Jungiuosi prie jūsų
Šitą "džaugsmą" pirmą kartą pasigavau būdama Užsimaniau nusičiurkšt ir aišku VIDURY laukų O tai buvo lapkričio mėn
Va nuo tada ir "linksminamės" su uždegimu Viso labo jau 7-ti metai
Tada ir dar kelis kartus po to ėmė pasėlį- nu NIEKO SKAUDŽIAU nesu turėjusi Po to paskyrė antibus, nors ir buvau 7-tam mėnesį nėščia
Dabar irgi TIK su antibais gydausi Vos pajuntu tą "gėrį" ir įkalu po tablietką Norbactin'o Paskui dar porą dienų pageriu ir praeina Nors skausmas jau ir po pirmos tablietkos aprimsta
Tačiau tai TIKRAI ne išeitis O dar gaudant žirniuką
Paskaičiau jūsų temą, tai bandysiu pagerti Reneel, nusipirkti Urosept- nes visos spanguolių tablietkos manęs jau neveikia
O nesusijot uždegimo su nervukais Nes šį kartą tai tikrai niekur neperšalau- sakau, gal čia nerviniu pagrindu
Tiesa, gal kuri gėrėt vienašalę užginą (Borovaja matka)
"Neišvaiždžioji VIENAŠALĖ UŽGINA rusų liaudies medicinoje gerai žinomas moterų augalas. Naudojamas uždegiminių ginekologinių ligų atvejais, esant nevaisingumui, gimdos kaklelio erozijai, kraujavimų gydymui. Tvarko sutrikusį mėnesinių ciklą, padeda esant nėštumo toksikozei. Ji veikia stipriai priešuždegimiškai visoje šlapimo takų ir lytineje sistemoje, todėl naudojama ir inkstų ir šlapimo pūsles uždegimų atvejais. "
Žadu ją gerti dėl moteriškų reikalų ir pastojimo. Sakau, gal ir pūslei padės
"Neišvaiždžioji VIENAŠALĖ UŽGINA rusų liaudies medicinoje gerai žinomas moterų augalas. Naudojamas uždegiminių ginekologinių ligų atvejais, esant nevaisingumui, gimdos kaklelio erozijai, kraujavimų gydymui. Tvarko sutrikusį mėnesinių ciklą, padeda esant nėštumo toksikozei. Ji veikia stipriai priešuždegimiškai visoje šlapimo takų ir lytineje sistemoje, todėl naudojama ir inkstų ir šlapimo pūsles uždegimų atvejais. "
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 22, 10:56)
Tiesa, gal kuri gėrėt vienašalę užginą (Borovaja matka)
meskit Jūs Norbactin i šiukšlyną, jis jau seniai jums nepadeda, tik tam kartui apgydo.
QUOTE(OneLove @ 2010 06 22, 15:36)
meskit Jūs Norbactin i šiukšlyną, jis jau seniai jums nepadeda, tik tam kartui apgydo.
O tada KĄ vartot Jau kai užeina, tai ryji kas papuola
O pasėlio kas kartą TIKRAI neduosiu Užmuškit, bet to skausmo NEBENORIU GYVENIME
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 22, 16:47)
O tada KĄ vartot Jau kai užeina, tai ryji kas papuola
Pasidarykit šlapimo pasėlį. Tereikia buteliuką su steriliai paimtu šklapimu nunešti į laboratoriją ir paprašyti, jog užaugintų Jus kamuojančią bakteriją bei parinktų jai jautrius vaistus. Juk tai visiškai neskausminga
QUOTE(laumupė @ 2010 06 22, 15:50)
Pasidarykit šlapimo pasėlį. Tereikia buteliuką su steriliai paimtu šklapimu nunešti į laboratoriją ir paprašyti, jog užaugintų Jus kamuojančią bakteriją bei parinktų jai jautrius vaistus. Juk tai visiškai neskausminga
Tai dabar ne per kateterį šlapimą ima Užtenka vien paprasto siusiaus
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 22, 16:54)
Tai dabar ne per kateterį šlapimą ima Užtenka vien paprasto siusiaus
Nesuprantu apie ką čia Jus? Vaistinėse yra pirkti sterilūs indeliai šlapimui, kainuoja apie 70 ct. Atsikėlus ryte reikia apsiplauti tekančiu vandeniu, atsargiai atsukti tą indelį, stengtis nepriliesti dangtelio vidinės pusės ir šiaip neliesti indelio vidinių sienelių, tyrimui imti vidurinę šlapimo dozę, t.y. pirmus šlapimo lašus į tualetą, o sekančius į indelį. Užsukam indelį ir nešam į laboratoriją. Tyrimas gali kainuoti nuo maždaug 10 lt čia tuo atveju jei jokios bakterijos neužaugs iki 70 lt ir daugiau, čia tuo atveju, jei užaugs kokia nors zaraza ir jai reikės papildomų reagentų ar ko ten, na kad nustatyti kokiem vaistams ji jautri. Štai ir viskas.
