QUOTE(rsc @ 2010 06 08, 15:07)
O kaip jus skausma malsinate, kol nueinate pas gydytoja/gaunate atsakyma? Juk tai kelios dienos... As net pusdieni negaliu istempt
Tik prasidejus griebiuosi 5-nok
Na matot, man cia pirmas kartas toks skausmingas gal del to taip greit oavyko ta skausma numalsint,nznau net..., anksciau budavo, bet tik perstedavo...bet net jei nieko ir nedarydavau po kokiu ~5 dienu praeidavo tas perstejimas. na o dabar kai uzklupo tas slykstus skausmelis as meskauoges geriau, gal litra ispliumpinau iskart ir paskui kas tris val kokias. tai dingo tas skausmas ir liko tik perstejimas ir skausmaskai baigi slapintis, tai va kolkas taip ir lauksiu paselio rezultatu iki 5ienio arba 1ienio. galima dar nimesili gerti arba nospa, bet tai tik tam kartui, tarkim kaip mano atvejui, kad pratempti dieneles. dar tiesa medetkas geriu ir petruskas
mano drauge tai paselio lauke su dideliais skausmais , nes nepadejo niekas. o paskui jai israse atrodo unasyn, nes ta bakterija tik tam antibijotikui neatspari buvo.
Papildyta:
QUOTE(OneLove @ 2010 06 08, 17:26)
Gal galite plačiau papasakoti apie pasėlį, nes aš tokio net nežinau tyrimo?
O savo patirtį jau daug kartų čia rašiau, bet dabar dadėsiu, kad nuo meškauogių man skrandį labai skaudėt pradėjo. Jaučiu tuoj išvis nebegalėsiu jų gerti, o labiausiai padeda. Iš vaistų man geriausi uvamin retard. Antibiotikus irgi gėriau (lyg unasyn, juos visiem dažniausiai skiria), bet padėjo tik tam kartui, ir dar pienligę iššaukė, nes negėriau jogurto tablečių.
Na tas paselis yra skirtas tam ,kad tiksliai nustatyti, kurie vaistai iveiks bakterija, nes dabar tos bakterijos labai "gudrios" atsparios daznai buna daug kam, todel mes geriam geriam tuos antibijotikus atrodo pasveikai, o po kiek laiko vel atrodo is niekur nieko atsiranda.o atsiranda, nes neisgydo normaliai tie vaistai, kuriuos paskyre, nes ta bakterija atspari yra tiem vaistam. o jau paselio deka nustato, kam ji yra neatspari. sakau mano pazistama 3 kursus antibijotiku isvare ir vis atsinaujindavo, tai gerai pas daktare normalia pakliuvo iskart siunte darytis paseli.
Santariskiu poliklinikoje 3-ciame aukste yra laboratorija, tiksliai negaliu nupasakot, bet pasiklaustumete ten seseliu ,kur tiksliai eiti. tyrimas apie 40-50lt plius jei auga kazkas reikia damoketi. pasysiojau ryte sian ir nuveziau.
arba galite pasukti laboratorij aten smulkiau papasakotu. mielosios, tikrai siulau pasidaryti ta paseli, blogiau tikrai nebus, o sau tik padesite.
Papildyta:
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 06 07, 22:17)
Buvau siandien pas seimos daktare, tai sake, kad gana smarkus uzdegimas ir
baltymo kraujyje padaugeje todel skyre stipriu antibijotiku. bet as del visa ko nuvaziuosiu rytoj pasidarysiu slapimo paseli, kad tiksliai nustatytu, kurie antibijotikai tiktu. nes jei tarkim nepataikys su sitais antibijotikais, tai vel atsinaujins ir atsinaujins tas uzdegimas, nes neisgydo iki galo
norejau pasakyt slapime baltymo yra