimo mėginys imamas kateteriu TIESIAI iš šlaplės fear.gif Įsivaizduokit koks skausmas, kai tą šlangelę įveda į šlaplę doctor.gif

Jei dabar taip paprastai, tai čia dzin irnesakyk.gif - galiu priduoti ax.gif Tik dabar po antibų neapsimoka unsure.gif Reikia laukti kito uždegimo protrūkio doh.gif
O gal galima po savaitės priduoti g.gif

Nu bet vis tiek- ką jūs darot, kaip tą skausmą malšinat, kol atliekamas tas pasėlio auginimas g.gif Negi visą tą laiką LAUKIAT ir KENČIAT blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 23, 08:15)
blush2.gif  blush2.gif Aš apie tai, kaip buvo atliekamas pasėlis prieš 6 metus  doh.gif Buvo šlapimo mėginys imamas kateteriu TIESIAI iš šlaplės fear.gif Įsivaizduokit koks skausmas, kai tą šlangelę įveda į šlaplę  doctor.gif

Jei dabar taip paprastai, tai čia dzin  irnesakyk.gif - galiu priduoti  ax.gif Tik dabar po antibų neapsimoka  unsure.gif Reikia laukti kito uždegimo protrūkio  doh.gif
O gal galima po savaitės priduoti  g.gif

Nu bet vis tiek- ką jūs darot, kaip tą skausmą malšinat, kol atliekamas tas pasėlio auginimas  g.gif Negi visą tą laiką LAUKIAT ir KENČIAT  blink.gif

Gerkit meškauoges, man jos tikrai padeda. O del norbactin, tai jis tinkamas gerti tik viena karta, po to pripranta tos bacilos. Net instrukcijoj taip rašo. Dabar aš geriu uvamin retard, bet irgi ne pirmą kartą. Ai dar jei kamuoja vidurių užkietėjimas, tai pūslės uždegimas nuo to gali būti. Jei dažnai kartojasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 23, 08:37)
Gerkit meškauoges, man jos tikrai padeda. O del norbactin, tai jis tinkamas gerti tik viena karta, po to pripranta tos bacilos. Net instrukcijoj taip rašo. Dabar aš geriu uvamin retard, bet irgi ne pirmą kartą. Ai dar jei kamuoja vidurių užkietėjimas, tai pūslės uždegimas nuo to gali būti. Jei dažnai kartojasi. doh.gif

Ačiū mirksiukas.gif Reiks nusipirkti Uvamin (o jis receptinis g.gif ) ir meškauogių rolleyes.gif Nors dabar tik su arbatom ir draugauju doh.gif doh.gif MB net juokiasi- "tu kaip pensininkė- tik kad moterėlės buteliukus su tablietkom susirikiavę laiko, o tu arbatėlių užpilus" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O Norbactin MESIU lauk pioneer.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 23, 08:43)
Ačiū  mirksiukas.gif Reiks nusipirkti Uvamin (o jis receptinis  g.gif ) ir meškauogių  rolleyes.gif  Nors dabar tik su arbatom ir draugauju  doh.gif  doh.gif MB net juokiasi- "tu kaip pensininkė- tik kad moterėlės buteliukus su tablietkom susirikiavę laiko, o tu arbatėlių užpilus"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O Norbactin MESIU lauk pioneer.gif rolleyes.gif

Receptinis, bet nueikit į mažesnę vaistinę ir parduos. smile.gif Gėrus aš ir vitaminus visokius, man jie nepadeda. Labai giria tokį receptėlį: sutrini šviežias spanguoles su medum, ir kasdien ryte ir vakare po šaukštą suvalgyti. Laukiu kol prasidės spanguolės ir pati išbandysiu. Bent žinosiu ka valgau, nes tie vitaminai tai...
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 23, 08:48)
Receptinis, bet nueikit į mažesnę vaistinę ir parduos. smile.gif  Gėrus aš ir vitaminus visokius, man jie nepadeda. Labai giria tokį receptėlį: sutrini šviežias spanguoles su medum, ir kasdien ryte ir vakare po šaukštą suvalgyti. Laukiu kol prasidės spanguolės ir pati išbandysiu. Bent žinosiu ka valgau, nes tie vitaminai tai...

mirksiukas.gif

Reiks ir man paspanguoliaut po turgelį arba kokį miškelį tongue.gif

Dabar braškes kertu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 birželio 2010 - 07:55