QUOTE(laumupė @ 2010 06 22, 21:18)
Nesuprantu apie ką čia Jus?
Aš apie tai, kaip buvo atliekamas pasėlis prieš 6 metus Buvo šlapimo mėginys imamas kateteriu TIESIAI iš šlaplės Įsivaizduokit koks skausmas, kai tą šlangelę įveda į šlaplę
Jei dabar taip paprastai, tai čia dzin - galiu priduoti Tik dabar po antibų neapsimoka Reikia laukti kito uždegimo protrūkio
O gal galima po savaitės priduoti
Nu bet vis tiek- ką jūs darot, kaip tą skausmą malšinat, kol atliekamas tas pasėlio auginimas Negi visą tą laiką LAUKIAT ir KENČIAT
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 23, 08:15)
Aš apie tai, kaip buvo atliekamas pasėlis prieš 6 metus Buvo šlapimo mėginys imamas kateteriu TIESIAI iš šlaplės Įsivaizduokit koks skausmas, kai tą šlangelę įveda į šlaplę
Jei dabar taip paprastai, tai čia dzin - galiu priduoti Tik dabar po antibų neapsimoka Reikia laukti kito uždegimo protrūkio
Nu bet vis tiek- ką jūs darot, kaip tą skausmą malšinat, kol atliekamas tas pasėlio auginimas Negi visą tą laiką LAUKIAT ir KENČIAT
Gerkit meškauoges, man jos tikrai padeda. O del norbactin, tai jis tinkamas gerti tik viena karta, po to pripranta tos bacilos. Net instrukcijoj taip rašo. Dabar aš geriu uvamin retard, bet irgi ne pirmą kartą. Ai dar jei kamuoja vidurių užkietėjimas, tai pūslės uždegimas nuo to gali būti. Jei dažnai kartojasi.
QUOTE(OneLove @ 2010 06 23, 08:37)
Gerkit meškauoges, man jos tikrai padeda. O del norbactin, tai jis tinkamas gerti tik viena karta, po to pripranta tos bacilos. Net instrukcijoj taip rašo. Dabar aš geriu uvamin retard, bet irgi ne pirmą kartą. Ai dar jei kamuoja vidurių užkietėjimas, tai pūslės uždegimas nuo to gali būti. Jei dažnai kartojasi.
Ačiū Reiks nusipirkti Uvamin (o jis receptinis ) ir meškauogių Nors dabar tik su arbatom ir draugauju MB net juokiasi- "tu kaip pensininkė- tik kad moterėlės buteliukus su tablietkom susirikiavę laiko, o tu arbatėlių užpilus"
O Norbactin MESIU lauk
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 23, 08:43)
Ačiū Reiks nusipirkti Uvamin (o jis receptinis ) ir meškauogių Nors dabar tik su arbatom ir draugauju MB net juokiasi- "tu kaip pensininkė- tik kad moterėlės buteliukus su tablietkom susirikiavę laiko, o tu arbatėlių užpilus"
O Norbactin MESIU lauk
O Norbactin MESIU lauk
Receptinis, bet nueikit į mažesnę vaistinę ir parduos. Gėrus aš ir vitaminus visokius, man jie nepadeda. Labai giria tokį receptėlį: sutrini šviežias spanguoles su medum, ir kasdien ryte ir vakare po šaukštą suvalgyti. Laukiu kol prasidės spanguolės ir pati išbandysiu. Bent žinosiu ka valgau, nes tie vitaminai tai...
QUOTE(OneLove @ 2010 06 23, 08:48)
Receptinis, bet nueikit į mažesnę vaistinę ir parduos. Gėrus aš ir vitaminus visokius, man jie nepadeda. Labai giria tokį receptėlį: sutrini šviežias spanguoles su medum, ir kasdien ryte ir vakare po šaukštą suvalgyti. Laukiu kol prasidės spanguolės ir pati išbandysiu. Bent žinosiu ka valgau, nes tie vitaminai tai...
Reiks ir man paspanguoliaut po turgelį arba kokį miškelį
Dabar braškes kertu